Sumljam da su bile samo oći u pitanju
ma kod keze ti je airbrush od 400-700 kn ovisi jel ti radi cijeli motor ili samo kacigu a i najbolji je u HR!!!www.kezoairbrush.com
Misliš Eura?
ne mislim na €, vec mislim kune kako sam i napisao jer govorim o kacigi a ako ti crta i po motoru kaciga je jefinijaa za motor uzme od 400-650€
Pa ni to tak ni skupo kak se priča...možda bum imal posel za njega
puno puta sam vec napisao da mi se nesvidja taj kezo..tj njegovi radovi vidio sam ih nekoliko..nije dobro kitano niti pobrušeno,runner sa jednim n i slično..al ako kažete da je najbolji strah me kakvi su ostali
joj to ti je relativno skupo npr.. mene bi airbrush koji sam htjela stavit na kacigu..zmaja košto oko 500 kn.. Ak Magić Trnovec....al meni je na kraju jedan frend napravio na lijepe oci tak da neznam....
meni je npr. uzeo 550€ za cijeli motor sa kacigom a dosta ljudi sa foruma je vidjelo to umjetnicko djelo keze i divilo se, s tim da mi je on napravio sve plastike koje imam na motoru i cak oblikovao rezervar!
Meni to nije toliko skupo, za dobar rad je to čist ok.Fala ostalima koji su pomogli snaći ću se sada puno lakše.Ja ću se još probat nagodit na još nižu cijenu jer želim da mi ofarba samo zadnji dio kacige a ostalo da bude jednobojno. Bit će oslikana kao ona na slici koju sam stavio, ali će to bit cross kaciga sa crvenom perjanicom
neznam odaklen si al ja ti preporucujem magica pa i cini mi se da je još jeftino spram ovih ostalih...ma i ja sam sam htjela zmaja na zadnji dio
a ti sreco daj neki link za te tvoje magica pa da ih vidimo na djelu
zlatni....kolko kezo treba vremenski da napravi kacigu ?
dej slike nekakve
Jel ima ovdje na forumu koji ili možda znate kojeg čovjeka koji farba kacige, i zanima me cijena otprilike. Dao bi ofarbat cross kacigu.
đukić 091/1960-777 živi ti u okolici virovitice
Kezo, evo i uradak na mojoj kacigi.Cijena 100 ojra.Vrijeme isporuke 10-tak dana.
ovako nesto si mogao kupiti u trgovini
Sad ih imam na biranje nego, pliz ljudi stavljajte brojeve mobitela ili telefona tak svejedno i približnu cijenu.
...da znas samo koliko je to posla!Vrijedi svaku kunu
....e,ček'-ček malo, ...kaj nema u Kraljevcu neki lik koji to radi..ja ga znam prek frenda...mogu ti se raspitati ...ak se ne varam riječ je o dva brata.... Mislim, pa susjedi ste....trebao bi ga znat.... a možda ti napravi i ispod cijene...
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,6055.300.htmlDrugi put na susretu malo pogledaj i motore, a ne se samo oko roštilja motati.
Ja sada tražim za 300-400 kuna, to su mi mogučnosti, trenutno, a iduće godine u drugom ili trećem mjesecu možda skupim još par stotica.
bok dečki (i cure), malo uliječem u ovu temu ali gdje u hrvatskoj kupit kvalitetnu špricu za airbrush?frend mi je kupio neku za 500 kn negdje u Dubravi pa je nakon malog crteža vrisnula!
Jel ko zna gdje kupiti boju (ćini mi se da mora biti ona na vod. bazi)za airbrush , imam ga godinam, posjedujem ploter , i znaam crtat, love da mi to kezo radi nemam, vremena tu i tamo nešto pa da si sam nešto htio iskemijam , za prvu ruku crte na rezervaru (one tanke krivudave na gpz-u 550) ili je to obićna boja samo u razređenom obliku (ako se razređuje, s ćime ?))Hvala na pomoći! Inaće mislim da kezo vrhunski zbilja radi!
Pa baš i nema!?