Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3  Sve   Dolje

Autor Tema: Rabljeni Beverly 400ie  (Posjeta: 3328 )

giantbikes

• *
  • Spol: Muški
Rabljeni Beverly 400ie
« : 04. Travanj 2011, 23:10:21 »

Jedno pitanje..šta nije ovaj Beverly imao cca 40tkm? Mislim da je bivši vlasnik kupio novi GP800 ako se ne varam? Frend se interesirao za Beva, a meni sumnjiva kilometraža....

http://www.moto-mondo.com/rabljena_info.php?markaid=4&car_id=41

Evidentirano

liberty

• Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
Odg: Rabljeni Beverly 400ie
« Odgovori #1 : 04. Travanj 2011, 23:57:48 »

jedino ako se radi o ovom beverlyu:
http://www.motori.hr/forum/index.php?action=profile;u=22323;sa=showPosts;start=400
t. bivšem beverlyu člana Spartacus koji sada vozi GP800

koma1

• Vozi: beverly 400 ie
« Odgovori #2 : 05. Travanj 2011, 01:39:04 »

jedino ako se radi o ovom beverlyu:
http://www.motori.hr/forum/index.php?action=profile;u=22323;sa=showPosts;start=400
t. bivšem beverlyu člana Spartacus koji sada vozi GP800

Spartak je napisal da je preša 40 000  :palacgore: i da je šal 180 km/h  :misli:
Evidentirano

giantbikes

• *
« Odgovori #3 : 05. Travanj 2011, 11:19:22 »

Malo sam pogledao po forumu....i po svemu sudeći su skinuli kilometre....i to duplo...Koliko sam vidio bivši vlasnik nije imao one zaštitne plastike na prednjoj vilici...a nema ni ovaj bev koji se prodaje u moto mondo....
Evidentirano

evinho

• **
  • Vozi: Runner 180 SP
« Odgovori #4 : 05. Travanj 2011, 11:37:44 »

treba pričekat još malo da se ion izjasni .... ak je to njegov onda je žešći fail ekipe iz mm-a.
Evidentirano

BaDly

• Vozi: SW600
« Odgovori #5 : 05. Travanj 2011, 12:48:49 »

treba pričekat još malo da se ion izjasni .... ak je to njegov onda je žešći fail ekipe iz mm-a.

ako ćemo čekati još malo možda skut bude imal 10 tkm......pa će biti prava bagatela !!  :mrgreen: :mrgreen: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:

massa.st

• Vozi: 0 - 24
« Odgovori #6 : 06. Travanj 2011, 09:46:17 »

ma posaljite PP Spartacusu neka pogleda temu i rece jeli to njegov bev. i problem rjesen............. :palacgore:
Evidentirano

luka737

« Odgovori #7 : 06. Travanj 2011, 21:06:37 »

evo bas me zanima kaj ce bit ...pa da mogu pratit.. :palacgore:
Evidentirano

gorank

• Vozi: FZ6 Fazer S2
« Odgovori #8 : 06. Travanj 2011, 22:01:39 »

Moze tu biti svega...
Mozda je prodan pa kasnije mijenjan u Moto Mondo staro za novo, a prije toga su skidani kilometri!!!
Bas me zanima...
Evidentirano

danijel044

• **
  • Vozi: Bmw f650gs
« Odgovori #9 : 07. Travanj 2011, 20:40:59 »

i mene... postam čisto da mi tema se ne zagubi   :palacgore:
Evidentirano

kalimero

• **
  • Vozi: strom 09
« Odgovori #10 : 07. Travanj 2011, 20:52:03 »

Samo pratim..... da vidim rasplet.
Evidentirano
Nema učione bez pušione!

damarko

• **
  • Vozi: vxr 200
« Odgovori #11 : 07. Travanj 2011, 21:56:02 »

Ako je ovo istina, a vjerujem da je jer bi bilo prevelikih slucajnosti...

onda je MotoMondo vrlo pokvarena firma... lose za njih..

giantbikes

• *
« Odgovori #12 : 07. Travanj 2011, 22:13:41 »

