Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Triumph Tiger 800  (Posjeta: 2139 )

jedimaster

• Spol: Muški
  • Vozi: Kiticu u cvijeću
Odg: Triumph Tiger 800
« Odgovori #25 : 29. Studeni 2010, 10:56:42 »

gle , kada bih kupovao tog Triumpha bolio bi me qurc jel liči ili ne liči na GS-a  :mrgreen:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

Zapru

• Vozi: Aprilia TUONO 1000R ´08
« Odgovori #26 : 29. Studeni 2010, 11:04:25 »

gle , kada bih kupovao tog Triumpha bolio bi me qurc jel liči ili ne liči na GS-a  :mrgreen:
to se podrazumjeva  :palacgore: najbitnije mi je dal meni lici na nesto  :wink:

Kameni dj

• Vozi: Đamahu
« Odgovori #27 : 30. Studeni 2010, 11:56:40 »

Upravo to, slinim na oba :slinavac:

koliko je uopče sličnih motora raznih proizvođača,pa su opet sa druge strana drugačijih :wink:

meni je idealno mjerilo za enduro da ima upravo ovo što su konačno počeli izrađivati u seriji,a to je ovih 800ccm za dostatan okretni moment i tih 85-95 ks sa kojima se može lagodno voziti respektabilnom brzinom po auto cesti kada se treba malo brže do neke udaljene destinacije....relativno mala težina u i dobra snaga omogučavaju izvrsne performanse kod off road vožnje što i je največa odlika ovih 800 kubikaša.

veliki putni enduro sam stavio sa strane jer sve je to pjesma dok si na auto putu ili brzoj lokalnoj cesti,na lošijoj cesti postaje patnja zbog težine a o off roadu ne moramo ni komentirati(sa gledišta rekreativaca a ne profiča 8))....

sa druge strane klase 650 singlaša su izvrsne za off road,lagani, okretni, relativno jeftini (mislim na tvorničke,ne na dorađene), ali po meni imaju nedostatak u snazi na brzim cestama u ritmu koji mene zadovoljava jer šta ču na autocesti ako ne vozim nekih 150-160....tu sam namjerno izostavio 650,700 dvo cilindraše jer za sada imaju srazmjerno veliku težinu naspram snazi pa smo opet na početku cijele ove priče :mrgreen:....

sve ovo pričam iz perspektive zaljubljenika u rekreativna putovanja(malo dalja),ako je netko razmišljao o ljepoti ovih vozila,e to neznam jer sam fokusiran na praktičnost i tehničke podatke navedenog vozila :wink:.
Evidentirano
zapad je zakon....istok je izazov!     

za sve treba bar malo kompresije....MK Kompresija Đakovo

Zapru

« Odgovori #28 : 30. Studeni 2010, 12:43:49 »

Upravo to, slinim na oba :slinavac:

koliko je uopče sličnih motora raznih proizvođača,pa su opet sa druge strana drugačijih :wink:

meni je idealno mjerilo za enduro da ima upravo ovo što su konačno počeli izrađivati u seriji,a to je ovih 800ccm za dostatan okretni moment i tih 85-95 ks sa kojima se može lagodno voziti respektabilnom brzinom po auto cesti kada se treba malo brže do neke udaljene destinacije....relativno mala težina u i dobra snaga omogučavaju izvrsne performanse kod off road vožnje što i je največa odlika ovih 800 kubikaša.

veliki putni enduro sam stavio sa strane jer sve je to pjesma dok si na auto putu ili brzoj lokalnoj cesti,na lošijoj cesti postaje patnja zbog težine a o off roadu ne moramo ni komentirati(sa gledišta rekreativaca a ne profiča 8))....

sa druge strane klase 650 singlaša su izvrsne za off road,lagani, okretni, relativno jeftini (mislim na tvorničke,ne na dorađene), ali po meni imaju nedostatak u snazi na brzim cestama u ritmu koji mene zadovoljava jer šta ču na autocesti ako ne vozim nekih 150-160....tu sam namjerno izostavio 650,700 dvo cilindraše jer za sada imaju srazmjerno veliku težinu naspram snazi pa smo opet na početku cijele ove priče :mrgreen:....

sve ovo pričam iz perspektive zaljubljenika u rekreativna putovanja(malo dalja),ako je netko razmišljao o ljepoti ovih vozila,e to neznam jer sam fokusiran na praktičnost i tehničke podatke navedenog vozila :wink:.
:palacgore: tak je nekak i moje misljenje, klasa 800  :palacgore:

picoda mi je u svom maestralnom putopisu dao takoder odgovore na neizgovorena pitanja (bmw f800) tako da se u nekoj buducnosti vidim na tako necemu.

triumph kao triumph, oduvjek mi je izvlacil sline  :LOL: pogotovo od kad sam probal na grobniku streeta i daytonu  :palacgore:

tiger 1050 je za nase uvjete skup kod godisnjih davanja, 800-tka bi bila pravi izbor  :palacgore:

