Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 6   Dolje

Autor Tema: Scooter exhaust 2t zujalice :)  (Posjeta: 6427 )

Pedrosa

• Spol: Muški
  • Vozi: RS 125 2006
Odg: auspuh
« Odgovori #25 : 16. Svibanj 2006, 10:37:29 »

pa da....a njemu treba mrvicu bolji start i neš krajnje...baš to...
i dobije je se u odnosu na prigušene serijala spuhove dosta...i još s rolinama i šušticama...osjetno...
Evidentirano
I've never had a bad experience with needles or an injection, it's just that I don't like ... I don't mind being thumped over the head with a mallet, but I hate being stuck with a horrible pin-like thing

oxio

• **
  • Vozi: - vozia - Black&Decker
« Odgovori #26 : 16. Svibanj 2006, 11:51:45 »

Na serijalu ti njabolje ide Leovince ZX a i neloš je s base kitovima, mislim da je RR previše otvoren za serijalu!

Auspuh u kombinaciji s rolicama i tvrđim federima ti daje dosta na serijski skuter a nemaš puno troška a i potrošnja ti skoči max za dec ili 2 goriva.

A bilo bi ti najbolje kupit kit od Top Perfomancea Trophy 70ccm jer ćeš s njim dobit puno više pa onda kad budeš pri lovi uzmi auspuh. A i kit ti je jeftiniji od auspuha a i potrošnja ti je neznatno veča sve dok ne staviš veći karburator!
Evidentirano

Pedrosa

« Odgovori #27 : 16. Svibanj 2006, 20:20:41 »

Na serijalu ti njabolje ide Leovince ZX a i neloš je s base kitovima, mislim da je RR previše otvoren za serijalu!

Auspuh u kombinaciji s rolicama i tvrđim federima ti daje dosta na serijski skuter a nemaš puno troška a i potrošnja ti skoči max za dec ili 2 goriva.

A bilo bi ti najbolje kupit kit od Top Perfomancea Trophy 70ccm jer ćeš s njim dobit puno više pa onda kad budeš pri lovi uzmi auspuh. A i kit ti je jeftiniji od auspuha a i potrošnja ti je neznatno veča sve dok ne staviš veći karburator!
Nije vjeruj mi...ima još otvorenijih spuhova od njega koji odlično idu sa serijalom...ali živimo di živimo...pa je teže za nabavit...
btw.RR je neš malo otvoreniji od ZX-a,nije neka razlika!
Evidentirano
I've never had a bad experience with needles or an injection, it's just that I don't like ... I don't mind being thumped over the head with a mallet, but I hate being stuck with a horrible pin-like thing

dani83

• **
  • Vozi: mazdu 323f
« Odgovori #28 : 16. Svibanj 2006, 20:46:12 »

te rolice kolko dodju? spuh zx dodje 960kn?
Evidentirano
vozi brzo da ne gutas prašinu

Prodajem autoradio sony cd i zvučnike sony 2*45w

oxio

• **
« Odgovori #29 : 17. Svibanj 2006, 09:32:04 »

te rolice kolko dodju? spuh zx dodje 960kn?

Rolice dobiješ sa auspuhom dobiješ 2 seta jedan bi ti mora odgovarat a ako ne onda imaš kupit rolice za 100 do 200 kn ovisi koje i u kojem dućanu.
Evidentirano

Pedrosa

« Odgovori #30 : 17. Svibanj 2006, 09:52:45 »

Rolice dobiješ sa auspuhom dobiješ 2 seta jedan bi ti mora odgovarat a ako ne onda imaš kupit rolice za 100 do 200 kn ovisi koje i u kojem dućanu.
ne...sa ZX-om,i RR-om,se dobije samo jedan set...to su role 4.8,i crvene šuštice...toje najbolja kombinacija...nečeš naći bolju 100 posto...
btw.rolice su od nekih 60 do 100 kn max!
Evidentirano

dani83

• **
« Odgovori #31 : 17. Svibanj 2006, 10:17:25 »

ko je tu lud? bio sad u servisu mjenjat zadnji mortizer, reklamiro ga prije tjedan dana, sad došo i stavio mi drugi i pitam ga za servisnu jer mi je tamo več duže vrijeme, nemaje nek dodjem kad sef dodje. i pitam ga usputno za auspuh, kaže ne bi ništ dobio kao čak bi i izgubio na brzini i ubrzanju. ja vozio od susjeda skutera sa sportskim spuhom i bolje vuče nego ovaj moj, kaže da mu se i krajnja malo povečala.
Evidentirano