Zaista bi se previše slučajnosti trebalo poklopiti pa da to ne bude beverly od kolege forumaša. No pričekat ćemo "službeno" izvješće.
Evidentirano

banley

• Vozi: Yamahu Tmax bez pumpe goriva
« Odgovori #13 : 07. Travanj 2011, 23:30:23 »

Pa zar se ne može provjerit na tehničkom  :misli: svake godine prilikom tehničkog pregleda ti upisuju koliko kilometara ima (bar je tako s automobilima platiš 30 kn i  na tehničkom  ti izbaci kilometražu  :palacgore:
Evidentirano

massa.st

• Vozi: 0 - 24
« Odgovori #14 : 08. Travanj 2011, 08:34:17 »

Ako je ovo istina, a vjerujem da je jer bi bilo prevelikih slucajnosti...

onda je MotoMondo vrlo pokvarena firma... lose za njih..

mozda je skuter u medjuvremenu bio prodan, pa opet vranec stano za novo, ne mora znaciti da je firma vracala kilometre............mada iz iskustva znam, ne tocno za njih nego za neke druge da im to nije strano............ :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

giantbikes

• *
« Odgovori #15 : 08. Travanj 2011, 15:01:23 »

Jucer sam stigao do ducana tek navecer malo prije 8 a zaboravih da rade krace. Bacio sam pogled kroz izlog i ne vidjeh nigdje Beverly. Ovako stoje stvari - po meni je kolega sa vjestim okom dobro zamjetio nedostatak plastika na vilicama sto je bilo na mom Bevu a i bez da ga gledam u zivo kad pogledam fotku uocavam jos jedan detalj koji je katakteristican za moj bivsi Bev da ima na vilici markicu od rege. Ta dva naizgled sitna detalja ne bi bila mozda dovoljna kod nekog rasprostranjenijeg skutera ali ako uzmemo u obzir da je taj model malte ne raritet na cesti mislim da je lako doci do zakljucka. Pitanje je samo tko je to ucinio?  Mene ljuti to sto je kilometraza bila glavni argument kod skidanja cijene s njihove sttane za moj skuter upravo s rijecima da su oni ozbiljna firma i ne mogu skidati kilometre. Kada je bio prije kod njih imao je tocnu kilometrazu. Kako je nakratko nestao iz salona pa se sada pojavio ponovo to ostavlja prostor za spekulacije ali svejedno se ne mogu braniti sa nismo znali jer postoji i broj sasije i taj skuter je prerijetka ptica da bi bilo kome promakao jer se vise ne proizvodi. Kako osobno nemam vise s time nista eto mislim da sam dovoljno rekao. U svakom slucaju skuter je u odlicnom stanju njima predan s novim gumama i velikim servisom i vjerujem da je dobra kupovina unatoc kilometrazi a pregovarat se moze o cijeni

meni su ovi argumenti sasvim dovoljni...bez obzira što je skuter u odličnom stanju, očuvan, servisiran i sl...iz principa ću frenda odgovoriti od kupovine istog samo zbog firme koja ga prodaje...definitivno ću ih i ja izbjegavati u velikom krugu kad bude vrijeme servisa za moju vozilicu....mogu zamisliti što se tek tamo događa i ugrađuje...

pa jednostavno je objašnjenje zašto skuter nije bio na webu....pa maknuli su ga nakratko, skinuli kilometre i opet vratili za koji tjedan...da bude manje sumnjivo i da ga oni koji su ga tamo vidjeli sa 40000km zaborave...Usput sve se to dešavalo van sezone kad se baš toliko i ne kupuju motori i skuteri.

LP

Evidentirano

damarko

• **
« Odgovori #16 : 08. Travanj 2011, 16:23:44 »

meni su ovi argumenti sasvim dovoljni...bez obzira što je skuter u odličnom stanju, očuvan, servisiran i sl...iz principa ću frenda odgovoriti od kupovine istog samo zbog firme koja ga prodaje...definitivno ću ih i ja izbjegavati u velikom krugu kad bude vrijeme servisa za moju vozilicu....mogu zamisliti što se tek tamo događa i ugrađuje...

pa jednostavno je objašnjenje zašto skuter nije bio na webu....pa maknuli su ga nakratko, skinuli kilometre i opet vratili za koji tjedan...da bude manje sumnjivo i da ga oni koji su ga tamo vidjeli sa 40000km zaborave...Usput sve se to dešavalo van sezone kad se baš toliko i ne kupuju motori i skuteri.

