Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3] 4 5 6   Dolje

Autor Tema: Policijski BMW r 850 RT  (Posjeta: 6886 )

duxx

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: vRRRištećeg kawasakiaa tomos14m86, mz es175/2,68
Odg: Policijski BMW r 850 RT
« Odgovori #50 : 16. Svibanj 2011, 09:36:21 »

oćeš reć da je sid pandur  :misli:
Evidentirano
Citat: sid - 10. Prosinac 2009, 09:52:19
cuj, tvoja fabula je toliko afirmaticna da je u daljnjoj koneskvenci cisti apsurd govoriti o mofolnim pitanjima tvog psihodijalekta

- Sepra -

• *
  • Vozi: PX200 XR250 R850R
« Odgovori #51 : 16. Svibanj 2011, 11:25:36 »

Evo link - izgleda OK http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/bmw-r-850-rt-850-cm3-oglas-2851138

tu ne štima snaga, ako je 850 onda ima 52 KW ne 78 KW

da je i 1150 opet ne štima

dati nekakav super pametni savjet oko ovog motora je nemoguće dati, nitko ne može znati kakvo je objektivno stanje tim više ako je delanec

Može on biti korektno složen ali je ipak složenac za daljnju prodaju.

Oni tko voze BMW-e znaju da mehničari iz Tomića (i drugi) imaju normalnu praksu sklapanja motora od par komada i onda ih frkavaju

Napominjem još jednom TO ne mora biti loš motor ali tko će to garantirati? Vjerovatno ti je poznato da dijelovi za BMW nisu jeftini a često neki dijelovi imaju nerealno visoke cijene a za to ne postoji normalan razlog

Nema ti druge nego otići i pogledati ga, vidjeti kak radi, kak pali, dal normalno i linearno vuče i slično...

Nemoj da te dočeka s ugrijanim motorom, treba ga upaliti hladnog
Evidentirano

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #52 : 16. Svibanj 2011, 11:36:28 »

Nemoj da te dočeka s ugrijanim motorom, treba ga upaliti hladnog

Lukav ovaj prasac..... :palacgore:

:mrgreen:

M.

tomo3

• *
  • Vozi: Moto Guzzi Falcone, BMW R 1150 GS, R 1200 RT
« Odgovori #53 : 17. Svibanj 2011, 00:00:06 »

Dok vi razglabate kakav je motor ja sam nazvao čovjeka i provozao se (kratko doduše). Trenutno postoje dva RT 850 na prodaju. Jedan (4600EUR) u ZG (tog sam vozio) i drugi (5200 EUR) u Zelini. Ovaj jeftiniji izgleda uredno, svježe je obojan i vlasnik mi je rekao da nije razbijen, ponudio dužu vožnju i pregled u ovlaštenom servisu. Također je rekao da je česta greška blokiranje 2. brzine na ovim motorima. Na motoru se jako čuje pumpa benzina i malo nepravilno radi. E sad pitanje, da li netko zna stričeka za BMW kod kojeg se može javiti ako se odlučim (i sa svojom šeficom dogovorim) za motor. Jasna stvar je da su svi motori bili ganjani, ali budući sad imam Guzzi od vojne policije koji drlja bez greške, smatram da za nekoga tko se ne vozi puno ovakav motor može biti OK. Tko puno vozi najbolje je novo.
Evidentirano

jura-RT

• **
  • Vozi: BMW
« Odgovori #54 : 17. Svibanj 2011, 03:11:57 »

Dok vi razglabate kakav je motor ja sam nazvao čovjeka i provozao se (kratko doduše). Trenutno postoje dva RT 850 na prodaju. Jedan (4600EUR) u ZG (tog sam vozio) i drugi (5200 EUR) u Zelini. Ovaj jeftiniji izgleda uredno, svježe je obojan i vlasnik mi je rekao da nije razbijen, ponudio dužu vožnju i pregled u ovlaštenom servisu. Također je rekao da je česta greška blokiranje 2. brzine na ovim motorima. Na motoru se jako čuje pumpa benzina i malo nepravilno radi. E sad pitanje, da li netko zna stričeka za BMW kod kojeg se može javiti ako se odlučim (i sa svojom šeficom dogovorim) za motor. Jasna stvar je da su svi motori bili ganjani, ali budući sad imam Guzzi od vojne policije koji drlja bez greške, smatram da za nekoga tko se ne vozi puno ovakav motor može biti OK. Tko puno vozi najbolje je novo.
Nije bit u razglabanju nego u tome koliko zelis i budes ulozio u motor koji je slozen za prodat.Znam sve i jednog policijskog bmw-a dok su jaje bili pa tako i za ta dva.Istina je da je cest problem sa getribom na tim motorima ali samo na njima.Usporedbe radi,vozio sam policijski motor (usa) na njemu nije bio tad a ni danas problem s getribom kao ni sa cim drugim a u trenutku kad sam ga vozio imao je 73000 milja.I jos jedna stvar taj koji ti je rekao za getribu je vjerovatno stariji gospodin s naocalama,na to te je upozorio iz samo jednog razloga a to je da mu se ne vratis nazad u dvoriste na reklamaciju jer se to nemoze popravit.Platis motor 4 ili 5000e vjerovatno neregan za bijelog mislim da cak i ima regu,no nebitno,+rega+koja guma+mozda getriba+pumpa,pa kad to zbrojis cifra ce biti zanimljiva.No tvoja odluka-sretno.Za bmw-a ti mehanicar ne treba,na boxeru sve mozes napravit sam ak se imalo kuzis u mehaniku.
« Zadnja izmjena: 17. Svibanj 2011, 08:26:01 Iwa »
Evidentirano

goodie

• **
  • Vozi: GSX-R 600 SRAD
« Odgovori #55 : 17. Svibanj 2011, 08:35:55 »

