..memi je ta cijela muscle filozofija super,ali boss je ružan kao motor..a di su mu resice?!
možda ipak ovako
Taj Dodge Tomahawk je tek priča za sebe, čisto preseravanje.. Je, izgleda opako kao iz neke video igrice, ili ovih novijih filmova (što s autima, što s motorima) i teoretski može ići 640 km/h (400 mph), a 480 km/h (300 mph) mu je kak´ti maksimalna brzina vožnje, 2,5 sec do 100, itd.. Hhhh, pa 480 km/h ne bi onaj tko sjedi za tim čudom izdržao niti u zračnom tunelu, da se drži na njemu ne znam kako, a slobodno može i žmirit´ i ne gledat´ kud vozi

.. (samo mi nemojte spominjati Boneville i obaranje brzinskih rekorda tamo..)Kada je to čudo izašlo, bezuspješno sam tražio po Internetu želeći vidjeti kako se to vozi po cesti, ono; ubrzava, koči, skreće.. Do dan danas ja to nisam našao, a čini mi se da ni ne budem.. Ima nešto filmića na Jubito, ali oni samo potvrđuju moje sumnje kako je to totalno nevozno i, u stvari, jedan veliki promašaj kao koncept uz cijenu primjerka od 250,000 $.. Vrhunac priče je taj, da po američkim zakonima to vozilo nikako ne može biti motocikl, jer ima 4 kotača, a po njihovom zakonu, motocikl može imati samo dva ili tri kotača, te se on kao takav ne može registrirati i voziti po javnim prometnicama, nego samo po privatnim cestama. To je navodno, uz visoku cijenu proizvodnje od preko 100,000$ bez uračunatog rada i troškova inženjera, i bio razlog odustajanja od serijske proizvodnje.. Na stranu sad priča o tome kako se Chrysler grupa tada hvalila da je napravila najbrži "motocikl" na svijetu, ili da je kolekcionarima prodano 9 komada, koliko je Chrysler naknadno replika proizveo, i dao u prodaju preko Neiman Marcus lanca robnih kuća za 555,000$ komad

.. Jedan primjerak, a nije iz ovih 9 replika, je navodno u vlasništvu tadašnjeg glasnogovornika Dodge - a Markusa Haufa... BTW, da je to iole vozno, Jay Leno bi ga sigurno već davno imao u svojoj garaži, i vozio...