Evo malo i mojih dosadašnjih impresija na Suzu.
Dakle do sada sam jako zadovoljan sa kupnjom, kupio sam je prije par tjedana i u ovih par sunčanih dana uspio sam natuči 1000km a da se praktički još s njom nisam otisnuo na pošteni put. Po gradu mi je malo manje upravljiv za razliku od Bandita ali možda je i do mene jer cesta još nije dovoljno ugrijana pa ni ja još nisam vozio slalome po istoj, ali je definitivno teža za manevriranje u mjestu, iako je nešto malo lakša od Bandita. To me ne čudi jer je ovaj motor duži i širi i volan mu ima puno manji manevar od Banditovog. Ali zato kada s njom dođeš na auto-cestu nema joj premca. Kako joj je bivši vlasnik stavio povišeni Givi vizir (koji je meni u početku bio malo ružan) vjetar praktički ni ne osječam, nema više spuštanja na rezervar iznad 160km sad se vozim kao gospodin iznad tih brzina bez ikakvih turbulencija.

Zaštita od vjetra je odlična i u predjelu nogu (koljena) tako da me u tom segmentu motor naprosto oduševio. Dugo sam se premišljao oko ovog motora a največu zamjerku sam mu nalazio u stražnjoj gumi koja je 150 širine i to me malo vizualno smetalo ali što je više gledam to mi manje smeta i nije toliko ružno

Prilikom izmjene stražnje gume montirat ću 160 koja ide gore bez problema i tako ću si malo uljepšati taj dio.

Mišljenja sam da to neče bitno utjecati na ciklistiku samog motora, jer ima ljudi kažu ako su to mali žuti inžinjeri (japanci) tako propisali to je najbolja i najsigurnija opcija ali ja ću provati. Jedan što sam ga isprovavao prilikom traženja motora imao je na sebi 160-tke i nisam primjetio nekakvu veliku razliku. Doduše nije to ni bilo nekakvo veliko điravanje ali to malo što sam ga isprovao motor je odlično ležao. Što se ostalog tiče ni sam motor mi odmah nije vizualno legao ali što sam ga više gledao po oglasnicima i netu, kao i u živo, i nakon što sam ih par isprovao prilikom traženja motora jednostavno se desila ljubav na drugi pogled. Sada sam oduševljen izborom i kupnjom i jedva čekam ponovo je izvesti na cestu!

Eto, toliko za sada. Nastavak sljedi...