Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: Švedska 2011.  (Posjeta: 3724 )

vojo

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: BMW R850R - ex K-100RT; ex R-45; ex R-51/3
Odg: Švedska 2011.
« Odgovori #50 : 29. Listopad 2011, 08:26:23 »

Ajajajajajjjj, pljuc, slabo si čitao ....  :misli:
.... već na početku izvještaja sam napisao da nije tajna koliko sam potrošio i da je to bilo okruglo 1500 eura. Ako te zanima mogu ti detaljno navesti troškove (detaljnije od onoga što sam napisao), jer mene isto, nakon svakog putovanja, zanima koliko me to koštalo, pa bilježim svaku kavu .... ne radi drugoga već da mogu početi štediti za iduću godinu, da znam koliko će mi love trebati .... :wink:

Vojo
Evidentirano
Vrag zel i fugu ....

magna

• **
« Odgovori #51 : 29. Listopad 2011, 21:22:19 »

sjever europe mi je stvarno jedan od lipših djelova svijeta. bio sam tamo više puta ali ne i motorom tako da sam ostao prikračen puno toga. kad mi se jednom ukaže 10ak slobodnih dana skandinavija će biti prva destinacija
čestitke. i mislim da stvarno 1500 eura nije neki novac. da ste išli mostom prko kopenhagena vjerojatno bi bilo nešto i jeftinije
Evidentirano
nije bitno šta je rečeno nego ko je reka

pljuc_

• *
  • Vozi: ..vozi vozi ..
« Odgovori #52 : 30. Listopad 2011, 11:57:14 »

.... već na početku izvještaja sam napisao da nije tajna koliko sam potrošio i da je to bilo okruglo 1500 eura. Ako te zanima mogu ti detaljno navesti troškove (detaljnije od onoga što sam napisao), jer mene isto, nakon svakog putovanja, zanima koliko me to koštalo, pa bilježim svaku kavu .... ne radi drugoga već da mogu početi štediti za iduću godinu, da znam koliko će mi love trebati .... :wink:

Vojo

A bice da nisam dobro citao lol ...  HVALA .. dobro potrosenih 1500€  :palacgore:   lakse je skupit 1500€ nego 10 dana ;)

Evidentirano

vojo

• **
  • Vozi: BMW R850R - ex K-100RT; ex R-45; ex R-51/3
« Odgovori #53 : 30. Listopad 2011, 16:51:51 »

.... kad mi se jednom ukaže 10ak slobodnih dana skandinavija će biti prva destinacija
čestitke. i mislim da stvarno 1500 eura nije neki novac. da ste išli mostom prko kopenhagena vjerojatno bi bilo nešto i jeftinije

Da, istina, samo '10-tak' dana za put do gore i natrag, barem na način kakav sam ja putovao, je malo. Ispod 15 dana ne ide (osim ako ne radiš 600-700 km dnevno) ....  :(

Put preko mosta kod Kopenhagena (za Malmö) je bio rezervna varijanta ako ne ubodem trajekt iz Göteborga za Frederikshavn. Pošto smo već bili u Kopenhagenu (i jako nam se sviđalo) nije nam se dalo ponavljati gradivo (kroz Dansku), bilo da se ide na jug pa trajektom na njemački otok Fenmahr bilo da se ide preko otoka Funen na kopno pa dole u Njemačku. To smo već prošli pa smo hrjeli nešto što još nismo vidjeli, zato je trajekt igrao.  :wink:

Vojo
Evidentirano
Vrag zel i fugu ....

fudo-lacki

• *
  • Vozi: Suzuki Intruder 700ccm
« Odgovori #54 : 05. Studeni 2011, 08:57:57 »

Vojo

1500 ojra  :misli:

Pa ti si prosao super  :shock:

Meni je otislo negdje 2000 ojra i koji frtalj vise  :undecided:

Al bilo je sisa  :evil:
Evidentirano
sve motordzije su supci,
jebo ih caca motorski,
ako se ljutis
osinucu te intruderom.
ha ha ha
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.074 sekundi uz 16 upita.