Svojevremeno se sa X9 500 nudilo:
- radio (neznam jeli ima MP3
)
- centralna nogara na struju
- pretpostavljam i grijane rucke tvornicki
- itd, netko mi je pricao vec, ali nisam sve pohvatao, nije mi X9 toliko napet da to upamtim 
kako koji
Street Evo model na našem tržištu nije imao u seriji ništa od navedenog koliko znam
a pre Evo model je imao radio s komunikacijom vozača i suvozača i centralnu nogaru za struju
uglavnom, kako se radi o modelu skutera koji se zadnji put moglo nabaviti 2008. godine
čini mi se da su priče o njemu nekako "voda ispod mosta"
to je bio proglašen za skuter godine 2000. godine
ima dosta poklonika, boljei je od većine GT skutera svoje generacije, pa čak i ove generacije
ali vrijeme čini svoje
inaće, kod nas općenito vlada mali interes za dotičnim modelom
no kako je naše tržište sazdano na maksimi "kud svi Turci tud i mali Mujo"
tako naše tržište ni nije vjeran pokazatelj mnogo čega, a tako ni potražnje za X9 u bilo kojem obliku
za razliku od nekih zapadnoevropskih tržišta koje taj model naprosto obožavaju, ne mogu ga se zasititi odnosno ne mogu prežalit prestanak njegove prozvodnje
za 45 tkn kojiko je cca košta zadnji EVo X9 500 model, dobivalo se kudikamo više od kupnje
npr. Beverlya koji je kod nas opće prihvaćeno prometalo i koji je koštao tek pr tisuća manje
no kažem, kod nas prolaze runner, beverly i još par modela
koji u biti naravno da nisu loši
ali naprosto ljudi kao da ne vide koliko različitih modela skutera ima
pa uvijek kupuju birajući ono što i susjed ima
e X9 kao model nije bilo nešto što susjed ima
bio je to solidan skuter prihvatljive cijene izuzetno bogate opreme, komotan i prostran, vjerojatno najluksuzniji touring skuter kad se počeo proizvoditi