Prošle godine se dobro znojio,ali slabe rezultate polučio.
Vale ce opalit naslov na Dukcu i otic negdi na sunce ispijat koktel
Još jedan razlog da Rossi bude lakši i brži ove sezone je obavljena operacija tj. izvadio je štangu iz noge koja mu je bila slomljena 2010 u Mugelu .....
Mislim da je Valeu bitnije da još podigne granicu svojih trofeja te da uđe u knjigu besmrtnih nego sama lova koje ima i previše.
Mislim da je pitanje trofeja,love i knjigu legendi apsolvirao.... Vjerojatno mu je izazov još samo titula sa Dukcem , a nakon 2014 zajebancija do starosti...
potpisujen skroz,ka talijan osvojit jubilarni deseti sa talijanom(crvenom beštijom) i jednom zauvik zatvorit usta svim dušebrižnicima šta laprdaju,a da toga nisu ni svjesni,da dolaze mlade snage sa kojima se on više ne može nosit(ha ha ha hahahaha!!!),ali neče NIKAD skroz stat,bit ce u svitu brzina još dugo dugo(bilo na dva ili četiri kola)jer jednostavno čovik to voli i najbolje je šta zna radit-VOZIT!
vidim da će ovo biti jedno veliko prijateljstvo sa BMW-ejcem
Max Bljakdji
zašto BMW-ejcem
Al ne brini, sve je sa tobom u redu.
On je Valetov najveći fan na forumu
Izvlaci mu gace iz razdjeljka na guzici
"For me, now, Lorenzo and Stoner also ride better than me, but maybe with Pedrosa and Spies it is not impossible, you know?" Rossi said. "To already fight for the podium would be great for us and a good base to start this season from."