Bilo je do sada da svi od 50 ccm koji razvijaju brzinu preko 50 moraju imat veliku tablicu, znači imo si pravo izbora, ako si htio mogo si ga atestirat
Ja sam se raspitao u STP Autoreparatura u Osijeku koja je ovlastena za atest vozila prije prodaje svoje 50ice i
receno mi je da ovo po trenutnim zakonima nije izvedivo, da sam vjerojatno petstota osoba koja je to dosla pitati
i nudili mi neki broj u ZG gdje sam to mogao potvrditi.
Long story short je bilo - ako je u Deklaraciji o sukladnosti vozila (tzv. homologaciji) navedeno da se radi o mopedu,
onda je to moped i ako je zakonski moped definiran kao 49ccm/49km/h, tu prica prestaje.
Cak sam imao situaciju dok sam prodavao skuter (SF2) da me nazvao gospon iz zagorja koji je greskom imao isto SF2
50 registriran kao motocikl (dakle u homologaciji nije bio moped), na velikoj tablici i koji isto tako nije mogao izvesti
obrnutu proceduru sa atestom da dobije malu tablicu (isto tako se raspitivao svuda), pa je htio kupiti moj skuter
samo zbog papira.
Apsurd je jos veci kad se uzme u obzir da postoji SpeedFight 100 koji je _identicnog_ okvira/kocnica/kotaca i svega
ostalog 50-ici, a ima duplo vecu (i jacu) masinu.
Sve u svemu, previse zaje*ancije (s oprostenjem); treba inzistirati na zakonu da se sve do 125ccm moze voziti sa
dozvolom koju ima vecina.. (B i M kategorija (bivsa H)), naravno, ukljucujuci odblokirane 50ice.