Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 11 12 [13]   Dolje

Autor Tema: Motopuls: Uskrsnuo protjerani predsjednik  (Posjeta: 11224 )

KING RR

• Spol: Muški
  • Vozi: stRReetfighteRR fRRom Akashi
Odg: Motopuls: Uskrsnuo protjerani predsjednik
« Odgovori #300 : 15. Siječanj 2011, 12:44:17 »

A ko je uopće taj matej   :misli:
Evidentirano
Kad sam bio mlad mislio sam da je novac najvažnija stvar u životu.. sad kad sam ostario znam da jest !!

kakasaki

• *
« Odgovori #301 : 17. Siječanj 2011, 11:41:03 »

SX i MX prvak Hrvatske za 2010 godinu.  :palacgore:
Evidentirano

lone-wolf

• gliboizvlakač
  • Vozi: kožicu
« Odgovori #302 : 17. Siječanj 2011, 15:49:59 »

Who the fuck is Matej  :jesus: :jesus: :jesus: :jesus:
Evidentirano
Freedom is just another word for nothing left to lose...

baxy

• Vozi: Honda cbr1000rr
« Odgovori #303 : 21. Siječanj 2011, 13:39:19 »

Ovo je exkluziva  biti na ovom forumu, najprije pročitaš nekoliko stranica aktualne teme, a onda kupiš MP i onda nađeš istu obrađenu u tekstu i slikama.

Pa još nek netko kaže da forum nije vrsta medija .... MP  :palacgore:

Evidentirano
Hoće li Bradl, Haslam ili Rossi ikada odvoziti krugove na Grobniku brže od svojih ćaća .. ??

mate

• Administrator
« Odgovori #304 : 21. Siječanj 2011, 14:18:40 »

Za razliku od nekih uvriježenih mišljenja, ne radi se o tome da MP kontrolira forum i stranicu nego motori.hr kontroliraju MP. Ne u onom ružnom smislu nego dođemo kao korekcija stavova. :jesus: Jedino što se, kao što se može primjetiti mnogi iz sadašnjeg saziva HMS-a boje, ne radi o borbi za nikakve tzv. fotelje jer da nam je do toga odavno bi satrali sve pred sobom. :mrgreen:
Evidentirano

moto man

• **
  • Vozi: miško
« Odgovori #305 : 26. Siječanj 2011, 20:13:30 »

Neovisno tko koga kontrolira kaže odbor za zemljane sportove kako traži od UO-a saveza da odreagira na po njima objede spram pojedinih ljudi koji se spominju u članku MP-a , a koji navodno nisu dio nikakvih klanova! opp?O kakvim klanovima je riječ kada jako dobro znamo da su svi digli ruke za jedan jedini i to ovaj koji trenutno vlada.Kaže zapisnik kako su pripremili sezonu 2011 i evo nam još dvije discipline u kojima navodno imamo i vozače i motocikle?.Izgleda da se radi o istima koji voze Trial! Enduro kažu nema pravilnika , a za Supermoto navodno nema zainteresiranih za organizaciju utrka.Bilo bi naravno smiješno da nije žalosno , ali od koga je ne čudi. Ti ljudi i dalje vjeruju kako svi zaboravljaju što su i na koji način učinili motosportu i doveli ga na ove grane gdje se sada nalazi.Jadno i bijedno nažalost samo oslikava o kome je ovdje zapravo riječ.No usprkos svemu zaista zabrinjava činjenica da dvojica od trojice članova NO-a koji po vokaciji nebi trebali podržavati ovo vodstvo šute i puštaju da voda odnese sve pred sobom! :palacdolje:
Evidentirano
mafija , sused mafija , a meni je dobro , jako dobro i neka mi je tak mi i treba !

skala

• Vozi: KTM EXC 450
« Odgovori #306 : 26. Siječanj 2011, 21:50:49 »

Evidentirano

skala

• Vozi: KTM EXC 450
« Odgovori #307 : 26. Siječanj 2011, 21:59:13 »

Enduro nema pravilnik, jer ga nitko ne želi napisati. Možda bi se i netko primio toga, ali kad se sjeti ekipe iz HMS-a ............ali nema veze, Rogulić je ionako prijavio nekoliko AA utrka u Hrvatskoj  :shock:
Evidentirano

BABA OS

• Vozi: engleski hibrid
« Odgovori #308 : 28. Siječanj 2011, 12:31:40 »

Neovisno tko koga kontrolira kaže odbor za zemljane sportove kako traži od UO-a saveza da odreagira na po njima objede spram pojedinih ljudi koji se spominju u članku MP-a , a koji navodno nisu dio nikakvih klanova! opp?O kakvim klanovima je riječ kada jako dobro znamo da su svi digli ruke za jedan jedini i to ovaj koji trenutno vlada.Kaže zapisnik kako su pripremili sezonu 2011 i evo nam još dvije discipline u kojima navodno imamo i vozače i motocikle?.Izgleda da se radi o istima koji voze Trial! Enduro kažu nema pravilnika , a za Supermoto navodno nema zainteresiranih za organizaciju utrka.Bilo bi naravno smiješno da nije žalosno , ali od koga je ne čudi. Ti ljudi i dalje vjeruju kako svi zaboravljaju što su i na koji način učinili motosportu i doveli ga na ove grane gdje se sada nalazi.Jadno i bijedno nažalost samo oslikava o kome je ovdje zapravo riječ.No usprkos svemu zaista zabrinjava činjenica da dvojica od trojice članova NO-a koji po vokaciji nebi trebali podržavati ovo vodstvo šute i puštaju da voda odnese sve pred sobom! :palacdolje:

