Pozdrav Brisbanu...prije dvije i pol godine bio sam u Gold Coastu dosta blizu.....a u okolici Melbourna po šumi sam vozio
crosu...u biti mi je to bio prvi dodir sa cros motorom...bilo je fenomenalno...bilo nas je sedmero sve yamahe yzf450...
ma ludilo

hvala na pozdravu.... to kaj je dobro kod nas ... vidis po strani aute parkirane i motore svugdje no kad se otidjes ganjati po sumi nigdje nikoga...samo tu i tamo
se cuju zvukovi... nevjerovatno ali ja vam nemogu opisati kak je to veliko... cak ni ove slike ili video ne moze dokazati kak je gust se ganjati.. imamo "par
single tracks " kaj cu probat snimiti cim kupim GoPro kameru.... inace ima svakakvih motora ovisi za kakvu voznju ... no kaj sam do sada vidio da je
kak vi to zovete HAHA motori najpouzdaniji . ja imam jednog kineza sa kojim sam poceo se voziti no vidio sam nakon 6 mjeseci da kolko love tolko i muzike...
mislio sam kupiti wr 450 f ali su mi puno njih rekli da za ovakve enduro voznje , brze single tracks , su bolji 250 kubika...u glavnom sam vise nego zadovoljan
sa mojom HAHA -om..... hehehe
cosmos ako su ono tvoje slike ne ličiš mi na "kapetana" ili si nešto operiro
slike su moje samo ne kuzim kakva je to uloga kapetana...? mi se ganjamo i obicno kad dodjes do nekog raskrsca prvi stane i ceka da svi prodju i tak se vrtimo u krug
tak da uvijek svi smo vise manje lideri...kaj se tice navigacije ...hmmm istina je da se lako izgubis no uvijek imas neki centar odredista i tak se orijentiras...
... i jos jedno.... da imao sam veliku povredu prije skoro 4 godine tako da sam mogu reci jako sretan kaj opce radim kaj radim ... no o tome drugi puta ne zelim
igrati ulogu Zalosne Sove..,...hehehe
pozdrav svima... sad bar imate jos netkoga poznatog tu ako itko od vas opet navrati Down Under...