Nadopuna, pečenjara Sport na placu u Utrinama, čevapi vrhunski! 
Spot u Utrinama ima najbolje čevape u gradu, ali su konobari smušeni pa im moraš po nekoliko puta napomenuti što hočeš, velika porcija oko 30 kn, ocjena 5
Slažem se, jedna od boljih ak ne i najbolja pizza u Zagrebu. Al ispravak- taman za jednu osobu! 
Najveći plus dajem Grani u prečkom, punjena pljeskavica im je najbolja koju sam jeo, mitnica također sve 5 samo malo skuplja, od ostalih tjestenine bih preporučio u Bobanu, nije preskupo a dobro je. Mislim da je Gajeva, e sad koji broj neznam, malo ispod algoritma kod hotela dubrovnik.
grana ima ok pljeskavicu ocjena +4, nije 5 zbog skučenog prostora
Marinero i prečkom i nije baš nešto, bolje je u Šumanu (Donje Vrapče) početak stare Samoborske, tamo je pljeskavica, lignje i ostala hrana jako dobra, ocjena 5
a za pizze..... stara Sava i nije nešto, osim ako ne dolazite zbog studentica ili studenata, konobari su namrgođeni jer gazde i gazdarice nikada nema u lokalu pa si to dopuštaju... ocjena +3
Yes DG, pizza je velika i nije mi nešto, i konobari su ok, jer je gazda uvijek tamo, vidjet čete ga kako sjedi za blagajnom...ništa ne prepušta slučaju, ako nema njega onda je tamo gazdarica... ocjena 4
Dalmatino, pizza je u istoj kategoriji kao ove dvije, i još platiti taj parking na jarunu ocjena 3
najbolja pizza mi je bila u Dubravi, početak Poljanica piizerija Oliva, ocjena +4, ali tamo nisam dugo jeo pa neznam kako je sada...
inače najbolja pizza je u Puli...