Gume Michelin Pilot Power 2CT
Gume nove novcate....
Nisam još probao, ali prednji se diže bez problema....
da imam ovakav prijenos prednje kolo bi mi bilo nepotrebno
prednje je u zraku i sa normalnim prijenosom, a kamoli sa -1/+2
Nije toliki utjecaj koliko sam očekivao što se tiće promjene lančanika. Krajnja brzina mi uopce nije bitna.....Promjena prednji/zadnji ima potpuno isti utjecaj na kranju brzinu samo je pravilo da prednji zub 'vrijedi' koliko i 3 zadnja.
Puno previse, umjesto da je prodao drlo i te novce dodao za bolji i vozniji motor u startu on nabudjava
Kakav zvuk auspuha daje LASER EXSTREME jer kod nas (Slavonija) 95% Akrapovic i nešto malo Leo Vince ostalih gotovo da nema?
Koji si ti lik Pa kako da ti opiše zvuk? Vrum, vrum, vruuuuum? A tek kako je opisati razliku između Lasera, Akrapa i Leo vincija .... Vidi ovdjehttp://www.youtube.com/watch?v=Q3UYJzLhr9w
Bilo bi dovoljno da si samo stavio link gdje mogu pogledat iako vjerujem da ima i boljih.Osim toga momak sigurno ima razlog koji je prevagnuo kod odabira i bolje mi može pojasnit to od tebe koji se na forum javljaš tek radi javljanja.
ma pusti to 1. za Absolom, iako nije dugo na forumu (06. Travanj 2011, 12:49:27); lijepo, ali može se tu još što šta napraviti ja da vozim 6ticu - ma kakav Akrap(imao), Leo, etc. ovo bih stavio