Hvar
- bio sam u Jelsi u Autokampu Mina (mislim da ga nema na internetu, državni kamp). To je na izlazu iz Jelse u istoimenoj uvali. More blizu, cijene za vas dvoje, šator, motor.. oko 80-100 kn (..a može se i dogovorit za koji dan manje

), ali opet u sezoni ima dosta ljudi, šatora, wc i tuš lošiji, plaža - dosta ljudi, djece, gradska. U kampu atmosfera jako prijateljska

, do grada Jelse, gdje imaš sve, prošećeš se za 5-10 min
- inače ima na svakom čošku kampova, ali još mi je zapeo za oko kamp na drugoj strani (bliže gradu Hvaru) u uvali Jagodna (
http://www.apartmanija.hr/slike/apartments/Villa_Perka_433Jagodna.jpg ) ..kamp je..na slici iznad ove male plaže u šumi, na slici je samo dio plaže, cijene i iskustva nemam, ali sam par puta tamo prošao i svidjelo mi se
Cijene u Jelsi OK, u gradu Hvaru sve dosta skupo
Korčula
- prošlo ljeto bio sam u mjestu Prižbi u jedinom autokampu koji je tamo. Vlasnik malo mrzovoljan, ali kamp drži u odličnom redu i o svemu se brine. wc i tuš lošiji, ali ima veći roštilj gdje smo često pekli ribu, frižidere, zamrzivač, štednjake na plin (ako nemaš svoj).. infrastruktura stvarno odlična. Maslinik i hlad svugdje, more iz kampa se ne vidi, ali je oko 30 m udaljena plaža. Cijena je bila 110 kn/dan za dvije osobe, šator, auto.. Blizu je mjesto Smokvica gdje prodaju odlično vino, Pošip, (gradska vinarija 15 kn) i Blato gdje imaš Plavca. U samom mjestu Prižba imaš jedan dučan i dva sendvič bara, tj.ništa. Znači samo more i kamp! Vela Luka je cca 15 km, ništa specijalno. Iz Vele Luke preporučam izlet na Proizd. Grad Korčula je oko 40-45 km na drugu stranu, veći grad, imaš sve. Preporučam za vidjet, ali cijene, uhh, kao grad Hvar!
Pelješac
- nisam bio pa i nemam preporuka

. Čuo sam od nekoga da je u uvali Divna lijep kamp, ali u top sezonu ima dosta ljudi i pčela!