Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 ... 13   Dolje

Autor Tema: Motopuls: Uskrsnuo protjerani predsjednik  (Posjeta: 11224 )

makazica

• Spol: Muški
  • Vozi: LC 4 Adventure
Motopuls: Uskrsnuo protjerani predsjednik
« : 23. Prosinac 2010, 09:49:52 »

Naletio sam na zanimljiv članak na inače niškoristi barraka forumu:

http://www.motopuls.com/component/content/article/401/3862.html

Na rubu znanosti je ponašanje ljudi u ovoj našoj državi, a još više iznenađuje inertnost drugih zainteresiranih da se tome stane na kraj.
Gledam na ovo iz perspektive promatrača, ne naročito zainteresiranog ali razočaranog (kao i mnogim drugim aspektima života u RH).

Jaroš-Jarošu....može li biti očitije...brisanje rezultata....opet, može li biti očitije? Koliko je debeo obraz te gospode kad tako samouvjereno potežu poteze za koje bi i slijepac vidio da su nelegalni, do kuda ta samouvjerenost seže? Misle li gospoda da računi nikad neće doći na naplatu?

Iako razumijem potez Ljeljaka da demonstrativno ne dođe na dodjelu, ne bi li bolje bilo da je demonstrativno došao na dodjelu, stisnuti ruku prvaku, možda u pratnji USKOK-a?

Također, novinari naši dragi, Pulseri,...vi niste bili informirani da se dodjela održava pa niste došli ili vi, također, niste došli iz protesta?
Možda bi bilo bolje da ste došli, opalit koju sliku "prvaka" i "rukovodstva", slike objaviti u članku....kako bi i oni koji ne znaju kako dotična gospoda izgledaju vidjeli te njuške?

M.

picoda

• Vozi: Tenere
Odg: Motopuls: Uskrsnuo protjerani predsjednik
« Odgovori #1 : 23. Prosinac 2010, 09:56:36 »

Ostavi se pizdarija, spremaj motor za Albaniju  :mrgreen:
Evidentirano

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #2 : 23. Prosinac 2010, 10:43:12 »

Rogulić je iz Šibenika a ne iz Zadra .
Jednostavno dignuti sve na noge i rastjerati bandu , očito nema se volje ili cohones .
Ovo mi jako liči na HNS , Mamića i ekipu .

Ili to zaboraviti i sa svojim motoro i za svoje novce , voziti se gdje ti se sviđa a HMS ignorirati , to je ono što ja radim .

Guzičari su se uvalili da bi pomažnjavali što se da , e sad bi li neki novi guzičari bili bolji ?.
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #3 : 23. Prosinac 2010, 12:40:33 »

Teško, jer ući u ovakvu borbu s vjetrenjačama ne može netko normalne glave.
Evidentirano

picoda

« Odgovori #4 : 23. Prosinac 2010, 13:14:50 »

Teško, jer ući u ovakvu borbu s vjetrenjačama ne može netko normalne glave.

Koliko pratim forum, a s obzirom da je proslo pola ure, krajnje ti je vrijeme da ispravis zadnji dio posta. Dok ajkule iz birtije ne nanjuse.  :mrgreen: :mrgreen: 

Evidentirano

jota

« Odgovori #5 : 23. Prosinac 2010, 13:18:27 »

Koliko pratim forum, a s obzirom da je proslo pola ure, krajnje ti je vrijeme da ispravis zadnji dio posta. Dok ajkule iz birtije ne nanjuse.  :mrgreen: :mrgreen: 

Neće se niko s tim zamarat , ekipa tamo mi se čini ostatak socijalističkog samoupravljanje . Nekako najviše smetaju onima koji bi htjeli postati Kalif umjesto Kalifa , sve ostale boli K... za HMS neš ti motosporta u hrvata .
Evidentirano

makazica

« Odgovori #6 : 23. Prosinac 2010, 13:22:41 »

Neće se niko s tim zamarat , ekipa tamo mi se čini ostatak socijalističkog samoupravljanje . Nekako najviše smetaju onima koji bi htjeli postati Kalif umjesto Kalifa , sve ostale boli K... za HMS neš ti motosporta u hrvata .

A ne, ne jota....krivi smjer. Picoda govori o dimenzijama....

