Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2  Sve   Dolje

Autor Tema: Kampovi na Hvaru, Pelješcu, Korčuli  (Posjeta: 2768 )

bregovljan

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Honda CB 500
Kampovi na Hvaru, Pelješcu, Korčuli
« : 10. Siječanj 2011, 20:31:55 »

Ove godine spremam se na kampiranje na jedan od ovih otoka. Sve kampove koji se mogu nači na internetu sam pregledao , i ovako su svi lijepi i dobri. Mene zanima mišljenje ljudi koji su bili u bilo kojem kampu na jednom od ova dva otoka ili na poluotoku Pelješcu. Imam neke svoje favorite, ali sam svjestan kako dobra internet stranica može sakriti nedostatke, pa se ne bi ravnao samo po tome.
Molim da se javljaju samo ljudi koji su osobno bili tamo.
Evidentirano
MK Risen Riders

bregovljan

• **
Odg: Kampovi na Hvaru, Pelješcu, Korčuli
« Odgovori #1 : 28. Siječanj 2011, 14:16:44 »

Zar je moguće da nitko nije bio ? :(
Evidentirano
MK Risen Riders

DamirK

• Vozi: o
« Odgovori #2 : 28. Siječanj 2011, 14:23:16 »

Molim da se javljaju samo ljudi koji su osobno bili tamo.

Zar je moguće da nitko nije bio ? :(

:wink:
Evidentirano
bR-1 :smoke:

modus15

• **
  • Vozi: Keeway speed 125
« Odgovori #3 : 28. Siječanj 2011, 16:36:45 »

Kakvi su to onda motoristi ako ne kampiraju
Evidentirano

DamirK

• Vozi: o
« Odgovori #4 : 28. Siječanj 2011, 16:38:56 »

Kakvi su to onda motoristi ako ne kampiraju

:LOL:
Evidentirano
bR-1 :smoke:

max

• *
  • Vozi: KX 450F, PX200
« Odgovori #5 : 29. Siječanj 2011, 09:09:42 »

Svi idu u privatni smještaj  :mrgreen:
Po Pelješcu ti je sve vrhunski što se tiče kampova. Mišljenja sam da ne treba unaprijed ciljati mjesto, nego ići po redu na svom putu i tamo gdje ima najviše žena - e tu je pravo. Pelješac se motorom prođe od Stona do Orebića za 1,5 sat normalne vožnje, tako da to nije neki put.
Podatke o takvim stvarima ćeš uvijek naći na stranicama Turističke zajednice mjesta u koje ideš, ili na telefon istima - sigurno će ti pomoći.  :palacgore:
Evidentirano
M.K. Sv. Roko

bregovljan

• **
« Odgovori #6 : 29. Siječanj 2011, 10:21:00 »

Po Pelješcu ti je sve vrhunski što se tiče kampova. Mišljenja sam da ne treba unaprijed ciljati mjesto, nego ići po redu na svom putu i tamo gdje ima najviše žena - e tu je pravo. Pelješac se motorom prođe od Stona do Orebića za 1,5 sat normalne vožnje, tako da to nije neki put.
Podatke o takvim stvarima ćeš uvijek naći na stranicama Turističke zajednice mjesta u koje ideš, ili na telefon istima - sigurno će ti pomoći.  :palacgore:
Takav kamp bi bio idealan, ali ne idem sam. I trebao bi prije puta odrediti mjesto jer nakon 600 i nešto km vožnje sa suputnicom , ne vjerujem da će mi biti zadovoljstvo lutati od kampa do kampa, a još me čeka i postavljanje šatora. Da sam sam nema problema, ali nju sam jedva nagovorio na kampiranje, pa ionako očekujem brdo prigovora.
Evidentirano
MK Risen Riders

kubik

• Vozi: Bicikl na zadnjem i TeTejca
« Odgovori #7 : 29. Siječanj 2011, 10:34:36 »

A uglavnom kampova na Pelješcu imaš dosta...
Ja ti samo mogu reći da ako budeš išao nemoj kampirati u Brijesti. (Tam gdje je sklonište za brodove i podmornice). Ima auto kammp i lijepo je tamo ali uzgajaju školjke i valjda zbog toga ima dosta algi u vodi...
Čudan osjećaj dok plivaš. I voda "smrdi"...osjeti se malo po algama.

