Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Kampovi na Hvaru, Pelješcu, Korčuli  (Posjeta: 2768 )

bregovljan

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Honda CB 500
Odg: Kampovi na Hvaru, Pelješcu, Korčuli
« Odgovori #25 : 18. Veljača 2011, 16:40:12 »

Znam i ja, ali su to obično sobe(apartmani) na 100 metara nadmorske visine pa ti planinari na +40
Takve apartmane drže moji tast i punica u Karlobagu. Pošto mi je to dosadilo idem u kamp sa što više hlada i što bliže moru. Privatni i hotelski smještaj me uopće ne zanimaju. Za novce za koje sam kupio šator i ostale điđimiđe sam mogao biti 3 tjedna u apartmanu, ali me to  ne privlači.
Evidentirano
MK Risen Riders

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #26 : 18. Veljača 2011, 18:00:12 »

Takve apartmane drže moji tast i punica u Karlobagu. Pošto mi je to dosadilo idem u kamp sa što više hlada i što bliže moru. Privatni i hotelski smještaj me uopće ne zanimaju. Za novce za koje sam kupio šator i ostale điđimiđe sam mogao biti 3 tjedna u apartmanu, ali me to  ne privlači.

Ako ces sto blize moru Viganj je pravo rjesenje za tebe  :wink:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

Masni

• **
« Odgovori #27 : 18. Veljača 2011, 18:16:08 »

pa mogu samo reći da tko jednom proba bilo kakav kamp, pa bio on manji ili veći, uvijek se vraća u kampove. ja sam kamper više od 20 godina i nebih to nikad mjenjao za nikakav apartman ili hotel sa ful opremom.
Kamp je zakon.

""Takve apartmane drže moji tast i punica u Karlobagu. Pošto mi je to dosadilo idem u kamp sa što više hlada i što bliže moru. Privatni i hotelski smještaj me uopće ne zanimaju. Za novce za koje sam kupio šator i ostale điđimiđe sam mogao biti 3 tjedna u apartmanu, ali me to  ne privlači""
bregovljan ako želiš vidjeti kakve kampove imaju po jadranu najbolje ti je to učini po redu posječujuči sve odreda, pa bio zadovoljan ili razočaran, vidjet češ što sve ljudi nude i kakvih ima. ja sam prije prelazio iz kampa u kamp dok nisam našao ono što mi se sviđa i tad sam stao i uživam gdje jesam. na srednjem jadranu naravno.
Evidentirano

bregovljan

• **
« Odgovori #28 : 18. Veljača 2011, 19:06:05 »

Ma išao bi ja baš tako kako ti kažeš, ali...., Za sada sam se ograničio na Hvar, Pelješac i Korčulu zato jer taj kraj nisam posjetio dobrih 20 godina. Ove godine mi supruga ima samo dva tjedna godišnjeg od kojih će tjedan provesti u Karlobagu, tako da nam ostaje 6-7 dana za to kampiranje.  Područje od Zadra do Šibenika mi je dobro poznato jer se tu zaletimo na koji izlet, a jednom smo i ljetovali na tom području.
Evidentirano
MK Risen Riders

Masni

• **
« Odgovori #29 : 18. Veljača 2011, 19:12:05 »

pa vidim da ima ok preporuka za neke pa uleti u jedan od njih pa buš vidio kakvi su i možda podjeliš sa nama koju sliku pa i ja odem dolje u taj kraj :palacgore:
Evidentirano

bregovljan

• **
« Odgovori #30 : 18. Veljača 2011, 19:58:21 »

Naravno, jedva čekam ljeto. :palacgore:
Evidentirano
MK Risen Riders

jaka

• *
  • Vozi: Bombardier baja 650
« Odgovori #31 : 21. Veljača 2011, 18:27:14 »

Pelješac.AC Praprotno - Ston. Mir,nije gužve,wc, tuš i ostalo čisto i uređeno.

Evidentirano

kubik

• Vozi: Bicikl na zadnjem i TeTejca
« Odgovori #32 : 22. Veljača 2011, 17:24:27 »

Je, tu nedaleko od kampa je i vez za trajekte pa je zgodno preći na Mljet/Korčulu i tako...

