Definitivno se za njega uhvatio manji broj ljudi nego za ostala vozila na sajmu, kojima nosač nije pukao, ako u obzir uzmemo "propuh" na štandu pjađa u odnosu na ostale predstavljene brandove.
P.S. I što ti znaš kakve ja namjere imam i po čemu su uprave tebi očite 
U srijedu kad sam bio, bila je tolika guzva na standu Piaggio grupe da se velikom broju izlozenih vozila nije moglo (lako) pristupiti, posebno na Aprilia standu. Ljudi su cekali u redovima sto za slikavanje sto za jasenje po motorima. Uzevsi u obzir velicinu standa, sklon sam reci da je bio medju najposjecenijima.
Najveca sramota u smislu propuha je bila kod Yamahe, toliko da sam mislio da sam pogrijesio stand, ali opisivanje situacije na standu je za neku drugu temu, nema smisla se izlagati sankcijama od strane administratora teme i foruma.
Takodjer, vidio sam dva momka kako interesantno zadizu rep (plastiku ili sic) neke yamahe, koji, ili nije bio pricvrscen ili je bio slomiven.
Natrag na temu, mozes dovesti yamahu ili bilo koji motor po izboru (uz uvjet da je te klase), mogu ti za 30 sekundi demonstrirati cvrstocu retrovizora.
A kakve namjere imas, pa dovoljno je prolistati par tema unatrag i tvoju bol koju ti nanosi Piaggio, ali nema potrebe, ostavljam te da sam razmislis o tome.
T.