Druga stvar ti je problemm s vodom, a najbliža trgovina ti je u Stonu  :neznam:
Evidentirano
"Moj tata je govorio da je u životu najvažnija jedna stvar, a to su dvije stvari: red, rad i disciplina"  :mrgreen:
"Auspuh iz dva u jedan u NISTA! :mrgreen:"

bregovljan

• **
« Odgovori #8 : 29. Siječanj 2011, 10:49:21 »

A uglavnom kampova na Pelješcu imaš dosta...
Ja ti samo mogu reći da ako budeš išao nemoj kampirati u Brijesti. (Tam gdje je sklonište za brodove i podmornice). Ima auto kammp i lijepo je tamo ali uzgajaju školjke i valjda zbog toga ima dosta algi u vodi...
Čudan osjećaj dok plivaš. I voda "smrdi"...osjeti se malo po algama.

Druga stvar ti je problemm s vodom, a najbliža trgovina ti je u Stonu  :neznam:
Hvala Kubik , takve informacije trebam. :palacgore:
Evidentirano
MK Risen Riders

kubik

• Vozi: Bicikl na zadnjem i TeTejca
« Odgovori #9 : 29. Siječanj 2011, 12:06:29 »

A iskreno ne znam kakve su ti cijene po kampovima...

Ako hoćeš bauljati po Pelješcu najbolje si u Neumu nađeš sobu za 50kn, pogotovo ako ideš s boljom polovicom.
Spavaš kao čovjek, imaš tuš, možeš koristiti kuhinju...ono komfor  :palacgore:
A cijena skoro kao u kampu kod nas...

Pelješac pola sata od Neuma  :palacgore:

Iskreno, na Pelješcu imaš što i vidjeti, svaki dan se kupaš na drugom mjestu...
Izbjegavaj mjestu Broce za kupanje...hlaaaadna voda  :mrgreen:
Evidentirano
"Moj tata je govorio da je u životu najvažnija jedna stvar, a to su dvije stvari: red, rad i disciplina"  :mrgreen:
"Auspuh iz dva u jedan u NISTA! :mrgreen:"

bregovljan

• **
« Odgovori #10 : 29. Siječanj 2011, 12:51:26 »

Cijene kampova me ne brinu. Sve cijene kampova ima na jednoj camping stranici koju usput budi rečeno radi jedan Slovenac. Slike i sve ostalo su također dostupne. Mene zanimaju osobna iskustva, jer naravno da se nijedan kamp neće reklamirati npr. sa hladnim morem, algama, smradom itd. Zbog toga su mi važni dojmovi ljudi koji su bili na tim mjestima. Što se tiće privatnog smještaja, možda će zvučati blesavo što želim u kamp jer imamo besplatan smještaj. Kad se ujutro probudim želim osjetiti miris mora  i borova , i da mi je najdalje 10 m od šatora, a iz nekih apartmana u kojima sam prije bio nisam ni vidio more. Dosadilo mi svake godine na isto mjesto - punac ima vikendicu na moru.
Kubik, hvala na PP , bacam se na čitanje.
Evidentirano
MK Risen Riders

david

• *
  • Vozi: midnight star
« Odgovori #11 : 10. Veljača 2011, 08:53:01 »

Hvar
- bio sam u Jelsi u Autokampu Mina (mislim da ga nema na internetu, državni kamp). To je na izlazu iz Jelse u istoimenoj uvali. More blizu, cijene za vas dvoje, šator, motor.. oko 80-100 kn (..a može se i dogovorit za koji dan manje :-)), ali opet u sezoni ima dosta ljudi, šatora, wc i tuš lošiji, plaža - dosta ljudi, djece, gradska. U kampu atmosfera jako prijateljska :-), do grada Jelse, gdje imaš sve, prošećeš se za 5-10 min
- inače ima na svakom čošku kampova, ali još mi je zapeo za oko kamp na drugoj strani (bliže gradu Hvaru) u uvali Jagodna ( http://www.apartmanija.hr/slike/apartments/Villa_Perka_433Jagodna.jpg ) ..kamp je..na slici iznad ove male plaže u šumi, na slici je samo dio plaže, cijene i iskustva nemam, ali sam par puta tamo prošao i svidjelo mi se
Cijene u Jelsi OK, u gradu Hvaru sve dosta skupo