strasilo

• Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #32 : 17. Svibanj 2006, 10:23:12 »

ko je tu lud? bio sad u servisu mjenjat zadnji mortizer, reklamiro ga prije tjedan dana, sad došo i stavio mi drugi i pitam ga za servisnu jer mi je tamo več duže vrijeme, nemaje nek dodjem kad sef dodje. i pitam ga usputno za auspuh, kaže ne bi ništ dobio kao čak bi i izgubio na brzini i ubrzanju. ja vozio od susjeda skutera sa sportskim spuhom i bolje vuče nego ovaj moj, kaže da mu se i krajnja malo povečala.
u kojem si ti servisu bio ?
Evidentirano
Ljudi me ustvari ne vole, ali mi se moraju uvlačiti jer sam moderator ... 8)

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

dani83

• **
« Odgovori #33 : 17. Svibanj 2006, 10:30:12 »

u kojem si ti servisu bio ?

kod ivandije
Evidentirano

dani83

• **
« Odgovori #34 : 17. Svibanj 2006, 15:14:10 »

evo sad sam bio kod ivandije po knjižicu ovaj put je bio tamo i pitam njega kaže da bi malo dobio na ubrzanju.
Evidentirano

strasilo

• Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #35 : 17. Svibanj 2006, 15:19:59 »

ne kužim.... a šta bi drugo trebao napraviti ako već ne stavljaš kit ...  :misli:
Evidentirano
Ljudi me ustvari ne vole, ali mi se moraju uvlačiti jer sam moderator ... 8)

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

dani83

• **
« Odgovori #36 : 17. Svibanj 2006, 16:08:56 »

ne znam, ostavit serijalu. stavit ču spuh vjerojatno 1070kn dodje zx+ugradnja, rr dodje 1100 i nešt+ugradnja. kontam uzet zx, ljepši mi je rr vidit ću još.
Evidentirano

dani83

• **
« Odgovori #37 : 17. Svibanj 2006, 17:00:40 »

sad jel je neka razlika u otvorenosti izmedju zx i rr ili mogu proč oba na serijalu? nemam u planu još nešt stavljat zbog financija
Evidentirano

Pedrosa

« Odgovori #38 : 17. Svibanj 2006, 22:48:50 »

Joj ko je gluposti te govorio...
odi na forum.svijetskutera.com...pogledaj si malo...ovaj što ti u servisu kaže nema pojma...sa spuhom na 2T se dobije puno...ko misli drugačije...Bog mu pomogo...
RR ti je malo otvoreniji...meni je bolji ali u globalu isti kurac ko ZX...
Stvarno ti kažem dobije se puno,i to je jedino što se isplati radit...
Evidentirano

swag

• **
  • Vozi: vozio zx6r '04
« Odgovori #39 : 17. Svibanj 2006, 23:48:09 »

ja sam stavio ZX-a na svog NRG-a (dakle ista mašina). i dobio sam dosta na ubrzanju, međuubrzanju i krajnjoj. uzmi ZX-a i ugradi ga sam, valjda znaš odšerafit 4 šerafa. kupi 5g role i stavi federe kaj dobiješ sa auspuhom i mila majka. :wink:
Evidentirano
ma zafrkava se opće nebu poletel

Poggiali

• **
  • Vozi: Škoda Octavia
« Odgovori #40 : 18. Svibanj 2006, 01:05:14 »

Joj, kaj volim kad se nađe neka panjina i veli da sa auspuhom ne dobiš niš na 50 ccm  :x
Ja sam na runnera koji je samo odblokiran išo 95km/h stavio zx i multivar i natjerao sam ga na 116km /h , naravno da govorim o brzini koju skuter pokazuje na svojoj vuri . Uz to sam stavio diznu 64 umjeto serijske 56  i serijsku spužvu zamjenio malosijevom red sponge  :wink:. Skuter bi ti sa time letio, prema ovome sad . :palacgore:
Evidentirano

oxio

• **
« Odgovori #41 : 18. Svibanj 2006, 09:01:24 »

ne...sa ZX-om,i RR-om,se dobije samo jedan set...to su role 4.8,i crvene šuštice...toje najbolja kombinacija...nečeš naći bolju 100 posto...
btw.rolice su od nekih 60 do 100 kn max!

