Kad je već na Lošinju, treba se provozati najljepšom cestom, od M.Lošinja preko Kalvarije, pored kapelice Sv.Ivana do
uvale Mrtvaška, preko puta Ilovika. Promet zanemariv, pogled odličan jer cesta vodi po hrptu brda!
Btw, ima
tamo više slastičarni i sa boljom kavom. 
Druge godine sigurno do uvale Mrtvaška.
A kava, glavno da nije nekakva protjeruša, jer kad si u moto opremi a guzica se javi, eto sranja. Ha..Ha..
ja se sa svojim drustvom spremam uskoro voziti od vrha Australije pa do sredine ...tu do Alice Springa.... 
ali vidjet cemo ak je cijela ekipa za avanturu... i to je sve u nekakvom angazmanu, vozis njihove motore imas vodica svaki dan se zna gdje se spava
oni se brinu za bilo kakav kvar na motoru.... spreme ti klopu... ma kaj da vam velim zvuci super samo kak sam reko jos se svi nisu izjasnili za to...

Ta varijanta mi se isto mota po glavi, koliko miliona košta ta organizirana zabava? Bio sam na par njihovih stranica koi iznajmljuju motorea, aliiiii cijena prava sitnica.

Jeftinje bi bilo kupiti motor a kad se vračaš doma ostaviš ga ravno na aerodromu.
Ma ženina sestra i brat žive u Brisbejnu ili da njih zajebem da unajme motor a ja im budem obečao da ću platiti jednog dana. Haa....Haaa...