Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Anketa

Dali podržavate nekonvencijalne susrete motociklista

Podržavate
- 70 (84.3%)
ne podržavate
- 13 (15.7%)

Ukupno Glasova: 83

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 20   Dolje

Autor Tema: 2.neorganizirani Oldschool susret Rogoznica 2011  (Posjeta: 11184 )

Ringo

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: CB 1300F
Odg: 2.neorganizirani Oldschool susret Rogoznica 2011
« Odgovori #50 : 04. Veljača 2011, 19:34:14 »

:misli: Drug Limit a ak bi ja došo gledat jel smijem doč novim motorom (ko i zadnji put) ili da dođem autobusom.
Evidentirano

limit

• Vozi: Kwaka - z900
« Odgovori #51 : 04. Veljača 2011, 19:39:21 »

:misli: Drug Limit a ak bi ja došo gledat jel smijem doč novim motorom (ko i zadnji put) ili da dođem autobusom.

Zar sam toliko nerazumljiv  :misli:  Po meni može doć tko hoće i čime hoće i družit se s kim god hoće  :palacgore:
Samo sam za koncepciju susreta rekao da je poželjno da je što više starih pila pa makar i u nevoznom stanju.
Evidentirano

kliker-vk

• **
  • Vozi: litRRu
« Odgovori #52 : 04. Veljača 2011, 20:52:50 »

ŽIVIO GOVORNIK (Limit)! :palacgore:
Sve rečeno stoji... Ja osobno volim pogledati stare motore, jer ih je i moj otac vozao i dan-danas priča o njima, ali od kud ja znam kako je izgledala njegova Gillera, Pretis ili njegov NSU uživo?! Jedina je prilika da se provozam tako negdje na neki skup oldschool-a i divim se vašim strojevima!
Vozim jedan motor (noviji), jer za dva motora (noviji+stariji) nemam novaca, pa sam se dvoumio da dođem, ali ovaj put ipak bolje ne... Možda nekom drugom prilikom (nadam se)!
Uživajte u prelijepoj Rogoznici i stavite slike motora, jer se imate čime ponositi!!! 8)
Evidentirano
Ako želiš pobijedit`-ne smiješ izgubit`!!!
www.mk-vinkovci.com

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #53 : 04. Veljača 2011, 21:56:55 »

Zar sam toliko nerazumljiv  :misli:  Po meni može doć tko hoće i čime hoće i družit se s kim god hoće  :palacgore:
Samo sam za koncepciju susreta rekao da je poželjno da je što više starih pila pa makar i u nevoznom stanju.

poput tvoje ...  :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

limit

« Odgovori #54 : 04. Veljača 2011, 22:01:15 »

poput tvoje ...  :mrgreen: :mrgreen:

Oprosti moja pila je u vrlo voznom stanju  8)

Samo šta sam ja u qrcu  :mrgreen:   vanka već danima sunce 15-16 stupnjeva a ja rušim, zidam, gletam,...
Evidentirano

Ringo

• **
  • Vozi: CB 1300F
« Odgovori #55 : 04. Veljača 2011, 22:06:20 »

:mrgreen: pazi da opet ne pokisne  8)
Evidentirano

limit

« Odgovori #56 : 04. Veljača 2011, 22:11:34 »

:mrgreen: pazi da opet ne pokisne  8)

Ako treba, i kroz tsunami ću proć, da dođen i vidin ekipu  8)   

Jednom godišnje   :mrgreen:
Evidentirano

BABA OS

• Vozi: engleski hibrid
« Odgovori #57 : 04. Veljača 2011, 22:22:34 »

