Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2] 3 4 ... 13   Dolje

Autor Tema: Motopuls: Uskrsnuo protjerani predsjednik  (Posjeta: 11224 )

Mocippaldi

Odg: Motopuls: Uskrsnuo protjerani predsjednik
« Odgovori #25 : 23. Prosinac 2010, 16:49:44 »

Ovo me podsjeca na onu temu iz birtije o Purgerima kojima su kuferasi za sve krivi a oni sami nista ne poduzimaju  :LOL:
Evidentirano
There are many here among us who feel that life is but a joke.

mate

• Administrator
« Odgovori #26 : 23. Prosinac 2010, 16:55:23 »

Konkretno onda u ovom članku si se mogao malo i informirati jer dio vezan za Mateja Jaroša nema veze s vezom .. ;)

Vjerujem da oni koji prate ovu temu, obzirom da je ovo već ne znam koji put otvorena, znaju da se moji komentari odnose samo na enduro i idiota.
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Spol: Muški
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #27 : 23. Prosinac 2010, 16:56:45 »

Vjerujem da oni koji prate ovu temu, obzirom da je ovo već ne znam koji put otvorena, znaju da se moji komentari odnose samo na enduro i idiota.

Misliš na svog frenda Rogulića ?  :mrgreen:

ali bez obzira, možda bi se ljudima koji čitaju članke na internetu i pisanom izdanju moglo reći kako priča zaista ide ...  :palacgore:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #28 : 23. Prosinac 2010, 17:18:46 »

Postoji li netko pametan da se upita dali ovaj koji je  napisao ovaj članak za motopuls govori istinu?
Kada bi to bilo tako kako on piše onda u HMS-u nepostoji nitko normalan.
Svi su oni Lafteri koji kako ih je volja pred samo proglašenje mijenjaju rezultate.
Možda se netko upita što stoji koji razlozi ovakvog negativnog i “lažnog“pisanja protiv ljudi u HMS-u.
Možda je u pravu Jota da netko ustvari bolesno i bes skrupula želi biti Kalif umjesto Kalifa.

Nešto si me krivo shvatio , već sam puno puta pisao o ovima koji guze Vlastu i da je po mome već bi njih davno neko drugi guzio u npr. Lepici .
Evidentirano

jota

« Odgovori #29 : 23. Prosinac 2010, 17:21:16 »

Ovo me podsjeca na onu temu iz birtije o Purgerima kojima su kuferasi za sve krivi a oni sami nista ne poduzimaju  :LOL:

Kuferaši nisu možda za sve krivi ali za makar 70% jesu .
Purgeri su pak 100% krivi što su to dopustili , umjesto da su gazde u svom selu .
Koliko poznajem Purgere bilo bi nam puno bolje da ti ljudi vode ZG i ovaj jad od države nego ovi koji su se dopotezali iz ko zna koje pripizdine .
Evidentirano

kalimero

• **
  • Vozi: strom 09
« Odgovori #30 : 23. Prosinac 2010, 17:41:30 »

Tko je Vlasta :misli:
Evidentirano
Nema učione bez pušione!

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #31 : 23. Prosinac 2010, 17:47:53 »

Imam osjećaj da se ovdje piše sa lakoćom nego na prijašnjim temama čvrsto vezanih za ove probleme ali valjda Uskok radi svoje  :mrgreen:
  Jota mislim da dobro znaš ono Šibensko +ovno jer ja ga se sjećam još iz Solarisa dok je držao propovijedi Šoli,tad je i počelo jer su
  se odmah na početku rata utaborili i sad ga moš +ebat a sa tvojim zadnjim postom se slažem iako mislim da je to Nacionalna stvar
  i da bivši članovi tog "Maminjo - Markan" klana nemaju muda sami protiv njih a u čemu bi im mi mogli pomoći - da se skupimo na Trgu
  i da od nas naprave kretene,zar ne postoji ikakav legalan način za biranje drugog vodstva na svim razinama,mislim da ima samo što
  je istina da treba uvijek jedan čovijek da započne da bi se drugi mrdnuli a dali bi bilo bolje - mislim da bi a onda mladi dečki bez
  novaca nebi trebali ići vani voziti nego u HR,ti si već navikao i tebi je SPA u krvi,ajde dobro mi stojte......
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

flanjka

• Alisa
  • **
  • Spol: Ženski
« Odgovori #32 : 23. Prosinac 2010, 17:50:01 »

zato kaj delam cijeli dan i dosadno mi je, bum ovo napisala   :mrgreen:
ponizan nikom nije u genima, postaneš takav sticajem najčešče loših okolnosti   :wink:

