Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 6   Dolje

Autor Tema: Quickshifter push-pull  (Posjeta: 4072 )

bojcracing

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: R6 formula extreme
Odg: Quickshifter push-pull
« Odgovori #50 : 16. Prosinac 2010, 20:19:50 »

Prije je bila najjaca na srednjim okretajima a dosta je gubila na visokima, ovako sam malo pomaknuo prema gore a da sredina i dalje ostane iskoristiva tj bez rupe...

evo kako izgleda krivulja, steta sto nemam prije-poslje  :(

Uglavnom, jako lijepo i ravnomjerno sa 112ks na tocku  :palacgore:
u ljepa linija.jel ti mapa ostala ista il si mjenjao?
Evidentirano

cRuNk

• Vozi: `08 CBR 600 RR
« Odgovori #51 : 16. Prosinac 2010, 20:54:44 »

Nakon svega sam definitivno mijenjao mapu (bila gore od full arrowa ako se ne varam) na srednjima imao rupu i vec puno prije blokade snaga naglo padala sto se vidi i na grafu (108ks izmjereno)... i onda se Petricevic bacio na posao i napravio potpuno novu mapu tako da je sve doslo na svoje  :palacgore:
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

bojcracing

• **
  • Vozi: R6 formula extreme
« Odgovori #52 : 16. Prosinac 2010, 21:25:30 »

Pohvalno nema se šta reči,jako mi se sviđa ta hondina linearna linija nasprem yamahine.I puno se osjeti ta 4 konja pogotovo na 600klasi.
Ja sam sebi radio na r6 model 07 slične stvari još sam malo usisne kanale izglanca i došlo je do izražaja,od nove se ne usudim staviti graf jer
bi dalmatinac sutra bio kod mene  :mrgreen:
Evidentirano

angelo.ma

• Vozi: R6 , CB600F
« Odgovori #53 : 16. Prosinac 2010, 21:29:34 »

pribacujem se na temu PC, ovu ćemo sjebat :mrgreen:
Evidentirano
P: za R6 2008 oklope, svijetla, ECU s bravama, ključima i kompletnom instalacijom

angelo.ma

Evidentirano
P: za R6 2008 oklope, svijetla, ECU s bravama, ključima i kompletnom instalacijom

cRuNk

Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

cRuNk

« Odgovori #56 : 15. Siječanj 2011, 20:39:44 »

Btw angelo.ma je li mogu koristiti sklopku od zadnje kocnice (radi na pull sistemu) ili mi je bolje uzeti neku drugu?  :misli:

Konkretno imam ovakvu viska otkako sam stavio trkace fuzastere pa da iskoristim odmah ako moze

Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

angelo.ma

« Odgovori #57 : 15. Siječanj 2011, 20:52:52 »

cRuNk
taj prekidač ima velik hod, ali ako se malo zaigraš s nosačima i federima moglo bi funkcionirat :palacgore:.
dobro si se dosjetio, ne spavaš a :misli: :LOL: :palacgore:
« Zadnja izmjena: 16. Siječanj 2011, 01:07:42 angelo.ma »
Evidentirano

cRuNk

« Odgovori #58 : 15. Siječanj 2011, 20:57:06 »

Ma nikako nema spavanja  :mrgreen: cak sam na poslu  :LOL:

da prekidac ima dost velik hod al cu probati nekako napraviti s nosacem i federom pa se igrati s udaljenosti tak da ne bude ni preosjetljivo tj da ne
prekida kada samo naslonim nogu..
u svakom slucaju krecem u izradu sljedeci mjesec, ne smijem pozurivati... sto prije zavrsim prije cu razmisljati sto cu sljedece  :LOL:
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

KING RR

• Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
« Odgovori #59 : 15. Siječanj 2011, 20:57:17 »

cRuNk
taj prekidač ima velik hod, ali ako se malo zaigraš s nosašičićima i federima moglo bi funkcionirat :palacgore:.
dobro si se dosjetio, ne spavaš a :misli: :LOL: :palacgore:

Šta mi druga nagovaraš da kupuje gluposti  :pandur:  umjesto da špara lovu za  :piva: :klopa: i :pelvic_thrust:  trebaće nam za nadolazeće susrete, kupite si muške motore pa nećete trebat igračkice   :B:  :lolcry: :lolcry: :lolcry:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

cRuNk

« Odgovori #60 : 15. Siječanj 2011, 21:00:40 »

Bit ce za toga uvijek, sta se mora nije tesko  :mrgreen:
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

KING RR

« Odgovori #61 : 15. Siječanj 2011, 21:01:45 »

A još si ljetos bio normalan  :shock:  šta članstvo u prerenomiranom klubu učini od onakog dečka  :no:   :tears: :cry:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

angelo.ma

« Odgovori #62 : 15. Siječanj 2011, 21:07:20 »

Šta mi druga nagovaraš da kupuje gluposti  :pandur:  umjesto da špara lovu za  :piva: :klopa: i :pelvic_thrust:  trebaće nam za nadolazeće susrete, kupite si muške motore pa nećete trebat igračkice   :B:  :lolcry: :lolcry: :lolcry:
ho, ho, ho, pa ti si živ. di si jučer :misli:
- bolje da se bavi motorom, neče mu gluposti padat na pamet, a uz to trenira mozak, ne kao pojedinci samo kosirice :jesus:
 i kad to sve poštima može šaltat u krivini, tako da ta tvoja kRRama :palacdolje: :mrgreen:, ma u stvari i sad je brži samo si ga ti sugestivno uvjerio da nije ili te možda pušta, ipak si ti  :strumph: :palacgore:
Evidentirano

cRuNk

« Odgovori #63 : 15. Siječanj 2011, 21:17:00 »

