Ovaj susret je ono što se očekivalo kada te ima svugdje jer sama slika registracija i Moto Klubova na ovom susretu je onaj bikerski kodeks koji izgleda ne odumire kako se mislilo jer kad vidiš klubove sa naših otoka u Bihaću onda logički povežeš da nije sve u kako neki kažu "jeftinije je u Bosni i Hercegovini" baš zbog toga što je i klubovima na otocima jako teško i odlaziti i očekivati bikere na svom susretu jer sama cijena trajektne karte(motor+osoba) nadmašuje novčanu moć kojom se raspolaže,
Ovaj se dio odnosi i na mene.
Kada sam to pročitao morao sam se registrirati da dam

na tekst.
Ja sam jedan od tih sa otoka i to mi je prvi moto susret nakon skoro 20 godina i mislim da nisam mogao pogoditi bolje mjesto i ljude. (Bez uvrede svima ostalima gdje je također dobro).
Ocjena susreta iz moje perspektive barem deset puta veća od najveće plus još za ekipu koja nije prestajala biti na usluzi svima nama (a bilo nas je). Mislim da još uvijek spavaju ako su preživjeli.
Ne poznam sve pozicije svih susreta ali ovoliko "daleko" od centra grada ne znam ima li koji.
Jedino čega me je bilo strah je da ću se smrznuti u šatoru ali to je bilo nemoguće nakon brda pive i ostalog.
Krešo.
PS: Pozdrav svim Karabajama i puno hvala na njihovom uloženom trudu. Nemjerljiv je.