Ukupno Glasova: 37
je to je to.zove se wassertransferdruck ili prevedeno na nase prenos sa folie na materijal preko vode.
U petak imam dostave po Sisku pa idem po foliju tam neki tip prodaje.Jel ima netko kakvog iskustva sa Siskom
i mene zanima to u Sk
Ono bi trebalo biti ovo WATER TRANSFER PRINTING TANK.mpg zna li neko da li se tko bavi s ovim u Hrvatskoj?
zna li neko da li se tko bavi s ovim u Hrvatskoj?
Čini mi se da su ove 3m folije najjeftinije kod ovog tipa. http://www.njuskalo.hr/unutarnji-tuning/carbon-folija-3d-crna-bijela-akcija-1.25cm-x-1m-200kn-oglas-3458944Jel netko uzimao od njega?
mislim si radit zadnji blatobran i sad me brine trebam li mazat rubove sa tim nekim primerom..pa sam mislio rubove našpricat lakom za kosu, vjerujem da bi to moglo obavit isti posao kao i primer!
Vjerujem da bi bilo efikasno kao i stavljanje vrećice iz konzuma umjesto karbonske folije..
i mene zanima...
Kad sam ga pitao da li je to originalna 3m di-noc folija ili jeftina kineska, odgovorio mi je dase radi o vrhunskoj kopiji 3m di-noc kao što je i naveo u oglasu. Pa sam mu ja odgovorio da sam ja očito propustio taj podatak u oglasu
Ja sam na eBay aukciji kupio 60x300 cm folije za 50ak kn , mislim si radit zadnji blatobran i sad me brine trebam li mazat rubove sa tim nekim primerom..pa sam mislio rubove našpricat lakom za kosu, vjerujem da bi to moglo obavit isti posao kao i primer!
da li je griješ i prije stavljanja i kako izmjeriš tempereaturu?
Griješ tokom stavljanja taman da postane elastična kolko treba. Kad je bilo gotovo, sam mjeril odokativno i slučajno prstom (ne bi preporučil ). Meni drži već više od godinu dana na plastikama sa strane. Nema deformacija.
nisam jos radio s njom pa da pitam, kad se "zapece" na tih 100°C dal se onda krene odlepljivat ili jos drzi na sebi ? i samo se zagrije ohladi i to je to ?