Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: suzuki gs500E lanac i brige :)  (Posjeta: 847 )

dawson

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Suzuki GS500E
Odg: suzuki gs500E lanac i brige :)
« Odgovori #25 : 16. Ožujak 2011, 21:49:43 »

Evidentirano

sljivan

• **
  • Vozi: Suzuki GS 500 E
« Odgovori #26 : 16. Ožujak 2011, 22:10:54 »

napisi "gs500e.pdf" u google i listaj... tako sam ja naso...
ili "gs500 haynes pdf"... i pici po redu... naci ces...
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Moderator
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #27 : 16. Ožujak 2011, 22:17:33 »

imas o lancima tema koliko zelis....potrazi malo starije postove...ima tu svega...da ne ponavljamo nesto sto je vec sto puta receno i objasnjavano.... :wink:
Evidentirano
O&G Team

dawson

• *
  • Vozi: Suzuki GS500E
« Odgovori #28 : 16. Ožujak 2011, 22:23:46 »

imas o lancima tema koliko zelis....potrazi malo starije postove...ima tu svega...da ne ponavljamo nesto sto je vec sto puta receno i objasnjavano.... :wink:

pa uglavnom dobio sam odgovore znaci wd40 ili petrolej u buducnosti. jedino sam zabrinut koliko sam sada ostetio lanac ovom jednom prilikom posto sam ovo samo jednom uradio. mada je stajao bencin na lancu 15-20min e sad... :/ malo se bojim krenuti na duzi put da ne bih imao problema sa lancem.

inace koliko ja vam presao Suzuki GS500E. ako se redovno odrzava do koliko km ide lepo ? koliko je izdrzljiv ? ja sam sada na 44 000 odprilike. ulje menjam redovno.
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Moderator
  • Vozi: se VTR SP 01
« Odgovori #29 : 16. Ožujak 2011, 22:30:39 »

ako primjetis da ti gumeni o ringovi pocmu ispadati...ili viriti iz lanca..znaci da si pretjerao sa benzinom...ali sve jedno radi losih ringova lanac te nece ostaviti na cesti....samo ce mu se skratiti zivotni vijek....i morati ces ae spremiti na novi lanac....Inace...najbolje ti je prati lanac sa sprejem tipa "breake cleaner"....koji otapa svu masnocu..ne skodi o ringovima....i susi se u cijelosti....i na taj nacin omogucava da se nanaese sprej na suh lanac...dok to kod wd-a nije slucaj...kao ni kod petroleja....na kraju krajeva imas i svu tu kozmetiku za odrzavanje lanca dostupnu u prodaji... :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

ivan001

• *
  • Vozi: SUZUKI GS500F
« Odgovori #30 : 17. Ožujak 2011, 08:32:32 »

oćeš reć da nafta ili loža nisu dobre.?
znaš koja je razlika između nafta i kerozina? i petrokej i kerozin nisu isto.  :palacgore:
Prvo mlazno gorivo bio je petrolej i korišten je za pogon zrakoplova s plinskom turbinom. Englezi su 1947. prvi izdali specifikaciju za takozvani avionski kerozin oznake RD 2482. Američki odgovor bila je specifikacija za mlazno gorivo JP-1, po sastavu također petrolej. Dodavanjem benzina u ovo gorivo nastalo je mlazno gorivo JP-3 koje radi svoje isparljivosti nije zadovoljavalo na velikim visinama. Daljnjim istraživanjem formulirano je i standardizirano novo gorivo JP-4. Mlazni motori koji rade pod težim uvjetima (nadzvučne brzine, povišene temperature motora i zrakoplova...) zahtijevali su još kvalitetnije gorivo s nižom isparljivosti i većom termičkom stabilnosti pa su formulirana goriva JP-5 i JP-6.

[uredi] Aviokerozini
U manualu piše kerozin.Kerozin je petrolejski proizvod te se njime remen (lanac) pored čišćenja i podmazuje.
Evidentirano

3alfa3

• Vozi: Z750 '10
« Odgovori #31 : 18. Ožujak 2011, 02:51:34 »

Sjecam se sa jednog foruma teme o tome... Lik je o ringove drzao danima u WD40, benzinu, kerozinu itd. i mjerio im poslije tvrdocu, rastezljivost, velicinu... Nikakavih negativnih ucinaka WD40 nije imao na gumice.

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=345397
Evidentirano
A weekend wasted isn't a wasted weekend

lajbek

• **
  • Vozi: Suzuki
Evidentirano
Delam mušku decu za 400 kn, ak' ispadne žensko - vraćam novce!
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.074 sekundi uz 16 upita.