evo ja bi htjeo napisati nesto na cemu sam se ja zeznuo da se drugi ne zeznu.
ugl prvo sam kupio obican autoset ali sam ga morao vratit zato sto je njemu onaj vrat predebel da bi meni prosao kroz ono sa cim se zarulja stisne(zasteka),nemam ono kao stariji motori onu zicu koja ide preko nego obican bijeli krug koji se polukruzno okrene i to je to. onda sam to vratio i kupio drugaciju zarulju,isto h4 bixenon ali sa 2 cijevi ,jedna za drugo jedna za kratko(nema tak debeli "vrat"),kupio 2 balasta i relej nije potreban,sve se spaja na konektor za obicnu zarulju i to je to.ALI nazalost na mojem motoru (yamaha xt660x) to ne funkcionira zato sto nemam obicno pravlino svijetlo(okruglo ,ili pravokutno ) i posto su zarulje jedna DO druge ova jedna se nalazi u pravoj sredini a druga je malo do nje i zato nije na sredini i tada se svijetlost ne rasprsuje dobro...tj,paljenjem dugog svijetla opce nema snopa na mojoj desnoj (jednostavno crna rupa u snopu)strani nego samo na lijevoj

tako da sam i to morao vratit,i sad opce ne znam kako bi slozio xenon na motor a da nista trajno ne mjenjam( pilim,lijepim i ostale gluposti ).