Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3  Sve   Dolje

Autor Tema: Koferi za R1200GS?  (Posjeta: 3875 )

Sine BMW

• **
  • Spol: Muški
Koferi za R1200GS?
« : 03. Studeni 2010, 12:13:32 »

Dakle, uzeo bih original kofere definitivno, nosače bočnih kofera imam. Trebaju mi bočni koferi i top case. Da li je netko uzimao ili eventualno zna isplati li se u SLO,A ili I u nabavku ili je razlika u cijeni zanemariva. Zahvaljujem!
Evidentirano

Doido

• *
  • Vozi: Tenere XT600Z, Supertenere XTZ750
Odg: Koferi za R1200GS?
« Odgovori #1 : 06. Studeni 2010, 11:46:10 »

Osobno ti ne bih preporucio originalne BMW kofere, imam dosta losa iskustva sa njima. Originalni top case pukao nakon manje od godinu dana upotrebe, nosaci bocnih kofera bi trebali biti puno robusniji. Niti nosaci niti koferi dizajnirani za teren koji ovaj motor sam za sebe podnosi bez problema.
Poviri malo na www.touratech.de ; www.wunderlich.de ; www.hepco-becker.de
Osobno preporucam touratech zega kofere, sa ojacanjima koja se montiraju iznutra, moguca takodjer montaza dodatnih karnistera za gorivo.
Sve zapravo ovisi gdje i kako namjeravas voziti motor, dali "RTW" ili po autocestama?
Pozdrav
P.S. Nedaj se zbuniti sa tenerkama iz profila, 1200GS vozio 4 godine, fantazija od motora, morao prodati. Medjutim touratechove kofere zadrzao...
Evidentirano
Svugdje pođi al' kući dođi...

Sine BMW

• **
« Odgovori #2 : 06. Studeni 2010, 17:44:27 »

Zahvaljujem :palacgore:, bacit ću oko iako nekako preferiram BMW dodatnu opremu, a motor planiram voziti samo po cesti.
Evidentirano

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
« Odgovori #3 : 07. Studeni 2010, 00:44:31 »

Ja sam svoje uzeo u Grazu kod Denzela. Dobio Mwst nazad i sve skupa ispalo skoro upola cijene od tu. Provjeri za GSa  :misli:
Evidentirano

Blue Helmet

• *
  • Vozi: Zutu Bembu
« Odgovori #4 : 07. Studeni 2010, 12:14:06 »

Uzeo sve odjednom, skupa sa motorom. Dvije su opcije, za obicnog GS-a imas expandable kofere (veze nemam kakvi su) ali bi trebali da su na neki fol harmonike, da se mogu prosiriti i smanjiti po potrebi. Druga opcija su ti aluminijski, kostaju cca 1500 eura, cvrsti izdrzljivi, jedino sto se tesko ciste vanjske muzgotine i fleke....moras ih polirati dok ti ruka ne utrne....
A sto se alternative za bmw tice....bmw nema alternativu....over and out :-)
Evidentirano

Hugo Grotius

• *
  • Vozi: BMW R 1200 GS
« Odgovori #5 : 10. Studeni 2010, 13:54:16 »

Dakle, uzeo bih original kofere definitivno, nosače bočnih kofera imam. Trebaju mi bočni koferi i top case. Da li je netko uzimao ili eventualno zna isplati li se u SLO,A ili I u nabavku ili je razlika u cijeni zanemariva. Zahvaljujem!

Osobno ti ne bih preporucio originalne BMW kofere, imam dosta losa iskustva sa njima. Originalni top case pukao nakon manje od godinu dana upotrebe, nosaci bocnih kofera bi trebali biti puno robusniji. Niti nosaci niti koferi dizajnirani za teren koji ovaj motor sam za sebe podnosi bez problema.
Poviri malo na www.touratech.de ; www.wunderlich.de ; www.hepco-becker.de
Osobno preporucam touratech zega kofere, sa ojacanjima koja se montiraju iznutra, moguca takodjer montaza dodatnih karnistera za gorivo.
Sve zapravo ovisi gdje i kako namjeravas voziti motor, dali "RTW" ili po autocestama?
Pozdrav
P.S. Nedaj se zbuniti sa tenerkama iz profila, 1200GS vozio 4 godine, fantazija od motora, morao prodati. Medjutim touratechove kofere zadrzao...