Ostavi se ti Limita i ne guraj mu nekakve funkcije u ruke. Rogoznica je prvobitno organizirana da se nađemo mi sa našim starim motorima i konačno upoznamo.
Ti si prvi zajebao koncepciju jer si došao sa motorom koji je skoro nov, iako imaš toliko starih motora da ni sam neznaš gdje se sve nalaze. Nekoliko mjeseci kasnije
iz tvojih postova sam skužio da je tebi prvenstveni razlog bio da otkriješ da li je Maskarra netko od nas koji smo bili dolje. Pa si zaključio da sam to ja, i do danas
jeb*š i mene i cijeli forum sa tim.
Nadalje, ja nisam za nekakva elitna okupljanja, poanta je da se dođe sa oldschool pilom, pa makar u fazi restauracije dovedena na prikolici ili u kombiju. Izvadit ćemo
je i parkirat na rivu da je svi znatiželjnici mogu obići i promotriti. Susret je zamišljen kao izložba motora i druženje vlasnika. Kad smo već kod druženja, nisam za to
da se pije i jede na teret konobe i vlasnika. Eventualno vlasnik može počastit sa jednom turom ili nekakvim desertom. Ja sam za onu - Čist račun duga ljubav.
Tko nema para za platit ono što pojede i popije neka ne dolazi. Za smještaj, ako netko hoće prespavat, neka se brine svak za sebe. Da nebi još i o tome razbijao glavu.
Ja sam da se ovo objavi na forumu jer sigurno postoje ljudi koje zanimaju stari motori i koji će se možda zaletiti do Rogoznice da to razgledaju i možda prisustvuju
druženju. Pošto svak plaća svoje ne vidim razloga da nas ne bude i više, gazda se nebi trebao buniti jer će mu štekat biti pun cijelo popodne, a tada obično nema pasa.
Također može postaviti i vanjski mini šank i znatiželjnicima prodavati piće.
Šta se tiče termina, mislim da bi trebao biti vezan za nekakvo veće moto okupljanje kao npr Shadow days u Kaštelima ili nešto sl. Stvar je u tome da postoji dosta
bikera iz unutrašnjosti koji obilaze te ljetne partije a mogli bi sudjelovati i u ovom okupljanju koje traje jedan dan. Više dolazaka na Jadran teško se danas može priuštiti i
bilo bi dobro kad bi i njima izašli u susret. Eto, ako bude još nešto dodat ću...

Mogao bi na ovo ogovarati mjesec dana koliko si toga stavio na stol...,
-Neću te ostaviti na miru jel se moramo dogovarati i ovo ćemo obojica projektirati.
-Jesam zajebo koncepciju to da (zlopamtilo),ali si i ti zajebo došao si sa zamazanim motorom a očekivao sam bljesak.prasak,blještavilo,boga Sunca.Tako si se bar prijetio.Nemoj me više čačkati...,
-Maskara u ovome ne postoji.nije mi zanimljiva izvan foruma i teme,bar meni....
-Ostalo je manje više jasno.......
-Osam mjeseci ranije i dosta je napeto...!?

trop

• **
  • Vozi: ono što složi
« Odgovori #58 : 04. Veljača 2011, 23:18:12 »

Da.Sve se može mijenjati.To ima smisla.Potreba za obogaćivanjem je standardno ozbiljna i potentna aktivnost.Prošli put je bilo važno da se ipak vidimo u stvarnosti i da prepoznamo zajdnički motiv za novim susretima.Nadam se da svi mislimo da ovaj naš susret netreba biti uniformiran i usiljen pa i sličan drugima.Ali dobro je da ima originalnost i spontanost.Ambient u kojem smo ga smjestili je ok po mom osobnom mišljenju.
Dobro si razmišljao.I ja mislim da motocikli učesnici trebaju biti upaljeni i voženi na nekoj kratkoj i zadanoj ruti.Imam nekih ideja o tome ali o tome ima dovoljno vremena za promišljanje.Jedna moguća opcija je vožnja vertikalno u brdo do zadnjeg nastanjenog mjesta.Nakon doručka u autentičnom i netaknutom prirodnom ambientu ponovo vožnja na Rivu.Poslije druženje,Ručak i nakon toga opuštena atmosfera s korištenjem vremena po slobodnom izboru.Ovo je osnovna potka koja se obogaćuje kasnije još sa detaljima.
Motocikli na susretu moraju biti pomno odabrani.Visoki standardi i limitirana količina pa i vrsta motocikala.Predloženi Tomos nemože zadovoljiti i to odma moram reći.Ovaj susret nije zamišljen kao izložba raznolikosti kao što to čine na Raly-ima.Ako smo na improviziranom prvom susretu imali odlične primjerke onda je to obveza i za dalje.Ako primjerice budemo imali Blaževića s Hondom i limita sa njegovim motociklom onda je jasno da to obvezuje i ostale.

