Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: par pitanja offroad pocetnika  (Posjeta: 1749 )

tutankamon

• Spol: Muški
Odg: par pitanja offroad pocetnika
« Odgovori #25 : 14. Veljača 2011, 12:38:49 »

najpametnije ti je kontaktirat korisnika "stojednaseljačina" i on ti udijeli korisne savjete, i usput proda savršen stroj :palacgore:
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

dugikle

• Vozi: HUSABERG FE-450
« Odgovori #26 : 14. Veljača 2011, 13:29:26 »

najpametnije ti je kontaktirat korisnika "stojednaseljačina" i on ti udijeli korisne savjete, i usput proda savršen stroj :palacgore:

:palacgore: :palacgore: :LOL: :LOL:
Evidentirano
Enduro tim SOFTIĆI

RUKOKAŽA  Mala Mlaka

free rider

• **
  • Vozi: Berg 450 & Bertone Turbo
« Odgovori #27 : 14. Veljača 2011, 16:34:37 »

E ovdje su ti svi profesionalni vozači, niko ne vozi ispod 90% gasa, čak i kad im motor padne pa se vrti bezveze to je 90% gasa.

uglavnom, ako imaš malo znanja mehanike i osjećaja za vožnju koji god motor kupiš za početak će ti biti dobar. I sa svakim se možeš voziti polako, pa bio on neznam kolko jak.
uglavnom za potrebe vikend vozača, nečeš pogriješiti ni s KTM ni s Husabergom EXC ili FE oznake bilo koje kubikaže.

Činjenica je jedna ako ti se vozi polako možeš se voziti polako, ako ti se juri juriš.
I gore ti je Skala rekao vrlo važnu stvar a to je oprema...

kaj se tice opreme jel se moze voZiti i sa cestovnom kacigom,?, od ninje imam shoei xr1000 i super se osjecam s tom kacigom na glavi dok mi cross kaciga i naocale bas ne leze najbolje,, mislim po pitanju sigurnosti kakva je razlika?

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #28 : 14. Veljača 2011, 17:32:31 »

kaj se tice opreme jel se moze voZiti i sa cestovnom kacigom,?, od ninje imam shoei xr1000 i super se osjecam s tom kacigom na glavi dok mi cross kaciga i naocale bas ne leze najbolje,, mislim po pitanju sigurnosti kakva je razlika?

Naviknut ćeš se na cross kacigu i naočale, štoviše, molit ćeš da ti ih netko da kad odeš prvi put na enduro s xr1000...... :palacgore:

skala

• Vozi: KTM EXC 450
« Odgovori #29 : 14. Veljača 2011, 23:14:55 »

1. stavi cestovnu kacigu na glavu i spusti vizir
2. napravi 20 trbušnjaka
3. napravi 20 sklekova
4. pogledaj oko sebe

zato nije dobra cestovna kaciga

Enduro ili cross je vrlo zahtjevan i težak sport, pa ako misliš gledati ptičice po šumi, radije kreni pješice.

:mrgreen:
Evidentirano

free rider

• **
« Odgovori #30 : 16. Veljača 2011, 11:16:34 »

evo naso sam jedan motorcek koji bi iso za zamjenu za ninju,, rijec je o ktm sxf 450 iz 2008,, e sad trebam vasu pomoc opet,, vlasnik kaze da je prije 10h sve mijenjano tj da je ulozeno oko 2000e u motor i da je mijenjano sve osim getribe,, servisiran je i ovjes,, mijenjan lanac i lancanici,, ima troje plastike za motor,, i akrapa i serijski auspuh,, za vikend ga idem gledat i probati,, e sad me zanima kak pristupiti pregledu takvog motora pa vas molim da mi vi koji imate takve motore malo pomognete,, inace cijena za tog ktm a je 4000e,, :misli:

skala

« Odgovori #31 : 16. Veljača 2011, 12:39:35 »

evo naso sam jedan motorcek koji bi iso za zamjenu za ninju,, rijec je o ktm sxf 450 iz 2008,, e sad trebam vasu pomoc opet,, vlasnik kaze da je prije 10h sve mijenjano tj da je ulozeno oko 2000e u motor i da je mijenjano sve osim getribe,, servisiran je i ovjes,, mijenjan lanac i lancanici,, ima troje plastike za motor,, i akrapa i serijski auspuh,, za vikend ga idem gledat i probati,, e sad me zanima kak pristupiti pregledu takvog motora pa vas molim da mi vi koji imate takve motore malo pomognete,, inace cijena za tog ktm a je 4000e,, :misli:

da li to znači da češ s tim motorom voziti isključivo po stazi  :misli:
to je cross 450 i moraš biti u dobroj kondiciji, ako želiš voziti taj motor
taj motor nije pogodan za nikakav enduro
Evidentirano

free rider

• **
« Odgovori #32 : 16. Veljača 2011, 12:52:25 »

vozit cu po terenu,, suma,, livada,, uglavnom dosta zahtjevan teren s velikim usponima i mokroj podlozi,, a jedino taj sam naso koji bi iso za zamjenu,, radje bi i ja neki exc ili wr,, ali nema nis u ponudi tj zamjeni a pitanje kad cu ninju prodati,, kaj se tice kondicije snaci cu se nekak,, necu vozit neznam kak brutalno,, jedino ak taj motor mora biti ganjan da bi ostao na zivotu tj da ne krepa zato jer ga necu sigurno voziti na full gasu,, al nekuzim jednu stvar zar nebi takav motor trebal trajati ak se vozi ajmo rec turisticki i ak se rade servisi i mijenja ulje kak je predvideno za njega,, ili ce ga to ubiti :misli:

makazica

« Odgovori #33 : 16. Veljača 2011, 13:13:59 »

vozit cu po terenu,, suma,, livada,, uglavnom dosta zahtjevan teren s velikim usponima i mokroj podlozi,, a jedino taj sam naso koji bi iso za zamjenu,, radje bi i ja neki exc ili wr,, ali nema nis u ponudi tj zamjeni a pitanje kad cu ninju prodati,, kaj se tice kondicije snaci cu se nekak,, necu vozit neznam kak brutalno,, jedino ak taj motor mora biti ganjan da bi ostao na zivotu tj da ne krepa zato jer ga necu sigurno voziti na full gasu,, al nekuzim jednu stvar zar nebi takav motor trebal trajati ak se vozi ajmo rec turisticki i ak se rade servisi i mijenja ulje kak je predvideno za njega,, ili ce ga to ubiti :misli:

