Postovana enduro zajednice, dana 6.11. se organizira malo enduro druzenje u pitomom slavonskom kraju.
Enduro druzenje je zamisljeno u par etapa gdje se daje mogucnost svim sudionicima biranja do koje etapice zele ici

1. etapa je okupljanje u mjestu Slatina i to u objektu Haustor koji je baza za polazak i baza za odlazak, a vrlo prijazno za svakojake likove koji voze "točkić"
Mijesto je odabrano jer se vrlo lako nadje, a od njega za samo par stotina metara pocinje avantura. Cilj prve etape je da se okupe endurasi iz raznih krajeva izmedju 10 i 11 ( pazim na one kojima po Mikelinu treba 3 sata

Znaci Zg do 11 ste garantirano u Sl )
Haustor se najde tako da dodjete u sam centar Slatine, te ako dolazite iz smjera Zg-Bj na semaforu skrenete desno, te za 160 m sa desne strane vidite malu terasu i kafic

2. etapa slijedi odmah po okupljanju i sastoji se od odlasaka u vinograd te laganog spremanja i pripremanja za voznjicu. Voznjica pocinje oko 11.30 ( ako neko i zakasni, ljubazno osoblje kafica ce mu objasniti kako nas naci u vinogradima )
Voznjica druge etape je lagana do poluteska enduro voznjica i kruzenje raznim stazama, a tipa uz brijeg niz brijeg i lagano kroz blatance. Ne ostavljamo nikog, pomoc u svakom trenu moze doci

3. etapa je povratak u vinograd na pice malu okrijepu, a nakon sat i po voznje ( ovisi koliko ce te se zabavljati po brdascima ) te polazak na drugu ruticu voznje.
Druga rutica ide lagani obilazak jezera, sumskih staza, brezuljka za mudonje i brzinac uglavnom da do 16 budemo ponovo na okupu u vinogradu.
4. etapa je povratak u Haustor gdje bi rostilj vec trebao da mirisi i lagana okrijepa uz meso sa zara

5. etapa opustanje, gledanje snimaka sa voznje, druzenje, zezanje najgorih i razlaz

Naravno ja bi molio da mi kazete je li imate kavu zamjerku i zelju te koliko bi vas doslo jer u Sl nas dva imamo motore koji mogu izdrzati takvu voznju, pa se trebamo pripremiti i kupiti dovoljnu kolicinu tekuce i krute klopice