Evo 2 slije sa druge strane od kampa.
Inače more je prelijepo za "ronjati" iako malo hladnije nego na ostalim mjestima gdje sam se kupao  :palacgore:

upload image

adult image hosting

Edit...evo ponovo slike. Onaj drugi server malo kenja  :palacdolje:
« Zadnja izmjena: 25. Veljača 2011, 08:30:21 kubik »
Evidentirano
"Moj tata je govorio da je u životu najvažnija jedna stvar, a to su dvije stvari: red, rad i disciplina"  :mrgreen:
"Auspuh iz dva u jedan u NISTA! :mrgreen:"

k5

• **
  • Vozi: osu
« Odgovori #33 : 24. Veljača 2011, 19:22:08 »

Samo je plaža od riječnog pijeska  :?
Evidentirano

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
« Odgovori #34 : 25. Veljača 2011, 08:06:52 »

Je, tu nedaleko od kampa je i vez za trajekte pa je zgodno preći na Mljet/Korčulu i tako...

Evo 2 slije sa druge strane od kampa.
Inače more je prelijepo za "ronjati" iako malo hladnije nego na ostalim mjestima gdje sam se kupao  :palacgore:

Dobre fotke  :mrgreen:
Evidentirano

Frgich

• Vozi: o V Strom 1000 DL K6
« Odgovori #35 : 04. Ožujak 2011, 13:31:11 »

Hvala sused. Kamp Mina je ionako bio jedan od mojih favorita na  Hvaru, a isto tako i kamp Lili u uvali Jagodna. Ovakve informacije su najvrijednije jer dolaze od ljudi koji su to iskusili. Inače našao sam na netu i Minu i uvalu Jagodna ( na stranici Avtokampi - slovenska ) . Meni se najviše dopadaju mjesta gdje nema previše sadržaja, samo hlad i more. Na Korčuli sam bio 87. godine, pa me srce ipak nekako vuče dolje. Razum mi nalaže Pelješac kao bazu za izlete u Dubrovnik, Mljet, Korčulu, ali onda otpada Hvar, jer nemogu stići sve za 5-6 dana , i još se odmoriti. Nadam se da će se do ljeta iskristalizirati plan putovanja, i da ćemo odrediti konačno odredište, a za to su ovakva iskustva od velike pomoći. Frižider i štednjak ne mogu voziti na motoru, a nije mi ni cilj trošiti vrijeme na kuhanje i pranje. Tih par dana ćemo izdržati na suhoj hrani i roštilju, pokojoj ribici itd.  Opremu sam počeo skupljati negdje poslije Nove godine, i sad več vidim da smo debelo preopteretili motor. Čini mi se da ćemo supruga i ja morati na nekakvu dijetu da smršavimo barem 10 kg zajedno.

Bili u 6 mjesecu prosle godine, nismo planirali spavati tamo, nismo ni znali da postoji, onako neplanski volimo ici pa gdje nas cesta nanese  :D . Kamp odlican, extra cisto, plaza mrak, more isto kao na Peljescu sto nisam mogao ocima vjerovat kako je bistro. Gazdarica prva liga, prekrasni i topli ljudi, rijetkost u danasnje vrijeme naici na takove ljude koji razmisljaju svojom glavom. Ni domaci plavac im nije los  :palacgore:
Kamp je u borovj sumi, u hladu, tako da nije vruce uopce  :wink:

pozdrav
Evidentirano
If you wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu

Frgich

• Vozi: o V Strom 1000 DL K6
« Odgovori #36 : 04. Ožujak 2011, 13:34:08 »

zabrana za motore postoji, ali motora i skutera ko u priči, u zadnjih 10godina policija bila samo jednom i nešto zje...ala.

Zar na tom znaku nisu nacrtani moped i bicikl  :misli:
Evidentirano
If you wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu

darko57

• **
  • Vozi: Suzuki GSF 1,2
« Odgovori #37 : 04. Ožujak 2011, 14:39:17 »

Ne sječam se baš 100% taj znak vidim, al ga ne gledam. Mislim da je neka nelogičnost s jedne strane tunela su bicikli i skuteri, a sa druge i motori. U svakom slučaju su si plavci složili sve da mogu zaj...t, ali ne koriste često
Evidentirano
vozim solo jer sam onda najbrži

bregovljan

• **
« Odgovori #38 : 06. Ožujak 2011, 12:47:38 »

Ako se ne ide kroz tunel, postoji neka cesta obilazno, ali je makadam. To koriste kamperi sa kučicama jer ne mogu kroz tunel. Motorom mi se baš ne ide tuda, barem dok ne nabavim neki enduro.
Evidentirano
MK Risen Riders
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.108 sekundi uz 15 upita.