Jucer sam stigao do ducana tek navecer malo prije 8 a zaboravih da rade krace. Bacio sam pogled kroz izlog i ne vidjeh nigdje Beverly. Ovako stoje stvari - po meni je kolega sa vjestim okom dobro zamjetio nedostatak plastika na vilicama sto je bilo na mom Bevu a i bez da ga gledam u zivo kad pogledam fotku uocavam jos jedan detalj koji je katakteristican za moj bivsi Bev da ima na vilici markicu od rege. Ta dva naizgled sitna detalja ne bi bila mozda dovoljna kod nekog rasprostranjenijeg skutera ali ako uzmemo u obzir da je taj model malte ne raritet na cesti mislim da je lako doci do zakljucka. Pitanje je samo tko je to ucinio? Mene ljuti to sto je kilometraza bila glavni argument kod skidanja cijene s njihove sttane za moj skuter upravo s rijecima da su oni ozbiljna firma i ne mogu skidati kilometre. Kada je bio prije kod njih imao je tocnu kilometrazu. Kako je nakratko nestao iz salona pa se sada pojavio ponovo to ostavlja prostor za spekulacije ali svejedno se ne mogu braniti sa nismo znali jer postoji i broj sasije i taj skuter je prerijetka ptica da bi bilo kome promakao jer se vise ne proizvodi. Kako osobno nemam vise s time nista eto mislim da sam dovoljno rekao. U svakom slucaju skuter je u odlicnom stanju njima predan s novim gumama i velikim servisom i vjerujem da je dobra kupovina unatoc kilometrazi a pregovarat se moze o cijeni
meni su ovi argumenti sasvim dovoljni...bez obzira što je skuter u odličnom stanju, očuvan, servisiran i sl...iz principa ću frenda odgovoriti od kupovine istog samo zbog firme koja ga prodaje...definitivno ću ih i ja izbjegavati u velikom krugu kad bude vrijeme servisa za moju vozilicu....mogu zamisliti što se tek tamo događa i ugrađuje...
pa jednostavno je objašnjenje zašto skuter nije bio na webu....pa maknuli su ga nakratko, skinuli kilometre i opet vratili za koji tjedan...da bude manje sumnjivo i da ga oni koji su ga tamo vidjeli sa 40000km zaborave...Usput sve se to dešavalo van sezone kad se baš toliko i ne kupuju motori i skuteri.
LP