Ja ih ne mogu zadržati, preračunao sam se. Kriza - otpala putovanja :(

Zato ih prodajem - bočne aluminijske touratech zega kofere zajedno s adapterima za nosače. Novi su, nisu niti bili postavljeni na motor (nosače nisam stigao kupiti), pa ako si zainteresiran javi se! Prodao bih ih da bar neku lovu vratim. Naravno, s adapterima samo uz doplatu: jedna velika ovlažena žuja. :wink:
Evidentirano
Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups

Pudla

• Vozi: BMW F 800 GS, BMW R 12000 GS
« Odgovori #6 : 10. Studeni 2010, 14:34:41 »

Ja ih ne mogu zadržati, preračunao sam se. Kriza - otpala putovanja :(

Zato ih prodajem - bočne aluminijske touratech zega kofere zajedno s adapterima za nosače. Novi su, nisu niti bili postavljeni na motor (nosače nisam stigao kupiti), pa ako si zainteresiran javi se! Prodao bih ih da bar neku lovu vratim. Naravno, s adapterima samo uz doplatu: jedna velika ovlažena žuja. :wink:

Daj koju sliku i model (koliko litara). Namjeravam kupiti Zege za F800 pa možda nađemo kakav zajednički interes. Može na pp. ;)

Hugo Grotius

• *
« Odgovori #7 : 10. Studeni 2010, 14:42:17 »

Daj koju sliku i model (koliko litara). Namjeravam kupiti Zege za F800 pa možda nađemo kakav zajednički interes. Može na pp. ;)

može, probati ću danas, 35/41 lit.

Evidentirano
Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups

Pudla

• Vozi: BMW F 800 GS, BMW R 12000 GS
« Odgovori #8 : 10. Studeni 2010, 16:52:04 »

može, probati ću danas, 35/41 lit.

Sorry 35/41 mi ne pašu.

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #9 : 10. Studeni 2010, 17:37:22 »

Sorry 35/41 mi ne pašu.

Nije da se bunim jer i mene zanimaju ti koferi....ali zakaj ti ne pašu??

Sine BMW

• **
« Odgovori #10 : 12. Studeni 2010, 13:46:10 »

Naučio OEM. :mrgreen:
Evidentirano

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #11 : 12. Studeni 2010, 14:00:01 »

aceranic

• *
  • Vozi: R1200GSA 2010
« Odgovori #12 : 12. Studeni 2010, 19:27:06 »

Odlicni Alu kuferi s nosacima za 500 eura na

www.ready-2-race.com
Evidentirano

oceangoing

• **
« Odgovori #13 : 15. Studeni 2010, 01:18:04 »

www.ready-2-race.com

Zbilja odlicni za tu lovu. Evo ih i "uzivo"
Evidentirano
Bolje bit malo lud nego malo pametan
Ne vjeruj zeni koja laze

Sine BMW

• **
« Odgovori #14 : 15. Studeni 2010, 10:21:11 »

Metalne?
Ne, originalne za GS-a. Stigla dobra ponuda i žena mi ih uzela za rođ. :D iako sam se skoro odlučio za Hepco & Becker kad sam ih vidio u Novemi u Draganiću u subotu (bio na ugradnji engine i tank guarda). :wink:
Evidentirano

ivan_m

• **
« Odgovori #15 : 16. Studeni 2010, 15:20:47 »

Zbilja odlicni za tu lovu. Evo ih i "uzivo"

Koji je ovo motor? GS ili GS Adv? Izgleda mi kao Adv, ali me bune ove alu felge?  :misli:
Evidentirano
"I noga u guzicu je korak naprid"

Sine BMW

• **
« Odgovori #16 : 16. Studeni 2010, 22:47:27 »

GS + engine i tank guard. :wink:
Evidentirano

oceangoing

• **
« Odgovori #17 : 16. Studeni 2010, 23:24:50 »

Koji je ovo motor? GS ili GS Adv? Izgleda mi kao Adv, ali me bune ove alu felge?  :misli:

GS model 2010, sa donjim i gornjim crushbarovima od SW motech-a (jako slicni originalnim CB sa GS Adv), sa ukrasnim kljunom i krilcima od GS Adv-a, Givi vjetrobran. Felge bojane.
  Mali savijet: ako nisi siguran da li je GS ili GS Adv ne gledati po felgama nego po rami. GS ima sivu a GS Adv crnu, a zbicane felge moze imati i jedan i drugi. Evo ispod obicni GS sa zbicanim felgama.

