Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Anketa

kojie ulje najviše volite podariti vašem dvokotačnom ljubimcu

FUCHS - SILKOLENE
- 52 (20.1%)
MOTUL
- 126 (48.6%)
MOTOREX
- 4 (1.5%)
TOTAL
- 9 (3.5%)
neko drugo - KOJE ?
- 31 (12%)
CASTROL
- 23 (8.9%)
REPSOL
- 14 (5.4%)

Ukupno Glasova: 257

Str: 1 ... 8 9 [10]   Dolje

Autor Tema: Najdraže ulje  (Posjeta: 9881 )

koss

• Spol: Muški
  • Vozi: sv 650s(exy)
Odg: Najdraže ulje
« Odgovori #225 : 20. Siječanj 2012, 19:26:08 »

probaj IPONE rs4000 , puno povoljnije, a isti k. , meni je motor za vikend na grobniku znao skurit i po pol litre katane, od kad sam prešao na rs4000 ni kapi ne troši !
Koristim već par godina RS4000 super zadovoljan.
Mislim da se bregaste koje sam krivo montirao ne čuju baš zbog ovog ulja.  :mrgreen:
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

koss

• Vozi: sv 650s(exy)
« Odgovori #226 : 20. Siječanj 2012, 19:28:11 »

evo da preduhitrim ostale i sam se ispravim... piso sam po sjecanju, a nakon sto sam malo guglo vidim da sam polovicno u pravu... RS4000 je negdje izmedu polusint. i ful sint. ulja, a i u opisu pise da zbog svoje niske volatilnosti smanjuje potrosnju ulja  :palacgore:
E gino, gino trčiš pred rudu. :)
I ja sam ubo akciju 4+1  :palacgore:
Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

Shtica

• **
  • Vozi: loše ali brzo
« Odgovori #227 : 20. Siječanj 2012, 19:59:52 »

Tko to drži i koliko košta ?
Evidentirano
" Povratite uloženo - investirajte u alkohol "
               kRRama racing team

Gepetto

• *
« Odgovori #228 : 20. Siječanj 2012, 20:45:56 »

Evidentirano

Branko-ST

• Vozi: Honda NX650 Dominator
« Odgovori #229 : 20. Siječanj 2012, 20:59:41 »

Evidentirano
▒▓█▀H▄A▀J▄D▀U▄▀K▄▀▄S▀▄P▀▄L▀▄I▀▄T▀█▓▒

gino_du

• **
  • Vozi: Fz6 S2 i Z750 07.
« Odgovori #230 : 21. Siječanj 2012, 00:31:02 »

E gino, gino trčiš pred rudu. :)

bitno da sam se ispravio i da smo izbjegli katastrofu  :mrgreen:

http://moto-bean.com/modules/kshop/index.php?id=21

Ipone S4 15W50 63,75Kn

bio sam ja zvao (taj put kad sam na sve nacine pokusavo doc do ulja)... ugl. vise ne drzi Ipone ulja, samo se rjesavo zaliha (zbog toga su ove privlacne cijene)... ovo vec dugo stoji pa moguce da nije ostalo nista
Evidentirano

BIKERZZR1400

• Vozi: KAWASAKI ZZR 1400
« Odgovori #231 : 21. Siječanj 2012, 09:37:06 »

MOTUL 5100 10W-50  :palacgore:
Evidentirano

James1100

• Vozi: rolling Stone
« Odgovori #232 : 21. Siječanj 2012, 10:32:59 »

Koji proizvođač ima u ponudi ful sint 5w40, a da ne ubija cijenom? Motul je bio skoro duplo skuplji od Bardahla kad sam gledao. Vidim da imam dosta kondenziranog ulja u kučištu zračnog filtera. To je ulje za auto pa mu možda ne odgovara veća radna temperatura zračno hlađenog agregata. Sad bi probao neko moto-ulje da napravim usporedbu, ali da nije Agip.
Evidentirano

M900

• Vozi: VELIKI BRAT VIDI...
« Odgovori #233 : 21. Siječanj 2012, 11:11:31 »

Koji proizvođač ima u ponudi ful sint 5w40, a da ne ubija cijenom? Motul je bio skoro duplo skuplji od Bardahla kad sam gledao. Vidim da imam dosta kondenziranog ulja u kučištu zračnog filtera. To je ulje za auto pa mu možda ne odgovara veća radna temperatura zračno hlađenog agregata. Sad bi probao neko moto-ulje da napravim usporedbu, ali da nije Agip.