:lolcry:

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #7 : 23. Prosinac 2010, 13:23:03 »

too late  :mrgreen:

meni nije jasno kako jedna-dvije lude glave iz HMS-a mogu prcati desetine pametnih ...    :misli:
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

makazica

« Odgovori #8 : 23. Prosinac 2010, 13:25:23 »

too late  :mrgreen:

meni nije jasno kako jedna-dvije lude glave iz HMS-a mogu prcati desetine pametnih ...    :misli:

Dakle, mi s morona.hr konja za trku imamo.... :LOL:

jota

« Odgovori #9 : 23. Prosinac 2010, 13:28:47 »

Dakle, mi s morona.hr konja za trku imamo.... :LOL:

A koje je to kljuse molim te mi imamo , koje može rstjerat tu bandu i uvest reda . Ako takav postoji zaslužio je da ga držimo kao kap vode na dlanu .
Evidentirano

makazica

« Odgovori #10 : 23. Prosinac 2010, 13:36:50 »

A koje je to kljuse molim te mi imamo , koje može rstjerat tu bandu i uvest reda . Ako takav postoji zaslužio je da ga držimo kao kap vode na dlanu .

Ma imaš pravo. Tema je ozbiljna, a picoda tjera zajebanciju na račun matinih nedostataka... :mrgreen:
Nema tu nikog tko ima volje i resursa rastjerat govnare....

markookram

« Odgovori #11 : 23. Prosinac 2010, 13:37:35 »

Naletio sam na zanimljiv članak na inače niškoristi barraka forumu:

http://www.motopuls.com/component/content/article/401/3862.html

Na rubu znanosti je ponašanje ljudi u ovoj našoj državi, a još više iznenađuje inertnost drugih zainteresiranih da se tome stane na kraj.
Gledam na ovo iz perspektive promatrača, ne naročito zainteresiranog ali razočaranog (kao i mnogim drugim aspektima života u RH).

Jaroš-Jarošu....može li biti očitije...brisanje rezultata....opet, može li biti očitije? Koliko je debeo obraz te gospode kad tako samouvjereno potežu poteze za koje bi i slijepac vidio da su nelegalni, do kuda ta samouvjerenost seže? Misle li gospoda da računi nikad neće doći na naplatu?

Iako razumijem potez Ljeljaka da demonstrativno ne dođe na dodjelu, ne bi li bolje bilo da je demonstrativno došao na dodjelu, stisnuti ruku prvaku, možda u pratnji USKOK-a?

Također, novinari naši dragi, Pulseri,...vi niste bili informirani da se dodjela održava pa niste došli ili vi, također, niste došli iz protesta?
Možda bi bilo bolje da ste došli, opalit koju sliku "prvaka" i "rukovodstva", slike objaviti u članku....kako bi i oni koji ne znaju kako dotična gospoda izgledaju vidjeli te njuške?

M.

http://www.ktvj-online.com/forum/index.php?topic=396.msg3430#msg3430
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

markookram

Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

makazica

« Odgovori #13 : 23. Prosinac 2010, 13:50:29 »

http://phsupermoto.com/forum/index.php?topic=5226.msg63395#new

http://phsupermoto.com/forum/index.php?topic=4437.0

ma ima zoga koliko oces ... samo je malo raštrkano  :mrgreen:

Ok...ima....ali nije bilo ovdje pa sam stavio.
Ali hvala, sad mi je jasnije zašto Pulseri nisu bili tam...

:palacgore:

markookram

« Odgovori #14 : 23. Prosinac 2010, 13:54:43 »

Molim i drugi put .
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

mate

• Administrator
« Odgovori #15 : 23. Prosinac 2010, 13:55:55 »

Lako za ajkule, moja je velika a k tome još i puna. Pojedem ih za doručak. :jesus:

Nastavite s temom... :mrgreen:
Evidentirano

Buncek

• *
  • Vozi: Orion
« Odgovori #16 : 23. Prosinac 2010, 14:05:41 »

Postoji li netko pametan da se upita dali ovaj koji je  napisao ovaj članak za motopuls govori istinu?
Kada bi to bilo tako kako on piše onda u HMS-u nepostoji nitko normalan.
Svi su oni Lafteri koji kako ih je volja pred samo proglašenje mijenjaju rezultate.
Možda se netko upita što stoji koji razlozi ovakvog negativnog i “lažnog“pisanja protiv ljudi u HMS-u.
Možda je u pravu Jota da netko ustvari bolesno i bes skrupula želi biti Kalif umjesto Kalifa.
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #17 : 23. Prosinac 2010, 14:59:18 »

