ja te molim da to pojasniš...
a neznam šta ti imam pojašnjavat...izleti baba sa parkinga, ti po kočnici ko sivonja, bloka kolo i kliziš po podu dok ne lupiš babu. situacija 2, izleti baba, ti po kočnici ko sivonja, ali imaš abs, uspiješ stat ili je čak zaobiđeš. situacija 3, izleti baba, ti po kočnici, al ne brenzaš ko sivonja nego ostaneš miran, imaš kontrolu nad situacijom pa ili uspiješ stat ili je zaobiđeš...
nismo svi isti pa da isto reagiramo, ima san xy situacija di je bilo "za dlaku" ima san i situacija di je bilo i posljedica, al nikad, baš nikad nisan bia u panici da napravin nešto čega nisan svjestan u tim sitacijama, tek kasnije dođe straj do ludare...naravno triba imat i nešto iskustva u tim situacijama i dobro znat kako će se ponašat ono šta voziš...
al ne reagiraju svi isto...pa je glupo generalizirat abs je dobar, abs nije dobar...
to je samo pomagalo, samo po sebi neće ni skratit put kočenja ni ništa slično...ali je stvar koja može dosta pomoć kad nemaš kontrolu nad situacijom...i to definitivno stoji.
hehe, nije tu pomješano sve i svašta. Laički rečeno...kotač ili klizi ili ne klizi (iz kojeg god sustava gledaš). Moment nečeš izmjeriti nego izračunati, silu kočenja možeš...uglavnom, nebitno. Sve ovisi o kvaliteti podloge (tj razlici ta dva koeficijenta trenja) i kvaliteti abs-a. Na idealnoj podlozi se niti abs neće aktivirati, na lošoj je bolje da se aktivira....no.....ne vidim smisao ovog. Bolje Vam je bez abs-a....što će vam to. Samo bacanje para.
je, pomišano je sve i svašta...tehnički rečeno a ne laički, koeficijent trenja je isti u oba slučaja, i to nema veze sa vrstom podloge, jer i podloga sa gumom ima svoj određeni koeficjent trenja, ali statičko i dinamičko opterećenje su 2 različite stvari, i mislim da bi ti tribalo bit logično da će zaustavni put kod statičkog opterećenja bit kraći.
a ja stvarno ne kužin šta ti meni oćeš dokazat i koji je smisal toga šta si ti reka?