Zašto čovjek ne bi smio doći sa tomosom, ja sam lani bio bez motora, a kako sklapanje i prerada ide puno sporije nego što sam planirao ove godine ću ako smijem dopeljati puch pony expres.
Evidentirano

BABA OS

« Odgovori #59 : 04. Veljača 2011, 23:52:28 »

Zašto čovjek ne bi smio doći sa tomosom, ja sam lani bio bez motora, a kako sklapanje i prerada ide puno sporije nego što sam planirao ove godine ću ako smijem dopeljati puch pony expres.

Nemam ništa protiv tog Pucha ali ovdje je riječ o motociklima,zar ne ?

BABA OS

« Odgovori #60 : 04. Veljača 2011, 23:57:32 »

Ako treba, i kroz tsunami ću proć, da dođen i vidin ekipu  8)   

Jednom godišnje   :mrgreen:

Čak i do Osijeka ako odlučimo svi...?

Kameni dj

• Vozi: Đamahu
« Odgovori #61 : 05. Veljača 2011, 00:49:23 »

Vidiš, o tome nitko do sada da gukne....a da se malo za promjenu svake godine rula mjesto događanja :misli: :wink:

a i ovo sa kombijima baš i nije neka fora....ako je motor cakum pak onda se s njime može i dovesti na mjesto događanja......

kada fanatici mogu voziti old timer relly Pariz-Peking sa vozilima sa početka prošlog stolječa, onda su ove naše unutardržavne relacije mačji kašalj :wink:
Evidentirano
zapad je zakon....istok je izazov!     

za sve treba bar malo kompresije....MK Kompresija Đakovo

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #62 : 05. Veljača 2011, 03:40:28 »

E Kameni ta ti je na mjestu  :palacgore:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

limit

« Odgovori #63 : 05. Veljača 2011, 10:10:49 »

Nemam ništa protiv, ali većina pravih oldschool pila nalazi se na Jadranu,   :jesus:  a i kretanje bikera u ljetnom periodu ide jedino u smjeru juga  :mrgreen:
Evidentirano

BABA OS

« Odgovori #64 : 05. Veljača 2011, 10:24:48 »

Vidiš, o tome nitko do sada da gukne....a da se malo za promjenu svake godine rula mjesto događanja :misli: :wink:

a i ovo sa kombijima baš i nije neka fora....ako je motor cakum pak onda se s njime može i dovesti na mjesto događanja......

kada fanatici mogu voziti old timer relly Pariz-Peking sa vozilima sa početka prošlog stolječa, onda su ove naše unutardržavne relacije mačji kašalj :wink:

Kopački rit i kopačko jezero to je domaći teren ali i jedan dobar domaćin Zdenko sa Z 900...
Jedne godine bili su mi zadrani motorima.Vozili smo ih čamcima u divljinu ali smo ih i vratili.Bili su općinjeni...,

limit

« Odgovori #65 : 05. Veljača 2011, 10:27:29 »

Kopački rit i kopačko jezero to je domaći teren ali i jedan dobar domaćin Zdenko sa Z 900...
Jedne godine bili su mi zadrani motorima.Vozili smo ih čamcima u divljinu ali smo ih i vratili.Bili su općinjeni...,

Jel to ono mjesto gdje su komarci kao lastavice    :mrgreen:
Evidentirano

BABA OS

« Odgovori #66 : 05. Veljača 2011, 10:47:39 »

Jel to ono mjesto gdje su komarci kao lastavice    :mrgreen:

Sigurno ti se čini to na kraj svijeta pa odtud i divovski komarci,

BABA OS

« Odgovori #67 : 05. Veljača 2011, 10:49:15 »

Nemam ništa protiv, ali većina pravih oldschool pila nalazi se na Jadranu,   :jesus:  a i kretanje bikera u ljetnom periodu ide jedino u smjeru juga  :mrgreen:

I da je pa nemorate ih voziti samo oko Kuće...,

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #68 : 05. Veljača 2011, 10:57:24 »

nisu ko lastavice, ali su ko rode...  :LOL: :LOL:

meni iskreno svejedno gdje će biti ... ako budem u mogućnosti (vremenskoj) doći u OS, moći ću doći i u Pulu i u Dubrovnik ...