Nemoj mi zamjeriti ali što si neiskusniji vozač to motor više trpi. Nitko ti ne može predvidjeti koliko će hard enduru ili crossu trebati da se saspe u tvojim (ili bilo čijim) rukama.....

Mislim da bi ti bilo bolje potražiti neki EXC....

M.

skala

« Odgovori #34 : 16. Veljača 2011, 13:14:28 »

taj motor je dosta brutalan i na stazi, a u enduru je vrlo brutalan....cross motori su tvornički prilično našpanati, pa nešto krače traju od endura koji su namjerno oslabljeni.......a stanje motora ovisi o bivšem vlasniku i naravno o tvojem održavanju

puno sretnih radnih sati  :palacgore:
Evidentirano

denso600

• *
  • Vozi: GSX 1400 K5
« Odgovori #35 : 16. Veljača 2011, 22:23:05 »

Slušaj iskusnije......Pričekaj,nađi exc-a,i gas....iz vlastitog iskustva govorim
Evidentirano

101 ili stojednaseljačina

• glavonja
  • Vozi: jebo murju ... jeboooo
« Odgovori #36 : 16. Veljača 2011, 23:05:12 »

Jednom prilikom kao početnik trebal sam ič se vozit po mlaki ... dogovor je bio na stazici ... došel sam i blejil u Luku Bračića .... skakal je, letil ,ma ono Pastrana , motorček rmz 450 , dolaze Skala i Neven , reko ono idemo .... veli Nevenko da ide i Bračić znama , mislim si koji kurac bu profić znama , koji bu mu gušt ....  ... kad ono , čovek se napadal do Šime ko sva tri nas zajedno .... a načekivali ga se , za ne vjerovat ... kasnije sam skužil i kaj ga jebe , motor dela na "on" i "off" a tak po mlaki baš i nejde ....  mislim da smo si zrasli sva tri u očima za dva broja tu vožnju ... :wink: :wink:
Evidentirano

free rider

• **
« Odgovori #37 : 17. Veljača 2011, 00:56:51 »

znaci definitivno ne sxf,,  u svakom slucaju pogledat ga idem :mrgreen: frend ima yz 250 f takoder cisti cross i dobro se snalazi po terenu,

Jednom prilikom kao početnik trebal sam ič se vozit po mlaki ... dogovor je bio na stazici ... došel sam i blejil u Luku Bračića .... skakal je, letil ,ma ono Pastrana , motorček rmz 450 , dolaze Skala i Neven , reko ono idemo .... veli Nevenko da ide i Bračić znama , mislim si koji kurac bu profić znama , koji bu mu gušt ....  ... kad ono , čovek se napadal do Šime ko sva tri nas zajedno .... a načekivali ga se , za ne vjerovat ... kasnije sam skužil i kaj ga jebe , motor dela na "on" i "off" a tak po mlaki baš i nejde ....  mislim da smo si zrasli sva tri u očima za dva broja tu vožnju ... :wink: :wink:

taj on off bi znacilo ili ide tj leti ili nejde?

boRRis929

• PIC-PIC majstor
  • Vozi: SUZANU K5
« Odgovori #38 : 17. Veljača 2011, 01:18:33 »

...a vjerovatno ga ideš vidjeti u Zabok  :mrgreen:
Evidentirano
PIC PIC Servis ! ! !

SIP je moj idol !!!!

free rider

• **
« Odgovori #39 : 17. Veljača 2011, 09:30:52 »

nije bas Zabok,, Jakovlje blizu Lagermaxa blize ZG :mrgreen: poznati motor? :D moze i na pp ak znas motor :palacgore:

Sip

• Vozi: Snove
« Odgovori #40 : 17. Veljača 2011, 10:55:01 »

nije bas Zabok,, Jakovlje blizu Lagermaxa blize ZG :mrgreen: poznati motor? :D moze i na pp ak znas motor :palacgore:

Znamo SVE SX i EXC i KTM opcenito :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
ONE MAN, ONE BIKE, ONE REASON

EVERYDAY IS A RACE DAY

tomi_aa

• **
  • Vozi: EXC
« Odgovori #41 : 17. Veljača 2011, 11:06:11 »

Znamo SVE SX i EXC i KTM opcenito :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

A ŠTO SE ONDA NALAZI KOD MENE U GARAŽI KAD SI TI TAKO VIDOVIT  :jesus:
Evidentirano
Hard Extrem Enduro Team

makazica

« Odgovori #42 : 17. Veljača 2011, 11:21:12 »

A ŠTO SE ONDA NALAZI KOD MENE U GARAŽI KAD SI TI TAKO VIDOVIT  :jesus:
ž

Austrijsko smeće.....zasigurno...... :mrgreen:

:LOL:

mate

• Administrator
« Odgovori #43 : 17. Veljača 2011, 14:15:56 »

Sve ovo imate u temi o jeftinim krosačama na glavnom forumu, bar još neko vrijeme, tako da je ova tema nepotrebna.
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.129 sekundi uz 16 upita.