Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: pegaso-čudan zvuk  (Posjeta: 1152 )

Djeki

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: nešto
Odg: pegaso-čudan zvuk
« Odgovori #25 : 04. Travanj 2011, 16:37:37 »

lanac udara gore jer ti se rasuo onaj plastični ležaj odnosno štitnik ili opet ležaj paljenja.svakako prodaj govno  :wink:ja imam još jednu  :D
Evidentirano
nisam brz,ali stižem

biso1

• **
  • Vozi: gsx750f
« Odgovori #26 : 04. Travanj 2011, 21:30:42 »

ma ni se niš raspalo, auspusi su neki Thunder, i grane nisu dobro rađene, prenisko prolaze iznad lanca i valjda u nekom trenu, pod ko zna kakvim uvijetima lanac lupne po grani. skinuo dans bočnu plastiku i naravno vide se tragovi grebanja po grani. sad bi trebalo dat grane doradit, odnosno savinut i valjda bu onda to kak treba (nadam se da nije kaj veliš-kuplung anlasera). kaj svoju očeš utopit :misli:
Evidentirano
biso

wlyon

• *
  • Vozi: aprilia pegaso 650
« Odgovori #27 : 06. Travanj 2011, 17:18:04 »

ma ni se niš raspalo, auspusi su neki Thunder, i grane nisu dobro rađene, prenisko prolaze iznad lanca i valjda u nekom trenu, pod ko zna kakvim uvijetima lanac lupne po grani. skinuo dans bočnu plastiku i naravno vide se tragovi grebanja po grani. sad bi trebalo dat grane doradit, odnosno savinut i valjda bu onda to kak treba (nadam se da nije kaj veliš-kuplung anlasera). kaj svoju očeš utopit :misli:
Jel ti ulje prestalo kapati mrcino!!!!!!!! :mrgreen: Bez tebe nisam ni ja htio ići, al sam barem zbetonirao ploću roštilja. :palacgore: Svako zlo za neko dobro, kažu da će najesen biti opet, valjda će nam se poklopiti karte. :D
Evidentirano
wlyon

biso1

• **
« Odgovori #28 : 06. Travanj 2011, 19:16:11 »

a jebat ga, prestalo kapat kad sam stavio diht mase, a sad evo nekaj novo, al dobro i to sam na putu da dođen na put da po putu to riješim. znači bu roštiljanja ove godine!
a i ovak se bojim tih vampira!!
Evidentirano
biso

biso1

• **
« Odgovori #29 : 13. Svibanj 2011, 22:12:07 »

Evo napokon se imalo vremena i primil sam se posla i definitivno utvrdio da zvuk dolazi od lanca koji u nekim trenucima lupi po grani, obzirom da slobodnog prostira ima vrlommalo. Uz malo truda i podosta zivaca uspio podesit ispusnu granu tako da sad lancu nista ne smeta i naravno cudnog zvuka vise nema :mrgreen:
Evidentirano
biso
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.06 sekundi uz 15 upita.