ali pošto sam ja iz unutrašnjosti, a vrijeme je godišnjih, a ja sam jedan gotovan i lijeno govno... više volim doći kao gost .. ne moram prati tanjure poslije ...  :LOL: :LOL:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

limit

« Odgovori #69 : 05. Veljača 2011, 11:00:54 »

I da je pa nemorate ih voziti samo oko Kuće...,

Aj dobro, vidim da će se sad ovo pretvorit u 10 str. regionalnog natezanja  :bored: ...dogovorite se di, šta i kako i javite nama ostalima.
Pa kako Jota kaže, kom' opanci, kom' obojci. I promijenite naslov  :mrgreen:
Evidentirano

OldBoy

• Vozi: yamaha FZR1000
« Odgovori #70 : 05. Veljača 2011, 11:18:04 »

...da imam OldSchool-a sada bi lobirao za Zgb koji je na pola puta, ovako ostaje samo Slavonija ili Jadran dilema.
Evidentirano
Some people call me the space cowboy,
Some other call me the gangster of love...

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #71 : 05. Veljača 2011, 11:25:44 »

Ala brale ludila , ma nek dođe ko s čim hoće samo da bude druženje ko lani . To lani je bio pun pogodak jako ugodno provedeno vrjeme . Ovo po meni nije klasični moto susret niti to treba biti , takvih ima ko drva i nije potreban još koji .

Bio sam 2009 na susretu povodom 60 godina Laverde u Breganzi , tamo je njih par došlo IZ LONDONA  (vozeći cestom ne u kombiju ) sa Laverdama 100ccm četvorotaktnim model koji je u svoje vrjeme osvojio trku Milano Taranto negdje 50-60ih godina , ako mogu oni proć toliki put s tim motorićima možemo i mi unutar HR s bitno jačim motorima .

Najvažnjie da se druženje nastavi u duhu prvog . A i Ringu će mo ako treba obezbjediti neko adekvatno prometalo , prodao stari motor kupio novi i sad mu bacilo na psihu . Pati jadan ko patika za starim .
Evidentirano

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #72 : 05. Veljača 2011, 11:27:18 »

...da imam OldSchool-a sada bi lobirao za Zgb koji je na pola puta, ovako ostaje samo Slavonija ili Jadran dilema.

Tebi i tvom motoru je svakako mjesto na tom No susretu , pa gdje god bio .
Evidentirano

trop

• **
  • Vozi: ono što složi
« Odgovori #73 : 05. Veljača 2011, 15:12:59 »

Tebi i tvom motoru je svakako mjesto na tom No susretu , pa gdje god bio .

Upravo tako, taj može da se pojavi bilo gdje, pljenit će pažnju.    :palacgore:
Evidentirano

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #74 : 06. Veljača 2011, 20:21:07 »

Moram napisati nešto jer nebi bio ja da samo šutim  :mrgreen: a slažem se sa Limitom da sve to ostane u onakvom štihu jer se stvarno bar po meni svodi na dobar pogled na dobre stare pile (ako naleti koja Čehinja ili Gospođa Mira nije zgoreg  :wink: ) dobar razgovor kroz zafrkanciju a manje više svi smo se upoznali kao da smo se već svi i prije poznavali a to je i poanta svega pa tako i dolaska neke nove "rage" ili n.p.r. OldBoy-a i njegove pile je još jedan začin a što se tiče financija mislim da smo to već prvi put prošli i to tako spontano da je trebalo još dati dao bih kao i svatko jer mislim da onakav gušt (ovaj put mislim ostati dok Babu ne napijem i da mi prizna da obožava Limita  :LOL: ) i atmosferu svatko gleda kroz jedan dan ispunjen svim što ne možeš pogledati i doživiti na bilo kojem susretu u kojem tražiš nešto zgodno oku a od glazbe ne čuješ ćurca kao ni od neiživljenih mulaca koji pucanjem iz topova još više zagluše bar onaj dio kad se penju striptizete.do datuma ima još dosta pa se nadam da ćemo do onda biti svi živi i zdravi i nastaviti takav tip druženja dok nam EU ne zabrani,hvala na čitanju pa se vidimo s nekim prije s nekim poslije.
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 20   Gore

Stranica je generirana za 0.168 sekundi uz 18 upita.