Evidentirano
Ne vjeruj zeni koja laze

ivan_m

• **
« Odgovori #18 : 17. Studeni 2010, 00:58:48 »

GS model 2010, sa donjim i gornjim crushbarovima od SW motech-a (jako slicni originalnim CB sa GS Adv), sa ukrasnim kljunom i krilcima od GS Adv-a, Givi vjetrobran. Felge bojane.
  Mali savijet: ako nisi siguran da li je GS ili GS Adv ne gledati po felgama nego po rami. GS ima sivu a GS Adv crnu, a zbicane felge moze imati i jedan i drugi. Evo ispod obicni GS sa zbicanim felgama.

Zbog tih crash barova mi se učinija širi pa san mislija da je ADV. U kombinaciji s kljunon i viziron još i više... Zaključak je da je motor odlično opremljen zato me i zbunija  :) :palacgore:

Ovo za boju rame nisan zna. Znan da ima i obični sa zbicanin felgama. I ovi na slici je Sandrov, jel tako?
Evidentirano
"I noga u guzicu je korak naprid"

oceangoing

• **
« Odgovori #19 : 17. Studeni 2010, 10:45:07 »

Prvo isprika moj motor je model 2009 (neznam u kojoj sam godini :misli:)
Imas pravo: to je bivsi Sandrov GS, on sad vozi GS Adv 2010, naravno opet zute boje.
    Malo smo off topic ali neka brise admin ako treba.
Evidentirano
Ne vjeruj zeni koja laze

desmosedici

• Vozi: najslabiji i najružniji skuter od cile st ekipe
« Odgovori #20 : 17. Studeni 2010, 16:01:40 »

ili po veličini tanka,razlika je očigledna bar meni  :mrgreen: :palacgore:
Evidentirano
Ironman Austria 2011
www.youtube.com/watch?v=V2d1OZiiz94
Mjenjam manji stan za Tmax-a

Ciki_vž

• *
  • Vozi: Tenere 660Z '09
« Odgovori #21 : 17. Studeni 2010, 17:29:03 »

www.ready-2-race.com

znaš možda koja litraža/boja ide u tu cijenu? Poslao sam im mail danas, pa čekam odgovor

povrat poreza?
Evidentirano
...not all those who wander are lost...

Tomulja

• *
  • Vozi: BMW R1200GS
« Odgovori #22 : 29. Studeni 2010, 06:55:55 »

Prosle godine sam imao isti problem kao i ti,nabavka bocnih kofera i top case...Top case s nosacem ti kod nas u BMW-u kosta 5000 kn,a samo bocni koferi bez nosaca 6000 Kn.Prvi sam narucio odmah s motorom,a bocne nakon velike potrage sta mi je najisplativije sam kupio u BMW-u u Munchenu i to sa torbama koje idu unutra i kostalo me 200 Eura jeftinije od samih kofera kod nas....Znaci dobijes kofere plus torbe i prodjes jeftinije...Inace ta trgovina u Munchenu me odusevila,sama se nalazi u sklopu tvornice BMW-a...Ako te uz to interesira i nekakva roba ,izbor je nevjerovatan,svega ima i svih velicina...Savjetujem ti da u veljaci odes posjetiti IMOT,BMW tvornica ti je na pet minuta autom od sajma,vjeruj mi da ces se oduseviti...uz to i POLO trgovina nije daleko ,pa mozes i nju posjetiti...Ove torbe sto idu u kofere su super stvar,obavezno ih nabavi ...
Evidentirano
Tomulja

Tomulja

• *
  • Vozi: BMW R1200GS
« Odgovori #23 : 29. Studeni 2010, 07:00:55 »

Jos sam nesto zaboravio,prilikom kupovine kofera ,ponesi  knjizicu vozila ,kako bi pokazo svoj broj sasije od motora,tako da ti stave bravice koje otvara kontakt kljuc,a s time i dokazujes da je motor tvoje vlasnistvo...
Evidentirano
Tomulja

Sine BMW

• **
« Odgovori #24 : 29. Studeni 2010, 11:54:14 »

Hvala stari, ali sve sam riješio već. Kupio posebno bravice pa mi ih bravar prema ključu napravio tako da je sve sad o.k. Svakako ću posjetiti taj dućan (kad/tad) iako sam manje više sve od opreme riješio u Trstu. Još samo čekam informaciju za hlače rally 3 tj. ako postoje gdje u Italiji i to je riješeno. Ako ne, tokom 12. mjeseca idem u Beč pa ću tamo pogledati. Inače, koferi (bočni i top case) sa svim pripadajućim dijelovima osim bočnih nosača koje sam dobio s motorom su me došli 8.300,00 kn što mi se čini o.k. cijena.
Evidentirano
 Str: [1] 2 3  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.144 sekundi uz 16 upita.