najlakše je sjediti doma pred kompom i pljuvati po, za ovu temu važnima, HMSu i novinarima MPa
jel mi može neko od vas koji se redovno javljete u ovakve teme objasniti zakaj bi neko bio idiot ak se počne boriti za promjene u HMSu
da li je Štimac idiot
čovjek je potrošio svoje vrijeme, novac, poznanstva i živce u toj kampanji
dakle, za promjene u HMSu vam je potreban takav čovjek
Štimac nije Bogznakaj napravil u toj kampanji ali je Mamića doveo u predinfarktno stanje a Markoviću i ostalim figurama pokazao da HNS nije kraljevina i natjerao ih da se bar malo trgnu
je Marković na kraju rekao legendarno *jebe mi se* ali oni unutar HNSa znaju da to baš i nije tak
dakle, vama je samo naći moto Štimca i krenut u borbu
medijima uvijek fali priče i vole ljude koji vole pričat pa to zlo od medija se lako može okrenut u dobro i pojavljivat se sa istom Štimčevom pričom i vjerujem u prvom krugu niš ne napravit ali bar ljudima u HMSu pokazat da ni HMS kao ni HNS nisu kraljevine
ja stvarno ne vjerujem da su dečki iz MPa šupljeglavi zato kaj se iz broja u broj bore protiv vjetrenjača, niti bi nekog ko bi moto Štimca smatrala idiotom  

i purgeri nemaju nikakve veze s ovom temom al da su niš koristi... jesu   :mrgreen:
Evidentirano
www.coolturadesign.hr
Orbit od lubenice nema koštice u sebi
il' si faca... il' nisi...

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #33 : 23. Prosinac 2010, 17:55:28 »

Sad ću ja tebe Moci ispraviti jer birtija je jedno a ovo je dostupno i ovima sa 1 i 5 postova tako da se brzo raskokodaču  :mrgreen:                                       : Bile su dvije teme u Moto sportu :
                                                                                                  1. HMS
                                                                                                  2. 1.HMK
             tako da ovo i ne treba biti birtijaška zona nego ozbiljna tema i baš čekam dali će se javiti oni koji su već skoro
             sve pojasniti ali dvaput je malo previše - možda i hoće.....
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #34 : 23. Prosinac 2010, 18:01:27 »

Mislim da nitko nije pljuvao po novinarima MP-a, dapače, osobno gajim simpatije prema njima i časopisu koji proizvode.
A iz ostatka tvog posta mislim da bi možda još jednom trebala pročitati članak i komentare.

Dio o Jarošu; da li je istinit ili ne, ne znam. Teško mi je povjerovati da bi MP objavio neistinu, možda je došlo do prenošenja krive informacije što nije ni čudo kad znamo u kojim okolnostima se dodjele, sastanci i sjednice održavaju.

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #35 : 23. Prosinac 2010, 18:05:09 »

Mislim da nitko nije pljuvao po novinarima MP-a, dapače, osobno gajim simpatije prema njima i časopisu koji proizvode.
A iz ostatka tvog posta mislim da bi možda još jednom trebala pročitati članak i komentare.

Dio o Jarošu; da li je istinit ili ne, ne znam. Teško mi je povjerovati da bi MP objavio neistinu, možda je došlo do prenošenja krive informacije što nije ni čudo kad znamo u kojim okolnostima se dodjele, sastanci i sjednice održavaju.

Ja bih mogao biti pristran u tom dijelu priče, pa bih volio da istinu (onakva kakva je) ispriča netko nepristran ... ali da, tvrdim da ovo što je napisano u MP nije istina...  :palacgore:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

kalimero

• **
« Odgovori #36 : 23. Prosinac 2010, 18:09:44 »

Mene MP razočarava svaki broj, nema Honde ko da je šugava, a svi znamo da je to najbolji motor.
Znam da tome nisu krivi novinari, ali mogli bi prošvercati koje slovo o hondi.
Ipak gotovo da nema broja kojeg nisam kupio.
Evidentirano
Nema učione bez pušione!

makazica

« Odgovori #37 : 23. Prosinac 2010, 18:19:47 »

Mene MP razočarava svaki broj, nema Honde ko da je šugava, a svi znamo da je to najbolji motor.