Zašto baš 5W-40 ?

Pošto je za Guzzi ako baš hoćeš 5W probaj FUCHS TITAN SUPERSYN 5W-50, je za auto, ali ne podmazuje se kuplung i mjenjač pa ne smeta.

Iako bi po meni bolje bilo 10W-50 ili 15W-50 jer su kod zračnjaka tolerancije veće i kad je hladan uvijek malo "propiri" rijetkog ulja u airbox.
Evidentirano
God must have been an engineer....who else would put a waste disposal unit next to a Reproduction Plant???

brainlessmaniac

• **
  • Vozi: pevecmobil
« Odgovori #234 : 21. Siječanj 2012, 13:44:42 »

bio sam ja zvao (taj put kad sam na sve nacine pokusavo doc do ulja)... ugl. vise ne drzi Ipone ulja, samo se rjesavo zaliha (zbog toga su ove privlacne cijene)... ovo vec dugo stoji pa moguce da nije ostalo nista
[/quote]

ima opet, koliko ti srce želi, jer su mi jučer htjeli uvalit kantu 60 lt Rs4000, ne oni nego posrednik

koliko ja znam , 15w50 je polusintetika, a RS4000 sintetika ...

a još da ti kažem koliko je motor km napravio sa takvim uljem ...  :LOL:
Evidentirano
tiral bin ma me ni voja

James1100

• Vozi: rolling Stone
« Odgovori #235 : 21. Siječanj 2012, 13:49:14 »

Zašto baš 5W-40 ?

hidrauličko podešavanje ventila, serija Guzzia California/Stone koja se radila 3 godine. Prilično su minijaturni kanali i vjerujem da je važno da je 5W. Koliko sam skupio stručnih (guzzista) mišljenja, nitko ne preporučuje eksperimentiranje sa time, bar dok motor ne skupi veliku kilometražu, a i onda miješanje, a ne čisti 10W ili više. Tek toliko da se gustoća malo digne. Moj ima tek 26000.

poslao sam ti PP, ovaj odgovor je za dežurne stručnjake s foruma koji se jako kuže  :wink:

i da... to mi je dosta važna stvar jer sam već imao problema s tim sistemom ventila, a čovjek koji mi je radio mašinu i bio je veliki stručnjak, je nažalost umro  :( , a u druge nemam povjerenja. Vi ducatisti imate Tončija, guzzisti nemaju nikog do Pordenonea za takve stručne stvari.
Evidentirano

lili

• Uragan iz Louisiane
  • Spol: Ženski
  • Vozi: monster 750
« Odgovori #236 : 21. Siječanj 2012, 13:54:08 »

U Agusti prvo Motul 300V a zadnje tri izmjene IPONE - Full Power Katana 10-50 i ne vidim razliku osim u cijeni.
Prije nje Aprilia Falco mi je dala muke, jedino Motul 7100 je bio dovoljno dobar (istina u njoj nisam probao IPONE) ali Agip, Silkolene ... sve skupa nula bodova, izdrže do 4-5000 i onda u idućih 1000 km ga popije od pola litre na dalje.
malo offam al... toliko dugo vec imas agustu da si tri puta mjenjao ulje? uopce mi se ne cini tako...  :shock: :wink:

on topic... ja sam isto na motulu 5100 , iako mislim da bi ovoj mojoj drlji sve pasalo  :LOL:
Evidentirano
"Everybody can feel the pain, but not everyone can be the legend"- Jorge Lorenzo

Skripter

• **
  • Vozi: Kawasaki ZX-9R
« Odgovori #237 : 21. Siječanj 2012, 20:36:22 »

iako mislim da bi ovoj mojoj drlji sve pasalo  :LOL:
Baš sam danas kupio AGIP, polusintetiku 10-40, neka super hiper formula - čitaj JEFTINO. Bum videl kak bude se pokazalo. Na zračnjacima tipa moje Zrinke bi trebale biti dosta visoke tolerancije a potrošnja je tak i onak jako ovisna o načinu vožnje.
Evidentirano
Bez komentara

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #238 : 21. Siječanj 2012, 21:57:43 »

poslao sam ti PP, ovaj odgovor je za dežurne stručnjake s foruma koji se jako kuže  :wink:

i da... to mi je dosta važna stvar jer sam već imao problema s tim sistemom ventila, a čovjek koji mi je radio mašinu i bio je veliki stručnjak, je nažalost umro  :( , a u druge nemam povjerenja. Vi ducatisti imate Tončija, guzzisti nemaju nikog do Pordenonea za takve stručne stvari.