LP

:palacgore:  :palacgore:  :palacgore:

i jos k tome, 99% sam siguran da ce se oni izvlaciti da je skuter bio kod nekoga, ali ljudi, nemojte biti naivni.. pa nismo blesavi ..

retriver

• **
  • Vozi: sr50 R , SMV 750.
« Odgovori #17 : 08. Travanj 2011, 17:33:01 »

..sad kad je več provaljeno nema veze  , al interesantno je da je brojčanik na 20 000 , bili su ljeni staviti 22 562 npr .... :wink:
Evidentirano

Plava Vještica

• *
  • Spol: Ženski
« Odgovori #18 : 08. Travanj 2011, 17:39:31 »

hmm,rekli bi u narodu: ciganska posla  :palacdolje:
Evidentirano

jedimaster

• Vozi: Kiticu u cvijeću
« Odgovori #19 : 08. Travanj 2011, 18:43:58 »

a nitko nije pomislio da su jednostavno stavili krivu kilometražu na web  :misli:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

damarko

• **
« Odgovori #20 : 08. Travanj 2011, 21:27:23 »

a nitko nije pomislio da su jednostavno stavili krivu kilometražu na web  :misli:

E to bi tek bila slucajnost :)

Barabones

• Vozi: HONDA CBR600RR7(ITALIAN RED) i GILERA NEXUS 300
« Odgovori #21 : 08. Travanj 2011, 21:41:05 »

sry ali nezz zašto braniš te folirante i prevarante, uvijek su fušali, krali i dalje da ne nabrajam
toliko od mene  :palacgore:
Evidentirano
˝Netko mora nastaviti ostvarivati snove˝ - Soichiro Honda

Alex33

• **
« Odgovori #22 : 08. Travanj 2011, 21:43:55 »

Spartacus,bilo bi super da se pojaviš tamo i provjeriš dali je to tvoj bivši skuter,i ako je da ih pitaš odakle na njemu duplo manja kilometraža...čisto da vidiš dali će te slagati u oči  :mrgreen:

jedimaster

« Odgovori #23 : 08. Travanj 2011, 22:02:08 »

sry ali nezz zašto braniš te folirante i prevarante, uvijek su fušali, krali i dalje da ne nabrajam
toliko od mene  :palacgore:

ti isti foliranti su dali Spartacusu extra popust za GP koji nigdje nije dobio...nije bilo puno ali čovjeka veseli  :wink: samo kažem da je možda greška...ako nije...naravno  :palacdolje: btw. njima je godinama stajala slika za Tuono koji je bio čisti PS...trebalo im je ohoho da to maknu...dakle onaj koji održava njihovu web stranicu je u banani...pa mi je zato to palo na pamet  :wink:
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
Izrada web stranica , naljepnice za gospodarska vozila , tisak svih veličina , grafička priprema , rokovnici , kalendari , majice , trakice...

jedimaster

« Odgovori #24 : 08. Travanj 2011, 22:10:44 »

Ako se radi samo o web informaciji onda cijeli ovaj topic je od pocetka zabrijao bez veze, imas pravo.
Od pocetka nije definirano od kuda podatak, a kako je covjek naveo da ga razmatraju u kupovini, realno
je bilo pomisliti da su osobno bili u ducanu i vidjeli kilometrazu na satu  :misli:
Posve je neozbiljno otvarati takvo pitanje ukoliko nisu bili osobno u ducanu i tada naveli 20000km !

a čuj , ja iz ovih njegovih postova to nisam mogao razabrati...rekoh ako muljaju onda  :palacdolje: iako mi je to ultra glupo s obzirom da u stanici za tehnički pregled vjerovatno ima upisana tvoja kilometraža...osim ako nisi od zadnjeg tehničkog do prodaje napravio 20.000...a i tih TOČNO 20.000 na webu mi je opet ultra glupo...
Evidentirano
www.apertemedia.hr/
 Str: [1] 2 3  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.128 sekundi uz 17 upita.