Gajiti simpatije prema njima i njihovom proizvodu ne znači smatrati MP bogom datim.
Za Hondu nisu oni krivi.

jota

« Odgovori #38 : 23. Prosinac 2010, 18:21:45 »

Tko je Vlasta :misli:

Vlasta = Vlast , onaj ko guzi vlastu = onaj ko muze lovu od HMS-a što je izgleda jedina svrha tog saveza ta se lova koja je prisutna potrpa u đepove onih koji tamo sjede .
Još kad nebi bilo ovih idiota koji jurcajo okolo motorima i nešto se bune sve bi bilo 5.

Ovo me podsjeća na situaciju u Tankerskoj plovidbi početkom 80ih godina , neka sekretarica koja je služila tome da direktori imaju što guziti za radnog vremena je ispalila " koliku bi mi plaću imali da nema pomoraca " i niko joj nije uspi objasniti da nit te firme nebi bilo bez pomoraca .
Evidentirano

jota

« Odgovori #39 : 23. Prosinac 2010, 18:23:32 »

Volim i vozim Hondu ali što reči kad Ruting pita za prednji ljevi žmigavac za moju CB1300 1180kn .
Evidentirano

makazica

« Odgovori #40 : 23. Prosinac 2010, 18:35:17 »

Volim i vozim Hondu ali što reči kad Ruting pita za prednji ljevi žmigavac za moju CB1300 1180kn .

Nemam nikakav razlog da ti ne vjerujem ali vjerovat ću tek kad vidim račun/cjenik/ponudu.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Blaženi KTM..... :mrgreen:

jota

« Odgovori #41 : 23. Prosinac 2010, 18:37:46 »

Nemam nikakav razlog da ti ne vjerujem ali vjerovat ću tek kad vidim račun/cjenik/ponudu.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ima , bacio u smeće ist tren zovni Ruting pa pitaj . KTM je po cjenama djelova stvarno blažen motor prema Hondi đabalesku .
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #42 : 23. Prosinac 2010, 19:02:14 »

zato kaj delam cijeli dan i dosadno mi je, bum ovo napisala   :mrgreen:
ponizan nikom nije u genima, postaneš takav sticajem najčešče loših okolnosti   :wink:

najlakše je sjediti doma pred kompom i pljuvati po, za ovu temu važnima, HMSu i novinarima MPa
jel mi može neko od vas koji se redovno javljete u ovakve teme objasniti zakaj bi neko bio idiot ak se počne boriti za promjene u HMSu
da li je Štimac idiot
čovjek je potrošio svoje vrijeme, novac, poznanstva i živce u toj kampanji
dakle, za promjene u HMSu vam je potreban takav čovjek
Štimac nije Bogznakaj napravil u toj kampanji ali je Mamića doveo u predinfarktno stanje a Markoviću i ostalim figurama pokazao da HNS nije kraljevina i natjerao ih da se bar malo trgnu
je Marković na kraju rekao legendarno *jebe mi se* ali oni unutar HNSa znaju da to baš i nije tak
dakle, vama je samo naći moto Štimca i krenut u borbu
medijima uvijek fali priče i vole ljude koji vole pričat pa to zlo od medija se lako može okrenut u dobro i pojavljivat se sa istom Štimčevom pričom i vjerujem u prvom krugu niš ne napravit ali bar ljudima u HMSu pokazat da ni HMS kao ni HNS nisu kraljevine
ja stvarno ne vjerujem da su dečki iz MPa šupljeglavi zato kaj se iz broja u broj bore protiv vjetrenjača, niti bi nekog ko bi moto Štimca smatrala idiotom  

i purgeri nemaju nikakve veze s ovom temom al da su niš koristi... jesu   :mrgreen:

Idiot je sinonim za Rogulića, ostao sam dužan objašnjenje jer sam jedini koristio taj izraz. :mrgreen:

Ovo ostalo... teoretski da jer načelno se radi o sličnim stvarima, praktično ne jer su to dva potpuno različita svijeta. U jednom je ogromna lova za koju se ima smisla boriti dok je u drugoj najveći domet plaćen ručak ili dnevnica raznim kokošarima. Teško ćeš tu naći Robin Hooda.
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #43 : 23. Prosinac 2010, 19:04:59 »

Nije moguce da su ti trebali naki djelovi za KTM kad znas cijene  :shock:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

flanjka

• Alisa
  • **
  • Spol: Ženski
« Odgovori #44 : 23. Prosinac 2010, 19:18:07 »

Idiot je sinonim za Rogulića, ostao sam dužan objašnjenje jer sam jedini koristio taj izraz. :mrgreen:

Ovo ostalo... teoretski da jer načelno se radi o sličnim stvarima, praktično ne jer su to dva potpuno različita svijeta. U jednom je ogromna lova za koju se ima smisla boriti dok je u drugoj najveći domet plaćen ručak ili dnevnica raznim kokošarima. Teško ćeš tu naći Robin Hooda.

a da se vrti neka lova onda bi npr ti razmislio o kandidaturi   :misli: :mrgreen:
i nekak mi svi ovi kaj sad tam sjede ne djeluju ko da tamo volontiraju   :wink:
Evidentirano
www.coolturadesign.hr
Orbit od lubenice nema koštice u sebi
il' si faca... il' nisi...

kalimero

• **
« Odgovori #45 : 23. Prosinac 2010, 19:32:10 »

Cijeli naš sport je zahvatio sindrom Ksanader 8)
Evidentirano
Nema učione bez pušione!

skala

• Vozi: KTM EXC 450
« Odgovori #46 : 23. Prosinac 2010, 20:25:08 »

Cijeli naš sport je zahvatio sindrom Ksanader 8)

Nije Ksanader nego Sanader............niste valjda toliki šupci i papci da se bojite napisati prezime bivšeg premijera. Pa on je u zatvoru u Austriji, a vi se još uvijek bojite napisati njegovo ime  :shock:

Evidentirano

skala

• Vozi: KTM EXC 450
« Odgovori #47 : 23. Prosinac 2010, 20:34:14 »

a da se vrti neka lova onda bi npr ti razmislio o kandidaturi   :misli: :mrgreen:

Vrti se lova od HOO, ali ta lova nikad ne dođe do nas vozača, nego ju prije poberu lopovi koji su prvi na jaslama. Dok se to spusti do nas vozača ostaju samo dugovi, jer su maznuli i više nego su dobili. Tada dolazi Rogulić i ekipa i pokušava nam uzeti novac na bilo koji način, makar i bio nakaradno nevjerovatan. Na primjer, enduro sezona počinje na proljeće kada se vade licence koje vrijede 1 godinu, ali lječnički vrijedi 6 mjeseci. Pošto sezona endura traje više od 6 mjeseci, na zadnju utrku (kod Rogulića), većina vozača dolazi s isteknutim lječničkim. Nemožeš nastupati, jer nemaš lječnički. ALI, Rogulić dovede na prijavu svog doktora koji ti izmjeri tlak i izda lječničku potvrdu. I možeš nastupiti. Da s takvom lječničkom potvrdom želiš izvaditi licencu, potjerali bi te van iz ureda. Znači daj lovu i sve može. Takvih primjera ima koliko želiš.
Evidentirano

DamirK

• Vozi: o
« Odgovori #48 : 23. Prosinac 2010, 20:53:21 »

Vrti se lova od HOO, ali ta lova nikad ne dođe do nas vozača, nego ju prije poberu lopovi koji su prvi na jaslama. Dok se to spusti do nas vozača ostaju samo dugovi, jer su maznuli i više nego su dobili. Tada dolazi Rogulić i ekipa i pokušava nam uzeti novac na bilo koji način, makar i bio nakaradno nevjerovatan. Na primjer, enduro sezona počinje na proljeće kada se vade licence koje vrijede 1 godinu, ali lječnički vrijedi 6 mjeseci. Pošto sezona endura traje više od 6 mjeseci, na zadnju utrku (kod Rogulića), većina vozača dolazi s isteknutim lječničkim. Nemožeš nastupati, jer nemaš lječnički. ALI, Rogulić dovede na prijavu svog doktora koji ti izmjeri tlak i izda lječničku potvrdu. I možeš nastupiti. Da s takvom lječničkom potvrdom želiš izvaditi licencu, potjerali bi te van iz ureda. Znači daj lovu i sve može. Takvih primjera ima koliko želiš.

A svi daju, jer je kod Rogulića jeftiniji lječnički pregled  :LOL: :mrgreen:
Evidentirano
bR-1 :smoke:

kalimero

• **
« Odgovori #49 : 23. Prosinac 2010, 21:05:06 »

Nije Ksanader nego Sanader............niste valjda toliki šupci i papci da se bojite napisati prezime bivšeg premijera. Pa on je u zatvoru u Austriji, a vi se još uvijek bojite napisati njegovo ime  :shock:

Bivši premijer se prezivao Sanader, a sindrom Ksanader je nešto potpuno drugo, al što ću ti ja kada ne pratiš underground medije :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
Nema učione bez pušione!
 Str: 1 [2] 3 4 ... 13   Gore

Stranica je generirana za 0.196 sekundi uz 15 upita.