Ja pratim situaciju malo 'sire' od mjesta gdje zivim vec desetak godina, i vec su mi 2 radna mjesta bila vezana uz rad u servisu/prodaju skutera (ne Kymco),
i pisanje reviewa za jednu lokalnu tiskovinu pa sam se svega navozao.
B&W 250 i VXR su slicni da slicniji ne mogu biti. VXR-ov ovjes i kocnice su nesto agresivnije slozene i vjerojatno bolje trpe agresivniju voznju,
no na tudjim motorima ne obaram brzinske rekorde (niti je to moj stil voznje) pa taj dio nisam isprobao u praksi. Ostatak je izuzetno blizu, od
komfora, prostora/gabarita do performansi.. cak bi dao prednost Kymcovom agregatu u gradskoj/turistickoj uporabi zbog subjektivno boljeg
momenta.
Cak i bez voznje, samo usporedjivanje brojki ih svrstava u istu klasu.
Ma pratim i ja situaciju "šire", zato i kazem da je, za razliku od dosta vecih gradova, a i npr. otoka Krka (tamo je uvoznik, ako se ne varam), u Puli broj Kymca doslovno zanemariv u usporedbi sa (kad o skuterima govorimo) primarno Piaggiom, a i Yamahom, koji su u Istri tradicionalno dosta jaki (posebno skuteri iz Piaggio grupacije - 250 i 500ccm).
E sada, ovo sa sobom povlaci i to da je i aftersale slabiji (uvijetno receno), a i ljudi se uglavnom drze brandova koje srecu doslovno na svakom koraku. U klasi skutera, kod nas je cak i Yamaha nesto slabije zastupljena (iako je aftersale vrhunski, a motocikala istoga proizvođaca ima puno).
A inace, konkretno, vozilo iz naslova ima, tj. imao je jedan poznanik, on se nije zalio koliko se sjecam - bio je vise-manje zadovoljan.