Hrvatski savez o kojem je riječ je jako čvrst Bastion i teško se mogu provocirati promjene izvan sistema.Mora postojati kraći put...,

moto man

• **
« Odgovori #309 : 28. Siječanj 2011, 21:26:27 »

Hrvatski savez o kojem je riječ je jako čvrst Bastion i teško se mogu provocirati promjene izvan sistema.Mora postojati kraći put...,
Pa postojao je naravno , i bio je pred početkom realizacije pa je dotični predsjednik jednog kluba poslao dopis svim klubovima kako je inicijativa odaslana na klubove s moje strane a na osnovi usmenog dogovora nešto s čime taj klub ne želi imati veze.Dakle pozvali su klubove da ostanu na strani status quo situacije.To je činjenica od koje nemogu pobjeći što god rekli i učinili.Ponekad se druga prilika ne pruža mada se ja osobno nadam da će se ovi uskoro sami povući jer inside znam da je pojedinim članovima uprave svega dosta .Dosta im je da ih se povlaći po forumima i pisanim medijima pa za dvojicu znam kako traže načina kako bi se pobjednički maknuli sa pozicija.Glavni tajnik ni sam nezna što bi  jer ionako mora za svako pišanje pitati predsjednika , dok sam predsjednik sve više postaje svjestan kako mu ova situacija više šteti na planu političkog angažiranja od koristi koju bi eventualno imao kvalitetnim radom na boljitak jednog saveza.Tajnica Suchy naravno štiti svoje egzistencijalne interese i moli boga da ovo što duže potraje jer je time siguran i njen kruh svagdašnji dok naravno podršku svemu daje ekipa SO-a koja u normalnim okolnostima neće moći obnašati ni dužnosti zavojnih sudaca .Evo  zadnji domet je koliko vidim osnivanje dvije nove discipline koje će vjerojatno voziti isti koji voze Trial , a naravno jasno je da se time isključivo traži mjesto za dva dodatna glasa koja osiguravaju toliko potrebnu večinu.Pretpostaviti je da će sljedeča odluka uprave biti kako članovi sa pravom glasa mogu biti vjerojatno samo oni koji su tu privilegiju konzumirali i 2010 godine pod uvjetom da svevišnji na njihov rad nisu imali pritužbi i da imaju plave oči i da nose brkove na sjednicama. Kako sam s godinama naučio da je vrijeme prošlo kada se moglo nešto učiniti na dobrobit sporta ostaje stalno podsječati na sve koji su na ovoj ili onoj strani štetili ovom sportu doživljavajući ga kao osobnu prčiju .Nažalost mora se priznati kako je i stupanj naobrazbe kao i intelektualni nivo večeg dijela vladajučih ograničavajući pa im se pola oprašta jer nažalost neznaju što čine.  :palacdolje:
Evidentirano
mafija , sused mafija , a meni je dobro , jako dobro i neka mi je tak mi i treba !

moto man

• **
« Odgovori #310 : 19. Srpanj 2011, 12:35:00 »

kada se pomisli kako nemože gore ipak može.Da ne nabrajam sve odluke o izbacivanjima klubova i slične u oči upada najnovija vijest : tko nam vodi savez? Predsjednik - gospodarstvenik sa rezultatima koji se prelamaju između prekršajne ili kaznene odgovornosti , glavni tajnik- pokušava parirati Zubaku ali ovaj u ilegalnoj prodaji oružja , i posljednja informacija o članu UO-a saveza koji je koristio usluge upravo raskrinkanih zvijezda našeg prostituirajučeg miljea.Jednom riječju točka na i , kupleraj je konačno otvorio i jednu od poslednjih nepročitanih stranica o samim sebi.
Evidentirano

tutankamon

« Odgovori #311 : 20. Srpanj 2011, 19:44:41 »

jebote kakav proljev :palacdolje:

dosadili ste sa tim predsjednikom i  bogu i vragu :jesus:  najebite mu se mame uživo, a ne trkeljanjem po forumu :hehehe:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

brzi1

• **
  • Vozi: CRF 450 X ; YZF R6 ; suzuki swift 1.6 gti TURBO
« Odgovori #312 : 20. Srpanj 2011, 21:31:51 »

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :police: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
www.kvolun.hr garazna vrata i automatizacija kolnih prilaza
 Str: 1 ... 11 12 [13]   Gore

Stranica je generirana za 0.11 sekundi uz 16 upita.