Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: pitanje piaggio x8 125 na 250  (Posjeta: 849 )

malaga

• Spol: Muški
Odg: pitanje piaggio x8 125 na 250
« Odgovori #25 : 17. Kolovoz 2011, 12:47:14 »

On apgrejda 125-icu, a ne 200, tako da će sa 209 dobit ono što je tražio.

daj mu reci ti jer ja nemam više živaca :mrgreen:

ajde sad vas dvoje pogledajte kome sam ja odgovorio,pa mi se ispricajte :mrgreen:
Evidentirano

I.D.I.O.T

• **
« Odgovori #26 : 17. Kolovoz 2011, 23:01:32 »

uh kad bi to samo bilo tako jednostavno :mrgreen:

kit malossi 209,sam po sebi ne daje nista posebno,samo se vise vrti,uz taj kit treba i malossi bregasta,a onda naravno trebaju i tvrde opruge ventila,pa treba i njih kupit od malossija,getriba na leader 200 moze ostat,ali nije dovoljno duga za vecu krajnju brzinu,pa treba i malossi duza getriba tj. malossi sekundar,a onda jos treba i neki variomat,nece se valjda uz sve ovo vozit na serijskom variomatu...

moja preporuka je ili masina 250ccm ili jos bolje kupit i slozit kubler 300 na tu masinu koju vec ima,kubler je ustvari serijski dijelovi od piaggio quasar 300,tocnije 278ccm,ali se preradeni od strane kublera,tako da pasu na leader masinu,i uz kubler dolazi sve,klip,cilindar,karike,radilica,lanac,vodilice lanca......cijena je vani oko 600e(moze se kod nas narucit),cijena se mozda cini velika ali nije,kad se uzme u obzir koliko kosta malossi tunning(jos bez radilice) i koliko kosta polovna masina 250 + struja i jos neznas u kakvom je stanju,,ovako slozis novi kubler 300 i gassssssssss
zar mu nije jednostavnije malossi glavu ,3in1  :mrgreen:
Evidentirano
all day all night wtf

malaga

« Odgovori #27 : 18. Kolovoz 2011, 07:18:13 »

zar mu nije jednostavnije malossi glavu ,3in1  :mrgreen:
je jednostavnije je i bolje,ali koliko kosta kompletna malossi glava(znaci glava,ventili,opruge,bregasta),a koliko samo bregasta i opruge i ovo dvoje jos moze naci polovno
Evidentirano

I.D.I.O.T

• **
« Odgovori #28 : 18. Kolovoz 2011, 22:14:06 »

je jednostavnije je i bolje,ali koliko kosta kompletna malossi glava(znaci glava,ventili,opruge,bregasta),a koliko samo bregasta i opruge i ovo dvoje jos moze naci polovno
:palacgore:
Evidentirano
all day all night wtf
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.066 sekundi uz 16 upita.