Zar prije par mjeseci nisi pisao kako godinama ne gledaš GP ili kako nema ništa zanimljivo(nešto u tom stilu)?
Mislio sam na adaptaciju na novo vozilo u prvom dodiru s njim.
i opet Rosonja suknuo duboko Horheu. Kad se treba pricati o Horheu sampionu i njegovom trijumfu opet mu Rosonja odvukao medijsku paznju i umanjio mu sampionsku titulu svojim prelaskom u Drkati. Maistor je maistor i na stazi i u psihickom ratovanju. Steta sto nije ostao u Hondi
Potpuno nebitno hoće li biti prvak, već prvi test donosi više medijske pažnje nego većina ostalih timova zajedno u cijeloj sezoni. Nakon Baylisa uvijek navijam za žutog, nebitno na kojem motoru.
jel iko primjetio krilca na bočnim oplatama Dukca
Čim ti staviš, nešto smrdi... Ukratko, recimo da baš nisu presretni Rossijevim dolaskom i odlukom o pauzi u SBK. Nije to ništa novo, forumi su im već dugo prepuni kritika ali još uvijek forumaši ne plaćaju a time ni ne odlučuju.
Jesam ja ima po godine a mozda i vise
Talijan na talijanskom motoru i talijanskom timu a nisu bas Talijani presretni sa time tu nesto bazdi izgleda vise neg kad ja nesto stavim
Ako se ne varam Horhe je jedini kojeg Vale nije shebo u psihickom ratovanju cak sto vise moglo bi se reci da je obrnuto ,Wilco ponekad cuda cini
Rossi sa ? na kacigi. Pa se pita Što je ovo meni trebalo?