Šta kažete da Rogoznica 2011 bude pozivni susret sa selektorom limitom.U drugoj temi se nadmudrujem s njim ali imam povjerenje u njegov pristup.Imali bi kriterij,kontrolu kvalitete motocikala,originalnost pristupa itd.Svi zainteresirani mogli bi bit zadovoljni pa i TV snimatelji...,ovo je samo prijedlog,ideja ili kako hoćete...,
Ostavi se ti Limita i ne guraj mu nekakve funkcije u ruke. Rogoznica je prvobitno organizirana da se nađemo mi sa našim starim motorima i konačno upoznamo.
Ti si prvi zajebao koncepciju jer si došao sa motorom koji je skoro nov, iako imaš toliko starih motora da ni sam neznaš gdje se sve nalaze. Nekoliko mjeseci kasnije
iz tvojih postova sam skužio da je tebi prvenstveni razlog bio da otkriješ da li je Maskarra netko od nas koji smo bili dolje. Pa si zaključio da sam to ja, i do danas
jeb*š i mene i cijeli forum sa tim.
Nadalje, ja nisam za nekakva elitna okupljanja, poanta je da se dođe sa oldschool pilom, pa makar u fazi restauracije dovedena na prikolici ili u kombiju. Izvadit ćemo
je i parkirat na rivu da je svi znatiželjnici mogu obići i promotriti. Susret je zamišljen kao izložba motora i druženje vlasnika. Kad smo već kod druženja, nisam za to
da se pije i jede na teret konobe i vlasnika. Eventualno vlasnik može počastit sa jednom turom ili nekakvim desertom. Ja sam za onu - Čist račun duga ljubav.
Tko nema para za platit ono što pojede i popije neka ne dolazi. Za smještaj, ako netko hoće prespavat, neka se brine svak za sebe. Da nebi još i o tome razbijao glavu.
Ja sam da se ovo objavi na forumu jer sigurno postoje ljudi koje zanimaju stari motori i koji će se možda zaletiti do Rogoznice da to razgledaju i možda prisustvuju
druženju. Pošto svak plaća svoje ne vidim razloga da nas ne bude i više, gazda se nebi trebao buniti jer će mu štekat biti pun cijelo popodne, a tada obično nema pasa.
Također može postaviti i vanjski mini šank i znatiželjnicima prodavati piće.
Šta se tiče termina, mislim da bi trebao biti vezan za nekakvo veće moto okupljanje kao npr Shadow days u Kaštelima ili nešto sl. Stvar je u tome da postoji dosta
bikera iz unutrašnjosti koji obilaze te ljetne partije a mogli bi sudjelovati i u ovom okupljanju koje traje jedan dan. Više dolazaka na Jadran teško se danas može priuštiti i
bilo bi dobro kad bi i njima izašli u susret. Eto, ako bude još nešto dodat ću...