Kameni dj

« Odgovori #29 : 30. Studeni 2010, 15:44:51 »

:palacgore: tak je nekak i moje misljenje, klasa 800  :palacgore:

picoda mi je u svom maestralnom putopisu dao takoder odgovore na neizgovorena pitanja (bmw f800) tako da se u nekoj buducnosti vidim na tako necemu.

triumph kao triumph, oduvjek mi je izvlacil sline  :LOL: pogotovo od kad sam probal na grobniku streeta i daytonu  :palacgore:

tiger 1050 je za nase uvjete skup kod godisnjih davanja, 800-tka bi bila pravi izbor  :palacgore:

Da, taj picoda :wink:....od kada je izašao mali gs pratim večinu počevši sa probnim vožnjama novinara,njihovim utiscima kao i utiscima vlasnika....nadam se da če nakon izlaska malog Tigera XC i druge tvornice mučniti glavom i početi praviti enduro u ovoj kategoriji umjesto da pohlepno pucaju samo na velike putne endurače sa što više kubika i ks....večini treba ovako nešto srednje kubikaže,ikoristivo i po nižoj cijeni nego li je trenutno mali gs....cijena je stvarno paprena....ako se na tvornički nabace bolji amortizeri,nosači i koferi poneka sitnica cijena odlazi u nebo :shock:

veliki Tiger ne bih ni stavio u klasu enduro več nešto što liči na tu podvrstu....lijepo izgleda to stoji :wink:.

dakle vidjet čemo koja če biti cijena i kakav če se pokazati u eksploataciji.
Evidentirano

Kameni dj

« Odgovori #30 : 03. Prosinac 2010, 15:41:28 »

U engleskoj  tiger 800 xc  7749 funti, abs verzija 600 funti više....za usporedbu bmw f800gs je 7780 funti....

kod amera 10999 $

u italiji 9990 €.......naspram f800gs 10500 €

mnogo be skupo ovo motorče :LOL:      koliko če tek kod nas biti cijena :misli:
Evidentirano

Toma HR

• **
  • Vozi: Graciju
« Odgovori #31 : 08. Listopad 2011, 14:47:49 »

Da se upišem!

Koliko košta kod nas Tiger 800?
Evidentirano

Zapru

« Odgovori #32 : 08. Listopad 2011, 18:23:44 »

Da se upišem!

Koliko košta kod nas Tiger 800?
kod nas nema ovlastenog distributera kolko ja znam ...  :misli:

Space Director

• JELEN
  • **
  • Vozi: GSR 600
« Odgovori #33 : 16. Siječanj 2012, 15:15:14 »

SuperBike Varazdin je (bio) ovlasceni uvoznik za Hrvatsku.
I ja mjerkam ovu lutkicu, zlatna sredina, pravi univerzalac.
Evidentirano
I kad stojim tesko me pratiti.

buena vista

• *
  • Vozi: xjr1300sp
« Odgovori #34 : 18. Siječanj 2012, 14:03:57 »

Motoshop Lavado ima također Triumph u ponudi   http://lavado.hr/forum/index.php?topic=1026.0
Evidentirano

crni konjanik

• **
  • Vozi: Honda Hornet 600, Yamaha T max,
« Odgovori #35 : 18. Siječanj 2012, 14:34:59 »

Baš me zanima cijena novog Tiger-a 1200...??? :misli: Momentalno najljepši i najjači enduro na tržištu, vidjet ćemo je li najbolje, po svemu bi trebao biti. GS 1200 je History prema ovome.
Evidentirano

jessy

• **
  • Vozi: Kronreif Trunkenpolz Mattighofen
« Odgovori #36 : 18. Siječanj 2012, 15:52:55 »

Baš me zanima cijena novog Tiger-a 1200...??? :misli: Momentalno najljepši i najjači enduro na tržištu, vidjet ćemo je li najbolje, po svemu bi trebao biti. GS 1200 je History prema ovome.
cca 130.000,00 kn
Evidentirano
Rokovnici, planeri, kalendari iz vlastite proizvodnje, veliki izbor promotivnih proizvoda npr: majice, jakne, kape i flis sa dotiskom ili štikom, olovke, kožna galanterija, veleprodaja uredske opreme i potrošnog materijala

crni konjanik

• **
  • Vozi: Honda Hornet 600, Yamaha T max,
« Odgovori #37 : 19. Siječanj 2012, 11:19:01 »

Koliko dodatne opreme na njega možeš stavit (na službenoj stranici Triumph-a), može i preko 160.000 kn...
Evidentirano

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #38 : 19. Siječanj 2012, 23:45:19 »

sigurno

to su pričali i kad je Super Tenerka izlazila  :mrgreen:
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.12 sekundi uz 15 upita.