Posto tu zbilja ima poznavaoca materije, odlucih se obratiti sa povjerenjem.
Naime treba mi skuter do 50 ccm koji je najlakse nabudjiti
znate ono; promjenite mu masinu pa ste mirni
ili vam onda tata kaze da ga nesmijete vozit, pa ga prodate

Smjernica vodilja,
1. skut u startu treba biti sto jeftiniji, jer ce se na njemu svasta izmjeniti
2. mora se moci svasta izmjeniti
Moj savjet orijentirati se na Piaggio (Piaggio, Gilera, Aprilia...) ili Minarelli (Malaguti, Yamaha...) masine, zbog dostupnosti dijelova, kolicine aftermarket i tuning dijelova i cijene istih. U svim navedenim stavkama, pa cak nerijetko i cijeni dijelova, navedeni su brandovi miljama ispred kineskog škarta.
Također, iznad navedene masine su najcesce predmet raznog tuniranja i swapova, pa tuđih iskustava, dozivljaja i dojmova nece faliti (ako negdje zapne).
Malossi, Polini, Top Performace i dr. tuning brandovi imaju u ponudi gro dijelova za te masine/skutere, i dijelovi su dostupni i dobavljivi (vrlo bitno).
Kineze malo tko tunira, samim time teze ces naci savjet od nekoga tko je to vec radio, a i do dijelova ces teze doci. Isto tako, kvaliteta tih skutera (ne samo masine, vec i svega ostaloga) je u najmanju ruku upitna.
Sve ovo potkrijepljuje cinjenica da, dali na ovom (pod)forumu, ili bilo kojim drugim forumima specijaliziranima za skutere upravo ti renomirani europski brandovi su najzastupljeniji.
Ja bih rađe kupio 10 godina start Piaggio/Minarelli nego godinu-dvije starog kineza. Razlika u nabavnoj cijeni ne mora biti prevelika, a kupujes mnogo kvalitetniju napravu u svim segmentima. Jer vozilo koje mislis tunirati mora biti dobar temelj za daljnje dorade, jer ako je nesto u startu smece, nema tu kruha.
Sto se Peugeot skutera tice, osobnih dojmova nemam, ali sudeci po iskustvima drugih i nisu bas pogodni za daljni tuning.