Sa ZX dobiješ 2 seta rolica (mislim da su jedne 4.8 a druge 5.2 ako se dobro sićam), žute federe kumpluga one nosače i vide, da i naljepnicu Leovince  :mrgreen:
Bar je tako bilo kad sam ja svog kupova.
E sad dali će neko u dućanu nešto izvadit ili sl. nemam pojma al piše i na onim papirima što dobiješ uz auspuh tj. što paket sadrži!
Evidentirano

oxio

• **
« Odgovori #42 : 18. Svibanj 2006, 09:08:54 »

Sa auspuhom dobiješ možda 5 do 10 km krajnje i malo bolje ubrzanje.

To šta piše na celeru je bezveze, meni je na skuteru skoro sve promjenjeno, kit, radilica, karb, vario, auspuh...
I da kad mi neko s motorom miri konačna mi je najveća 110km/h.

Da runner i Nrg (bar stariji modeli) čim kilometar sat priđe 70 počmu užasno krasti kilometre.
Npr. Meni na celeru piše 98 a znam da krade 5 do 10 km a prijatelju na NRG do mene odvrtia celer skroz i ka njemu ide 120km/h  :misli: :LOL:
Evidentirano

Pedrosa

« Odgovori #43 : 18. Svibanj 2006, 10:51:44 »

pa o tome i govorim...a on to i želi...znači malo krajnje i šut...
nego,po novom se dobiju 4.8 role i crveni federi kuplunga... :wink:
Evidentirano

dani83

• **
« Odgovori #44 : 19. Svibanj 2006, 07:55:59 »

ja sam stavio ZX-a na svog NRG-a (dakle ista mašina). i dobio sam dosta na ubrzanju, međuubrzanju i krajnjoj. uzmi ZX-a i ugradi ga sam, valjda znaš odšerafit 4 šerafa. kupi 5g role i stavi federe kaj dobiješ sa auspuhom i mila majka. :wink:

da, znam odvrnit 4 šarafa al mi je bad zbog garancije. lega mi kupio zx spuh za 960kn sa ugradnju prije nekih mjese-2 a sad na istom mjestu 1070kn bez ugradnje, ugradnja 60kn ustvari od 60-100kn. ne znam po kojo to oni dumini računaju cijenu
Evidentirano

Pedrosa

« Odgovori #45 : 19. Svibanj 2006, 20:51:37 »

Čekaj,čekaj...a dali ti promijene i šuštice i roline....za te pare? :misli: :ujaja: :chainsaw:
Evidentirano

dani83

• **
« Odgovori #46 : 19. Svibanj 2006, 20:56:24 »

Čekaj,čekaj...a dali ti promijene i šuštice i roline....za te pare? :misli: :ujaja: :chainsaw:

ne znam
Evidentirano

Poggiali

• **
  • Vozi: Škoda Octavia
« Odgovori #47 : 20. Svibanj 2006, 00:24:58 »

da, znam odvrnit 4 šarafa al mi je bad zbog garancije. lega mi kupio zx spuh za 960kn sa ugradnju prije nekih mjese-2 a sad na istom mjestu 1070kn bez ugradnje, ugradnja 60kn ustvari od 60-100kn. ne znam po kojo to oni dumini računaju cijenu
Daj nazovi Super bike (prodaju piaggio i gileru)  i pitaj njih dal ti vrijedi garancija ak si sam zamjeniš auspuh
tel. 042-320-898, Varaždin, inaće mojem ujaku su dozvolili  :wink:
Evidentirano

fernando

• **
trebam auspuh za areu....
« Odgovori #48 : 16. Kolovoz 2008, 21:41:36 »

:misli: ljudi trebam auspuh sportski za apriliu areu51...ne pase spuh koji inace pase na minarelli zbok nosaca masine od areje...imam prejak nardo gore i skut mi neide dobro...prejak je!! dajte netko pomognite,jos malo ce zima a ja se ocu voziti :(
« Zadnja izmjena: 22. Rujan 2009, 08:20:44 liberty »
Evidentirano
Zip sp70

malaga

Odg: trebam auspuh za areu....
« Odgovori #49 : 16. Kolovoz 2008, 22:14:55 »

mjenjaj za zx-a,svi ce ti dati zx-a za nardo
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 6   Gore

Stranica je generirana za 0.118 sekundi uz 15 upita.