Hvala sused. Kamp Mina je ionako bio jedan od mojih favorita na Hvaru, a isto tako i kamp Lili u uvali Jagodna. Ovakve informacije su najvrijednije jer dolaze od ljudi koji su to iskusili. Inače našao sam na netu i Minu i uvalu Jagodna ( na stranici Avtokampi - slovenska ) . Meni se najviše dopadaju mjesta gdje nema previše sadržaja, samo hlad i more. Na Korčuli sam bio 87. godine, pa me srce ipak nekako vuče dolje. Razum mi nalaže Pelješac kao bazu za izlete u Dubrovnik, Mljet, Korčulu, ali onda otpada Hvar, jer nemogu stići sve za 5-6 dana , i još se odmoriti. Nadam se da će se do ljeta iskristalizirati plan putovanja, i da ćemo odrediti konačno odredište, a za to su ovakva iskustva od velike pomoći. Frižider i štednjak ne mogu voziti na motoru, a nije mi ni cilj trošiti vrijeme na kuhanje i pranje. Tih par dana ćemo izdržati na suhoj hrani i roštilju, pokojoj ribici itd. Opremu sam počeo skupljati negdje poslije Nove godine, i sad več vidim da smo debelo preopteretili motor. Čini mi se da ćemo supruga i ja morati na nekakvu dijetu da smršavimo barem 10 kg zajedno.
Bili u 6 mjesecu prosle godine, nismo planirali spavati tamo, nismo ni znali da postoji, onako neplanski volimo ici pa gdje nas cesta nanese

. Kamp odlican, extra cisto, plaza mrak, more isto kao na Peljescu sto nisam mogao ocima vjerovat kako je bistro. Gazdarica prva liga, prekrasni i topli ljudi, rijetkost u danasnje vrijeme naici na takove ljude koji razmisljaju svojom glavom. Ni domaci plavac im nije los

Kamp je u borovj sumi, u hladu, tako da nije vruce uopce

pozdrav