Pošto Ameri vole pretjerivati u svemu i svačemu, i kod njih je "veličina važna", tako nekako je u toj maniri nastao i Boss Hoss.. Naravno da nije za svakodnevnu upotrebu niti kod njih, a pogotovo ne kod nas na Starom kontinentu, no ljudi ga tamo kupuju, i voze, i imaju gotovo kultni status.. Neću ulaziti u njegove vozne sposobnosti sa stajališta zahtjevnijeg korisnika motocikla 12 mjeseci godišnje i prije spomenutu upotrebljivost, no to čudo izgleda moćno, tako se čuje, a bome i ide, u što sam se osvjedočio 2003. na European Bike Week - u povodom 100. godišnjice HD - a u Austriji, kada sam se vozio odmah iza njega.. BTW, to je onaj prerađen u John Deer look, a vozi ga tip koji izgleda kao Hulk Hogan, i koliko sam vidio po slikama od prethodnih susreta, svake godine je tamo.. Neke izjave u prethodnim postovima neću komentirati, ali ja bih stvarno bio ushićen kao malo dijete da mi netko ponudi da probam provozati to čudo, i osjetiti kako je to imati V8 između nogu, bez obzira na verziju sa manje ili više konjskih snaga.. Vozio sam stari Range Rover V8, 3500 ccm, pa sam bio oduševljen zvukom, okretnim momentom, itd.. Mogu si samo zamisliti kako li je tek na V8 motociklima, a jedan dio toga može se osjetiti i na ovom filmiću...