jos jedna obavjest - policijska uprava je zamolila da obavjestimo sviju da pucanje i paljenje gume prilikom defilea, u gradu ispred puba i trga, nece biti tolerirano, u cilju zaštite imovine i građana.
pa vas molimo za toleranciju i poštivanje zamolbe policije
također, isto vas molimo u kampu kako bi svi se mogli naspavati i doci sretno kucama
Stara sam i konzervativna pa nerazumijem. OK, na mojoj listi nerazumjevanja ima jos puno stavaka kao npr. turiranje, jedenje slatkoga za dorucak, homoseksualnost, elektronska glazba, gledanje nogometa....
no ono sto bi mi ti mozda mogla pojasniti je kako se ona tvoja izjava gore poklapa s diktiranim budjenjem u hebenih 7 ujutro u nedjelju ????
jednostavno ne kuzim u cemu je fora

probali su mi objasniti ... ali hebi ga, bila sam malo neispavana
napravite susret, spektakl, ljudi se zabavljaju, druze, plesu i konzumiraju alkoholne napitke
kad se umore odu malo prilec .... ipak treba sutra vozit doma, sezona je, ceste su pune sumanutih ceha i drugih istocnoeuropskih turista upitnih vozackih sposobnosti
ali ono nije frka, u lici smo, noci su hladne, sutra je nedjelja taman za odmorit i dusu i tijelo
ajde nadju se tu dva-tri ritarda pa malo maltretiraju (vidi citat dole

)
sve super osim dva luđaka koji su motore dobili na poklon pa su ih nemilosrdno uništavali. Nije meni kaj su oni motore uništavali nego ja nisam mogao spavati radi njih
ali kad ih organizator nece smirit ... smirila ih (sustigla ih

) kletva ... mozda samo moja, a mozda je to bio i group effort
- prvi aka. "vužgi ga blaž" je za moj ukus gorio malo preblizu satora i parkiranih motora
- ali zato je drugi fakat bio majstor nad majstorima .... klipnjaca vs. blok 1:0
i sada.... eksperimentalni program uveseljavanja gostiju
netko je od vas dosao na "fenomenalnu" ideju stavit band u nedjelju UJUTRO ... u hebenih 7h ujutro
i to onak full gas

.... ti mater, koji epic no-brainer
da je to bila jedna ili dve stvari pa ajde fora je hi-hi svi se grohotom nasmijase

i pustite ljude da odrade jos par sati snom pravednika ... jer treba vozit doma, ali ovi su pilili 2 sata
i nikako nemogu dokuciti u cemu je fora .... onak u nedjelju u 7 ujutro zasvirati budjenje???
- sta je netko izvadio baterije iz slusnog aparatica od tonca pa ovaj nije skuzio da su "malcice" preglasni?
- zelja vam je bila pocastiti vase goste s dodatnim koncertom (mislim da bi vam bili zahvalniji da ste te pare ulozili u lonac kave, nesto pastete i jucerasnjeg kruha

)
i tako ja u 7 i 15 tumaram po kampu

, gledam se s ostalim izgubljenim dusama, ne komuniciramo jer nitko nema snage urlati i nadglasavati se s razglasom , sve puno rose ... magla se taman pocela dizati, ovi tamburaju sami za sebe i nije mi jasno

kad su se stvari na moto susretima toliko preokrenule a da nisam primjetila .... jedu se keksi, pije se kakao, spavat se ide valjda u 21 i 15, ustajanje u 7 i 15, koncert (jurarnja misa

), tapsanje po ramenima i gas mado ...
u moje doba

na susretu si se zabavljao, kreveljio, plesao i lokao s frendovima do ranih jutarnjih sati, pa si onda prilego

(uz malo bozje naklonosti sator ti je bar do pol 10 bio u hladu) pa kavica / sokic / pvica i lagano
country road take me home...
ali poanta igre je bila da ako oces da ti se omoguci da barem malo odspavas ... ej pa nedjelja je, sutra je novi radni dan (za one koji jos uvijek imaju posao)

ili je autor eksperimenatalnog zabavnog programa mislio da smo vec svi podobijali otkaze? jel u tome fora

?
jesam li spomenula da je vecina ljudi tamo dosla zbog vas a ne zbog koncerata
ja tebi stisak ruke ti meni ranojutarnji koncert
joj kako cu ti jos krv piti zbog toga