Za pocetak hvala na misljenjima.
Danas sam posudio KLE od kolege i napravili smo djir po lokalu i zakljucio sam sljedece :
Cim smo sjeli otisao sam kuci i ostavio kofer jer je bilo nemoguce sjediti (oboje hlace i jakne) zbog nedostatka mjesta. ali to me ne brine jer
cim sam ga skinuo dobili smo mjesta i onda je pocela voznja. A kofer sam pomicao na klru za 5cm pa mogu i na kle.
Pozicija sjedenja je skoro ista kao i na klr stim da je motor opcenito nizi jer sam ja klr podizao, stim da rucke za suvozaca su na puno boljem polozaju pa se je lakse drzat kod kocenja.
Sto se tice masine, nesto sasvim novo, necuje se (tvornicki spuh), nema cudnih zvukova iz masine, mjenjac je sto puta mekaniji, kvacilo mekanije, nema cukanja i trzanja kod malih okretaja kao na jednom cilindru, ali sta se snage tice, hmmmm, tu se nije pokazao. Nema agresivnost i poletnost kao klr makar sam dosao do 120 bez problema ali po gradu je dosta tromiji, treba ga puno vise vrtit da bi dobio efekt snage.
Ovjes je za moj ukus pre pre mekan i motor previse propada cim ga dignes sa nogare a pogotovo kad sjednem (100kg), makar se i to da rijesit.
Kocnica mi je radila ok i nisam zamjetio neku veliku razliku naspram klra ali ni on bas nije bio bajan al na to se nauci da treba vise stisnut i to je to.
Preglednost table je odlicna ali od lampica se ne vidi ni jedna od sunca a danas bas i nije peklo...
E sad me zanima par stvari: pretinac za alat, ja ga danas nisam uspio otvorit jer to treba vuc nekam a nisam htio covjeku potrgat nist.... da li se to jednostavno otvara ili jednostavno ja neznam ?
I druga stvar, da li je normalno kod paljenja da moras verglat bar dva tri kruga da upali ili je to slucaj na ovom?
Eto danas sam isprobao malo kle-a i malo sam pametniji

E kad bi sad nasao jos koju dobru dusu iz zg ili okolice koji bi mi poklonio 20min vremena i motora da isprobam versysa to bi bilo super jer u ivaniću nema ni jednog.
Da nebude tema bez ijedne slike budem stavio "testnu" od danas