Kod bmw-a nije problem ganjanje i blokada i taj motor je fakat tesko razj...t ali kad sve to radis hladnom motoru tu nastaje problem.
Na njemu se nema kaj pretjerano odrzavat osim redovite izmjene ulja, lagano ga vozit dok se ne zgrije to po meni spada uvrlo vazan dio odrzavanja tog motora.
Kaj se tice potrosnje,kocnica,drzanja ceste,udobnosti (mislim na novije modele) tu nema prigovora (mislim na one koji su sjeli na bmw opustili se i stisnuli po gasu).
Naravno dijelovi se ne kupuju kod Tomica i slicnih izuzev potrosnog materijala jer net je pun dobrih kvalitetnih polovnih i novih dijelova i naravno cijenom prihvatljivih.Sjecam se kad sam htio staviti crashbar-ve,pitam za cijenu pa je ispalo tak kad bi dodal 1000e kupil bi komplet motor sa svim stangama i stangicama naravno vani.
E sad,od svih bmw-a koje sam imal i koje sam probal vozit kleknul sam na 2 motora,bmw r1100gs i bmwr1150rt,naravno tu je i stari r100gs ali on je posebna prica.
Jedina losa strana ova 2 motora je to kaj ih nemogu imati obadva u garazi spramna za voznju.
Nekom ce biti preslabi,zvuk kao traktor itd..motor ne ide kao gluha svinja ali ide kao svinja koja slabo cuje i pri tom je bolesno upravljiv,kad sjednem,upliim i otidem nemam problema,jedina briga zamjenit ulja i registrirat.