Što se tiče tekstova u MotoPulsu, skoro da bih mogao reći i da ja osobno stojim iza istih. Toliko o povjerenju. I samo da znaš, nekako mi se ne sviđa komunicirati sa skrivenim "spavačima" koji s pet nebuloznih postova misle da ovdje mogu prodavati muda pod bubrege tako da se lako može dogodit da odletiš s foruma. Čisto da se zna...
Evidentirano

picoda

« Odgovori #18 : 23. Prosinac 2010, 15:22:59 »

Lako za ajkule, moja je velika a k tome još i puna. Pojedem ih za doručak. :jesus:

Nastavite s temom... :mrgreen:

Sve znam, i sam se izvlacim na punocu. Kad moji krenu zajebavat pitam ih koji su kurac iz studentskih garsonjera redom isli u velike stanove. Da stane vise toga, kazu. E pa tako sam i ja razmisljao jos u maternici.  :mrgreen: :mrgreen:

O temi nemam pojma, samo mi je bilo dosadno... :mrgreen:
Evidentirano

kalimero

• **
  • Vozi: strom 09
« Odgovori #19 : 23. Prosinac 2010, 15:29:16 »

Što se tiče tekstova u MotoPulsu, skoro da bih mogao reći i da ja osobno stojim iza istih. Toliko o povjerenju. I samo da znaš, nekako mi se ne sviđa komunicirati sa skrivenim "spavačima" koji s pet nebuloznih postova misle da ovdje mogu prodavati muda pod bubrege tako da se lako može dogodit da odletiš s foruma. Čisto da se zna...

Sve je to stara priča... prdonje koje ništ ne rade ne daju se maknuti s funkcija, a stvar očito ne štima.
U starim zapadnim demokracijama tipa Italije, takvima u neko doba noći zazvoni telefon i fino im se objasni da pojavom sunca daju ostavku.
Evidentirano
Nema učione bez pušione!

makazica

« Odgovori #20 : 23. Prosinac 2010, 15:41:19 »

Postoji li netko pametan da se upita dali ovaj koji je  napisao ovaj članak za motopuls govori istinu?
Kada bi to bilo tako kako on piše onda u HMS-u nepostoji nitko normalan.
Svi su oni Lafteri koji kako ih je volja pred samo proglašenje mijenjaju rezultate.
Možda se netko upita što stoji koji razlozi ovakvog negativnog i “lažnog“pisanja protiv ljudi u HMS-u.
Možda je u pravu Jota da netko ustvari bolesno i bes skrupula želi biti Kalif umjesto Kalifa.

Ti stvarno imaš obraza....tamo za onaj rally u primoštenu si se kao raspitivao, pratio, bio, valjda jedini u svemiru pohvalio....odjednom nikneš ovdje i misliš da smo vesla sisali.

Ajde teraj se.

M.

mate

• Administrator
« Odgovori #21 : 23. Prosinac 2010, 15:43:49 »

Sve je to stara priča... prdonje koje ništ ne rade ne daju se maknuti s funkcija, a stvar očito ne štima.
U starim zapadnim demokracijama tipa Italije, takvima u neko doba noći zazvoni telefon i fino im se objasni da pojavom sunca daju ostavku.

Je stara priča, ali treba odati priznanje šibenskom idiotu na ideji da ode u Italiju na utrku, lažno se predstavi i prezentira neke svoje utrke. :mrgreen:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #22 : 23. Prosinac 2010, 15:44:15 »

Ti stvarno imaš obraza....tamo za onaj rally u primoštenu si se kao raspitivao, pratio, bio, valjda jedini u svemiru pohvalio....odjednom nikneš ovdje i misliš da smo vesla sisali.

Ajde teraj se.

M.

Vidim da još netko pozorno prati nastavu. :mrgreen:
Evidentirano

makazica

« Odgovori #23 : 23. Prosinac 2010, 15:46:14 »

Vidim da još netko pozorno prati nastavu. :mrgreen:

Nakon tvog posta paušalno sam bacio oko na njegove postove i čim sam ga videl mam sam ga spazil.... :LOL:

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #24 : 23. Prosinac 2010, 16:41:53 »

Konkretno onda u ovom članku si se mogao malo i informirati jer dio vezan za Mateja Jaroša nema veze s vezom .. ;)
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL
 Str: [1] 2 3 ... 13   Gore

Stranica je generirana za 0.153 sekundi uz 16 upita.