Korčula
- prošlo ljeto bio sam u mjestu Prižbi u jedinom autokampu koji je tamo. Vlasnik malo mrzovoljan, ali kamp drži u odličnom redu i o svemu se brine. wc i tuš lošiji, ali ima veći roštilj gdje smo često pekli ribu, frižidere, zamrzivač, štednjake na plin (ako nemaš svoj).. infrastruktura stvarno odlična. Maslinik i hlad svugdje, more iz kampa se ne vidi, ali je oko 30 m udaljena plaža. Cijena je bila 110 kn/dan za dvije osobe, šator, auto.. Blizu je mjesto Smokvica gdje prodaju odlično vino, Pošip, (gradska vinarija 15 kn) i Blato gdje imaš Plavca. U samom mjestu Prižba imaš jedan dučan i dva sendvič bara, tj.ništa. Znači samo more i kamp! Vela Luka je cca 15 km, ništa specijalno. Iz Vele Luke preporučam izlet na Proizd. Grad Korčula je oko 40-45 km na drugu stranu, veći grad, imaš sve. Preporučam za vidjet, ali cijene, uhh, kao grad Hvar!

Pelješac
- nisam bio pa i nemam preporuka  :( . Čuo sam od nekoga da je u uvali Divna lijep kamp, ali u top sezonu ima dosta ljudi i pčela!
Evidentirano

bregovljan

• **
« Odgovori #12 : 10. Veljača 2011, 11:25:05 »

Hvala sused. Kamp Mina je ionako bio jedan od mojih favorita na  Hvaru, a isto tako i kamp Lili u uvali Jagodna. Ovakve informacije su najvrijednije jer dolaze od ljudi koji su to iskusili. Inače našao sam na netu i Minu i uvalu Jagodna ( na stranici Avtokampi - slovenska ) . Meni se najviše dopadaju mjesta gdje nema previše sadržaja, samo hlad i more. Na Korčuli sam bio 87. godine, pa me srce ipak nekako vuče dolje. Razum mi nalaže Pelješac kao bazu za izlete u Dubrovnik, Mljet, Korčulu, ali onda otpada Hvar, jer nemogu stići sve za 5-6 dana , i još se odmoriti. Nadam se da će se do ljeta iskristalizirati plan putovanja, i da ćemo odrediti konačno odredište, a za to su ovakva iskustva od velike pomoći. Frižider i štednjak ne mogu voziti na motoru, a nije mi ni cilj trošiti vrijeme na kuhanje i pranje. Tih par dana ćemo izdržati na suhoj hrani i roštilju, pokojoj ribici itd.  Opremu sam počeo skupljati negdje poslije Nove godine, i sad več vidim da smo debelo preopteretili motor. Čini mi se da ćemo supruga i ja morati na nekakvu dijetu da smršavimo barem 10 kg zajedno.
Evidentirano
MK Risen Riders

david

• *
  • Vozi: midnight star
« Odgovori #13 : 10. Veljača 2011, 14:51:56 »

stvarno su napredni ti Slovenci  :D :D ..ima i sličica
..na Hvaru nećeš pogriješiti s Minom..

ja gledam ovu godinu za Mljet .. i opet ima na Slovenskoj stranici
Evidentirano

darko57

• **
  • Vozi: Suzuki GSF 1,2
« Odgovori #14 : 10. Veljača 2011, 15:50:07 »

Imaš na otoku Hvaru i kamp u pripi..ini kaj se zove Zavala, ono kaj si nabrojal, ničega osim hlada i mora, e da ima i dučkas i neki drugi sadržaji. U kampu nisam bil samo sam videl da je u borovoj šumi. Jelsa ti je cca 7 Km od Zavale sa prolazom kroz zanimljivi tunel  :) probaj nać na netu, a možda se i vidimo jer ja tam imam kućicu
pozdrav
Evidentirano
vozim solo jer sam onda najbrži

bregovljan

• **
« Odgovori #15 : 10. Veljača 2011, 20:04:55 »

Imaš na otoku Hvaru i kamp u pripi..ini kaj se zove Zavala, ono kaj si nabrojal, ničega osim hlada i mora, e da ima i dučkas i neki drugi sadržaji. U kampu nisam bil samo sam videl da je u borovoj šumi. Jelsa ti je cca 7 Km od Zavale sa prolazom kroz zanimljivi tunel  :) probaj nać na netu, a možda se i vidimo jer ja tam imam kućicu
pozdrav
Ako je to kamp Petarčica, vidio sam ga na internetu. Dopada mi se . I tunel sam našao na youtube-u , zanimljiv ali opasan za motoriste. Kaj da ruknem glavom u one stijene, tunel bi se zarušil.
Evidentirano
MK Risen Riders

