Izgleda da nece, evo citam na netu da ce za sjevernoamericko trziste doci sa velikim zakasnjenjem, jer je navodno interes u Evropi nadmasio ocekivanja. Meni jos uvijek ne ide u glavu zasto nema testova sa ceste od strane relevantnih medija, ovako dugo nakon premijere. Ako je i od BMWa, previse je.
nije samo BMW u pitanju, i recimo Hondin Crosstourer koji je imao premijeru kad i ovi skuteri će imati testne vožnje tke krajem ovog mjeseca, tako da..
a čini mi se da i još neki proizvođači nisu dali milanske novitete na testiranja..
ali meni to zasada i nije neki problem, samo da se pojave testovi negdje do početka 4. mjeseca..
inače, sjevernoameričko tržište je prilično specifično, tamo još uvijek nije došla Honda SW-T, nego imaju starog Silverwinga u prodaji..

Bolje upućeni tvrde da se radi o problemima odnosno rješavanju istih, te da ga zato nema na cesti još
to neki izvori iz Yamahe?

možda nije riječ o problemima, nego o usavršavanju stvari..
Ne znam hoće li biti probnih vožnji, ne zna to niti prodavač, u svakom slučaju bio sam puno bolje informiran od njega...., ali sam mu rekao, ako ih bude da me obavezno zove.Čim prvi skuteri dođu rekao je da će zvati (travanj)... 
jel rekao kada će se znati cijene?
inače, što se upućenosti tiče, neki put se iznenadim kako neki ljudi koji rade na prodaji motora znaju jako malo o istima..

ali mi je fora kada me pokušavaju uvjeriti da su oni u pravu, a ja u krivu..