Pališ nas, nas pališ!Mi si slažemo neku rutu da riješimo Mangart, Vršić, Planicu, Bled i Bohinj u dva dana, a ti to već sve odvozio
Bravo Vili!Da nije bio Hapenning išao bi s vama! Tek toliko da nisi sam sa šminkerima!
:palacgore:Super djir.To bumo pogledali Fredi,Beeny i ja,ak da bog zdravlje cim snijeg okopni.
Bumo,bumo...nego kaj
2 Mali_rGledao sam preko neta neke apartmane u okolici Bleda i Bohinja, ali mi se čini da bi u nekakvim seoskim gospodarstvima bilo manje komforno, ali bi manje i koštalo.Ne znam što će mi reći ostatak ekipe, možda se odluče umjesto noćenja napraviti ovo u dva jednodnevna izleta.
Mislim da je bolje ovo sve obići u 2 jednodnevna izleta jer je destinacija od Zagreba idealna za 1 dan vožnje. Normalno, treba krenuti u 8h ujutro i do navećer ste nazad u ZG. (Dva put je dva put )
Hm , dobro, ali ako jednom odemo kroz Zagorje preko Rogaške slatine, a vratimo se preko Trbovlja i Krškog, a drugi put odemo preko Karlovca, Metlike, Črnomelja, Kočevja i Ribnice, a vratimo se preko Ljubljane i autoputa, još treći put možemo otići preko Delnica i Prezida do Postojne, a vratimo se preko Pivke Ilirske Bistrice, Rijeke.Niti jednom nismo išli uvijek istim putem nazad, a dosta smo toga vidjeli, barem u Dolenjskoj .
Se strinjam sa Gashotom da to izvedete u dva navrata iz Brežic da Mojstrane vam treba malo više od sat i po vožnje po avto putu u jednom pravco onda nazat idete svaki put drugim pravcem .Ima tu svačeg da se provoza ne samo Bled i Bohinj