ovo su mi vodilje, ali pristao bi na kompromis, odnosno maknuo nešto od navedenog, ako je ostalo zadovoljeno.... 
Ja sam isto razmišljao, gledao po netu, pokušao naći nešto što će pomiriti i motor i neke obiteljske događaje i sve je počinjalo od neki 300tinjak eura na više. Bio bi uzeo GoPro, ali mi je nedostatak displaya bio presudan, a nisam htio uzimati kameru za motor u toj cijeni i još kupovati nešto za "civilne" namjene. Jednom sam slučajno gledao u TechnoMarketu i na kraju kupio Kodak zx3. Platio 900 kuna, i rekoh ako je i zajeb nisam popušio previše. Ispalo da je kamerica odlična. Slika u HDu, stvarno je vodonepropusna i probano ide pod more. Lagana je i veličine je mobitela, i najčešće ljudi misle da gledaš u mob a ne da snimaš

. Vrhunski, ali stvarno vrhunski je software koji uz nju dobiješ. Montiranje, prerada i poboljšanja snimke su full jednostavni i brzi. Uglavnom, jedno od bolje potrošenih 900 kuna. Mana joj je nekako kao treskanje slike kod brzih pokreta lijevo-desno, ali kad smiriš ruku onda je sasvim OK. Na motoru su snimke iz ruke sasvim prihvatljive, dok se sa nosača jako trese. Na kraju, da se razumijemo, u svemu bi mogla biti puno bolja, ali za tu lovu je njen price performance vrlo visok.