darko57

• **
« Odgovori #16 : 16. Veljača 2011, 19:42:20 »

je to je taj kamp
tunel je fora, opasan samo za kamp kućice nemaš frke ionak si natovaren :)
Evidentirano

bregovljan

• **
« Odgovori #17 : 16. Veljača 2011, 19:47:57 »

je to je taj kamp
tunel je fora, opasan samo za kamp kućice nemaš frke ionak si natovaren :)
Gledal sam neke slike tunela, i sad ima znakove zabrane prometa za motocikle i bicikliste sa obje strane. Znači ako hoću na onu stranu ,ili prekršiti zakon, ili 15 km po makadamu i prašini. Čini mi se da ću ove godine svjesno prekršiti neka pravila.
Evidentirano
MK Risen Riders

k5

• **
  • Vozi: osu
« Odgovori #18 : 16. Veljača 2011, 21:04:24 »

Po Pelješcu ti je sve vrhunski što se tiče kampova. Mišljenja sam da ne treba unaprijed ciljati mjesto, nego ići po redu na svom putu i tamo gdje ima najviše žena - e tu je pravo. Pelješac se biciklom prođe od Stona do Orebića za 1,5 sat normalne vožnje, tako da to nije neki put.

@bregovljan uvala Divna kraj Trpnja je odlična , problem je gužva nedjeljom, imaš u Mokalu kraj Orebića dva odlična kampa ,Adriatic i Vala, prekrasna uvala a blizu većeg mjesta. Meni najdraža uvala je u mjestu Žuljana , uvala Vučine ,baš extra , kakav je kvalitet kampa ne znam jer ne radim s njima al vjerujem da je ok  :palacgore:

Zavala - vrhunsko more , kamp ne znam ali ima nekakav pansion na plaži , Skalinada , odlično izgleda :palacgore:
Evidentirano

bregovljan

• **
« Odgovori #19 : 16. Veljača 2011, 22:49:27 »

@bregovljan uvala Divna kraj Trpnja je odlična , problem je gužva nedjeljom, imaš u Mokalu kraj Orebića dva odlična kampa ,Adriatic i Vala, prekrasna uvala a blizu većeg mjesta. Meni najdraža uvala je u mjestu Žuljana , uvala Vučine ,baš extra , kakav je kvalitet kampa ne znam jer ne radim s njima al vjerujem da je ok  :palacgore:

Zavala - vrhunsko more , kamp ne znam ali ima nekakav pansion na plaži , Skalinada , odlično izgleda :palacgore:
Primljeno na znanje.  :palacgore:
Evidentirano
MK Risen Riders

darko57

• **
« Odgovori #20 : 17. Veljača 2011, 09:19:13 »

Skalinada i Stela Mare, prekrasno,ali i skupo ima privatnog smještaja puno, ali treba rezervirat još jučer
Evidentirano

darko57

• **
« Odgovori #21 : 17. Veljača 2011, 09:21:03 »

Gledal sam neke slike tunela, i sad ima znakove zabrane prometa za motocikle i bicikliste sa obje strane. Znači ako hoću na onu stranu ,ili prekršiti zakon, ili 15 km po makadamu i prašini. Čini mi se da ću ove godine svjesno prekršiti neka pravila.
zabrana za motore postoji, ali motora i skutera ko u priči, u zadnjih 10godina policija bila samo jednom i nešto zje...ala.
Evidentirano

bregovljan

• **
« Odgovori #22 : 17. Veljača 2011, 09:24:17 »

zabrana za motore postoji, ali motora i skutera ko u priči, u zadnjih 10godina policija bila samo jednom i nešto zje...ala.
A kaj može drugačije ?? :wink:
Evidentirano
MK Risen Riders

k5

• **
  • Vozi: osu
« Odgovori #23 : 17. Veljača 2011, 15:26:42 »

Skalinada i Stela Mare, prekrasno,ali i skupo ima privatnog smještaja puno, ali treba rezervirat još jučer

Ne treba za privatni smještaj , znam ja par ljudi koji ga mogu riješiti i u srcu sezone  :wink:
Evidentirano

darko57

• **
« Odgovori #24 : 18. Veljača 2011, 16:27:03 »

Znam i ja, ali su to obično sobe(apartmani) na 100 metara nadmorske visine pa ti planinari na +40
Evidentirano
 Str: [1] 2  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.149 sekundi uz 16 upita.