jedan od rijetkih maksija koji mi se sviđa tj onaj stari model mi je bolji
kako god bolje nego kymco 
"Bolje" je relativan pojam..

Vjerujem da bi mi odgovarao gotovo svaki skuter u koji se ugradjivao piaggio master od 400
i 500ccm, s tim da sam nedavno otkrio da nisam bas odusevljen polozajem sjedenja na Beverly-u,
ali sve ostalo sto probam bi 'proslo', a ako netko ponudi neki skuter pod racun, nema previse
biranja.
Ako cemo iskreno, Xciting 500Ri sa ABS-om bi bio moj prvi izbor trenutno, za nekakav mix i
solidnih performansi i komfora.. znam da ne briljira ni u jednom od tih stavki ali je kompletno
gledano kvalitetan proizvod koji sve radi podjednako dobro.
Anyways, samo sam se htio uvjeriti da je Atlantic bolji izbor od X9 od kojega su me ljudi tu
odgovarali, a neki su si cak dali truda slat mi privatne poruke da kazu koliko su problema
imali sa istim (500tke)..

Eto..
Treba netko Mazdu 6?

p.s. Jucer mi je bas netko o Nexusu 500 tupio kako bi na njemu izgubio bubrege koliko je tvrd
i neudoban.. i onda mi covjek za referencu komfora navede beverly 300 novi kojega sam bas
nedavno probao i ostao zatecen koliko je tvrd i ovjes i sic.. i definitivno ga ne bi nazvao udobnim.

Sumnjam iskreno da je Nexus neudobniji od ER6F-a.. i uzeo bi ga.. da nije 2010 godina i da covjek
ne trazi previse.. (zapravo, nije covjek kriv sto zapravo novi kosta
po meni previse)