I BMW-ci imaju svoje a za Guciste si ipak bio u pravu  :palacgore:

Vidim da još uvijek Motul vodi.
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

Iceberg

• Gost
« Odgovori #239 : 22. Siječanj 2012, 08:48:50 »

malo offam al... toliko dugo vec imas agustu da si tri puta mjenjao ulje? uopce mi se ne cini tako...  :shock: :wink:

on topic... ja sam isto na motulu 5100 , iako mislim da bi ovoj mojoj drlji sve pasalo  :LOL:
U 4. mj. će bit godinu dana, a što da ti kažem - živim na moru  :jesus:
Sad ozbiljno, prvi put odmah nakon kupnje jer je ulje bilo starije od godinu dana, a onda na svakom idućem redovnom servisu (ser. int. je 6000 km), ma zapravo ... mijenjao sam ja već i gume 2x, lanac i lančanik ... ma svašta već  :LOL:

On topic...
koji Silkolene... Pro 4 ili Ride ?
Pro 4 Race
Evidentirano

DaRRth Vader

• Vozi: YAMAHA STRIKES BACK
« Odgovori #240 : 22. Siječanj 2012, 09:17:11 »

On topic...Pro 4 Race
eto ti odgovora zašto... Comp 4 15w50 bi ti bio bolji nemjerljivo bolji, bar iz mog iskustva na motorima sa više od nekoliko desetaka km..., no duduše imamo tu stručnjaka M900 koji bi mogao objasniti i razloge  :)
Evidentirano
Ten steps towards happiness !!!!!!!! Steps One to Nine have been done. Step Ten has begun. :) :P

Iceberg

• Gost
« Odgovori #241 : 22. Siječanj 2012, 10:16:01 »

Iskreno, mislim da nije problem do ulja nego do mog načina vožnje  :evil:
Interval izmjene "za pistu" je upola kraći nego "za cestu" a kako sam ja sam tu negdje između, onda mi i ulja tako traju "ni u ni mimo"  :LOL:
Ponavljam, do nekih 5 tisuća sva su mi ulja bila OK ali onda u zadnjih 1-2 tisuće se vidi razlika u kvaliteti i upravo tu ih Motul šije očigledno  :palacgore:
BTW. Aprilia je kod mene bila u razdoblju 12-46 tisuća.
Evidentirano

DaRRth Vader

• Vozi: YAMAHA STRIKES BACK
« Odgovori #242 : 22. Siječanj 2012, 10:28:28 »

Iskreno, mislim da nije problem do ulja nego do mog načina vožnje  :evil:
Interval izmjene "za pistu" je upola kraći nego "za cestu" a kako sam ja sam tu negdje između, onda mi i ulja tako traju "ni u ni mimo"  :LOL:
Ponavljam, do nekih 5 tisuća sva su mi ulja bila OK ali onda u zadnjih 1-2 tisuće se vidi razlika u kvaliteti i upravo tu ih Motul šije očigledno  :palacgore:
BTW. Aprilia je kod mene bila u razdoblju 12-46 tisuća.
o smeće... pa jel se nije pokidala, ja sam čuo da ti motori niš ne valjaju  :mrgreen: :LOL:

Evidentirano
Ten steps towards happiness !!!!!!!! Steps One to Nine have been done. Step Ten has begun. :) :P

Iceberg

• Gost
« Odgovori #243 : 22. Siječanj 2012, 11:23:35 »

o smeće... pa jel se nije pokidala, ja sam čuo da ti motori niš ne valjaju  :mrgreen: :LOL:

Ma da živo smeće, osim redovnog održavanja jednom me bacila u nemili trošak od 100-ak kn jer sam morao promijeniti "štop-šalter" prednje kočnice  :evil: :LOL:
Evidentirano
 Str: 1 ... 8 9 [10]   Gore

Stranica je generirana za 0.137 sekundi uz 18 upita.