gle , kada bih kupovao tog Triumpha bolio bi me qurc jel liči ili ne liči na GS-a 
Upravo to, slinim na oba

koliko je uopče sličnih motora raznih proizvođača,pa su opet sa druge strana drugačijih

meni je idealno mjerilo za enduro da ima upravo ovo što su konačno počeli izrađivati u seriji,a to je ovih 800ccm za dostatan okretni moment i tih 85-95 ks sa kojima se može lagodno voziti respektabilnom brzinom po auto cesti kada se treba malo brže do neke udaljene destinacije....relativno mala težina u i dobra snaga omogučavaju izvrsne performanse kod off road vožnje što i je največa odlika ovih 800 kubikaša.
veliki putni enduro sam stavio sa strane jer sve je to pjesma dok si na auto putu ili brzoj lokalnoj cesti,na lošijoj cesti postaje patnja zbog težine a o off roadu ne moramo ni komentirati(sa gledišta rekreativaca a ne profiča

)....
sa druge strane klase 650 singlaša su izvrsne za off road,lagani, okretni, relativno jeftini (mislim na tvorničke,ne na dorađene), ali po meni imaju nedostatak u snazi na brzim cestama u ritmu koji mene zadovoljava jer šta ču na autocesti ako ne vozim nekih 150-160....tu sam namjerno izostavio 650,700 dvo cilindraše jer za sada imaju srazmjerno veliku težinu naspram snazi pa smo opet na početku cijele ove priče

....
sve ovo pričam iz perspektive zaljubljenika u rekreativna putovanja(malo dalja),ako je netko razmišljao o ljepoti ovih vozila,e to neznam jer sam fokusiran na praktičnost i tehničke podatke navedenog vozila

.