Na cesti ne dajem nikada 100% jer se ne mogu opustiti kao sto je slucaj na Grobniku... a King nece na stazu  :mrgreen:

Joj zasto pricamo o voznji sad su mi opet pogresne misli u glavi... kad ce ljetoooooo  :x
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

KING RR

« Odgovori #64 : 15. Siječanj 2011, 21:17:31 »

ho, ho, ho, pa ti si živ. di si jučer :misli:
- bolje da se bavi motorom, neče mu gluposti padat na pamet, a uz to trenira mozak, ne kao pojedinci samo kosirice :jesus:
 i kad to sve poštima može šaltat u krivini, tako da ta tvoja kRRama :palacdolje: :mrgreen:, ma u stvari i sad je brži samo si ga ti sugestivno uvjerio da nije ili te možda pušta, ipak si ti  :strumph: :palacgore:

Pa normalno da je bRRži  :B:  šta misliš da je ovce čuvo samnom na bRRdu  :jesus: nakon par hektolitara potrošenog goriva da nije zapalio bi i njega i motor  :LOL:   :LOL: :LOL:

Al zato ti još moraš pRRvo nabavit pRRavi muški motor, pa naučit vozit, pa onda se možeš samnom mooožda vozit, a o cRuNk-u moš samo sanjat    :jesus: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

angelo.ma

« Odgovori #65 : 15. Siječanj 2011, 21:28:40 »

Pa normalno da je bRRži  :B:  šta misliš da je ovce čuvo samnom na bRRdu  :jesus: nakon par hektolitara potrošenog goriva da nije zapalio bi i njega i motor  :LOL:   :LOL: :LOL:

Al zato ti još moraš pRRvo nabavit pRRavi muški motor, pa naučit vozit, pa onda se možeš samnom mooožda vozit, a o cRuNk-u moš samo sanjat    :jesus: :LOL: :LOL: :LOL:
:gace:
Evidentirano

cRuNk

« Odgovori #66 : 15. Siječanj 2011, 21:37:28 »

Ajoj, da je meni napraviti vrijeme kao angelo na Grobniku sam bi sebi skidao kapu  :LOL:

Jedino mozd ne bi mogao s nama piti  :LOL: ali i to cemo jednom isprobati  :bananarace: :bananapivo:
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

KING RR

« Odgovori #67 : 15. Siječanj 2011, 21:39:50 »

Ajoj, da je meni napraviti vrijeme kao angelo na Grobniku sam bi sebi skidao kapu  :LOL:

:shock:

Čekaj da dobijem na lotu il dok baba rikne pa mi ostavi lovu, onda te vodim na grobnik i dok im neskineš rekord neideš kući   :jesus:  :LOL: :LOL: :LOL:

A ja i angelo idemo nešta za to vrijeme   :vecerica: :piva: :pelvic_thrust2: :pelvic_thrust: :mrgreen:
Evidentirano

angelo.ma

« Odgovori #68 : 15. Siječanj 2011, 21:47:19 »

:shock:

Čekaj da dobijem na lotu il dok baba rikne pa mi ostavi lovu, onda te vodim na grobnik i dok im neskineš rekord neideš kući   :jesus:  :LOL: :LOL: :LOL:

A ja i angelo idemo nešta za to vrijeme   :vecerica: :piva: :pelvic_thrust2: :pelvic_thrust: :mrgreen:
kad će više ta baba :cijpadrva:, a cRuNk mlad perspektivan znoji se u kombinezonu na startnoj rešetki, mi u MP bazenu hladimo jaja, mace nose ladnu pivu :cice: :piva: 8)
Evidentirano

jel te baca

• **
  • Vozi: yzf mješanca 1000
« Odgovori #69 : 18. Siječanj 2011, 18:23:36 »

dečki ajmo realno,kome to treba za stvarno? bolje uložit u auspuh, filter,gume dal je to stvar prestiža ili nekog imiđa... osobno ne volim elektroniku previse, neka bude kolko je treba i to je dovoljno.
Evidentirano
tu sam doma

cRuNk

« Odgovori #70 : 18. Siječanj 2011, 20:30:26 »

dečki ajmo realno,kome to treba za stvarno? bolje uložit u auspuh, filter,gume dal je to stvar prestiža ili nekog imiđa... osobno ne volim elektroniku previse, neka bude kolko je treba i to je dovoljno.

Imam, imam, imam ... Stvar je u tome sto nesto moras ceprkati na njemu kad je vec toliko hladno i ne mozes se voziti  :LOL: :mrgreen:
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

KING RR

« Odgovori #71 : 18. Siječanj 2011, 20:31:58 »

Imam, imam, imam ... Stvar je u tome sto nesto moras ceprkati na njemu kad je vec toliko hladno i ne mozes se voziti  :LOL: :mrgreen:

Kako ko   8)
Evidentirano

cRuNk

« Odgovori #72 : 07. Veljača 2011, 18:54:35 »

Op op prvi slobodan dan,... cijeli dan kemijao... slike uskoro prvo na zasluzenu kavu  :palacgore:
Evidentirano
Jos malo pa i ja bRRz

angelo.ma

« Odgovori #73 : 07. Veljača 2011, 18:57:27 »

Op op prvi slobodan dan,... cijeli dan kemijao... slike uskoro prvo na zasluzenu kavu  :palacgore:
priznaj odma, jeli funkcionira?
Evidentirano

KING RR

« Odgovori #74 : 07. Veljača 2011, 19:05:22 »

priznaj odma, jeli funkcionira?

Baš bio i vidio  :mrgreen:  izgleda obećavajuće  :jesus:
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4 5 6   Gore

Stranica je generirana za 0.148 sekundi uz 16 upita.