Da, da, taj iz Novog Zagreba iz Dugava je upravo ovaj o kojem Jura priča i njegove riječi je tu napisao.
I meni je spominjao getribu, i 2. brzinu, i redoviti servis kojeg treba napraviti, registrirati ga i slično.

No, lagano odustajem od cijele priče...Shvatio sam da ako želim urednog RT-a ova dva nisu ti koje tražim i to iz mnogo razloga, da ih sad ne nabrajam.
I da, nažalost, u slučaju BMW-a treba nešto više love od onoga što sam ja spreman za motor dati. Bar u ovom trenutku gradnje kuće i svega što takav pothvat vuče sa sobom.

Evidentirano

blackbird24

• **
  • Vozi: uvijek nešto
« Odgovori #56 : 17. Svibanj 2011, 12:49:01 »

ti modeli BMW su trazena roba
dobri se uvjek prodaju,jako rijetko završe u oglasnicima
šteta što R1150RT iz USA ne moze proć holomogaciju u HR
Evidentirano
live for ride,ride for life

tomo3

• *
  • Vozi: Moto Guzzi Falcone, BMW R 1150 GS, R 1200 RT
« Odgovori #57 : 17. Svibanj 2011, 18:23:10 »

Nije bit u razglabanju nego u tome koliko zelis i budes ulozio u motor koji je slozen za prodat.Znam sve i jednog policijskog bmw-a dok su jaje bili pa tako i za ta dva.Istina je da je cest problem sa getribom na tim motorima ali samo na njima.Usporedbe radi,vozio sam policijski motor (usa) na njemu nije bio tad a ni danas problem s getribom kao ni sa cim drugim a u trenutku kad sam ga vozio imao je 73000 milja.I jos jedna stvar taj koji ti je rekao za getribu je vjerovatno stariji gospodin s naocalama,na to te je upozorio iz samo jednog razloga a to je da mu se ne vratis nazad u dvoriste na reklamaciju jer se to nemoze popravit.Platis motor 4 ili 5000e vjerovatno neregan za bijelog mislim da cak i ima regu,no nebitno,+rega+koja guma+mozda getriba+pumpa,pa kad to zbrojis cifra ce biti zanimljiva.No tvoja odluka-sretno.Za bmw-a ti mehanicar ne treba,na boxeru sve mozes napravit sam ak se imalo kuzis u mehaniku.

Vidim da poznaješ i motore i ljude koji ih voze (prodaju). Prije petnaest godina mi se dalo šerafiti i imao sam vremena za to. Sada bi se samo malo vozikao. Hvala na pomoći i savjetima.
Evidentirano

jura-RT

• **
« Odgovori #58 : 17. Svibanj 2011, 18:44:12 »

Vidim da poznaješ i motore i ljude koji ih voze (prodaju). Prije petnaest godina mi se dalo šerafiti i imao sam vremena za to. Sada bi se samo malo vozikao. Hvala na pomoći i savjetima.
Potpuno se slazem :palacgore:
Evidentirano

makazica

« Odgovori #59 : 17. Svibanj 2011, 18:49:41 »

Nazalost ne jer to cudo u vrijeme kad sam imal  gs-a jednostavno nisam mogao platit a to kaj se kod nas nudilo su vecinom su prerade u gs-pd,bil je obicni 100gs,a sad radim na tom da takvog dopeljam iz usa iako im je cijena visoka ali kvaliteta neupitna no odlucil sam ga nabavit i vozit dok mogu vozit.

Jedan sličan crni je nedavno uvežen iz Njemačke i vrlo lijepo posložen. S obzirom na količinu informacija kojima barataš to bi mogao i znati.

Kad je rijec o mupovim motorima stvari su tu vise nego jasne,98%vozaca vozi te motore iz razloga jer imaju potrebnu kategoriju i po rasporedu su na tom vozilu.Koliko ih vozi motor nije bitna stavka vec kako.
Tip,recimo iz p.p.lucko dolazi u jutarnju smjenu pali hladan motor izlazi iz garaze izlazi na cestu i komad od nekoliko km do recimo rotora u remetincu minimalno ga 2 puta razvuce do crvenila i tako nekoliko godina,neznam koji stroj bi to mogao izdrzati a da ostane neostecen.
Poslije tog pila ode u rashod,stoji negdje na parkiralistu na kisici,snjegicu pa i sunceku mozda koju godinu,dok tak mirno stoji sjure se lesinari pa malo cup ovo pa cup ono i ostane kostur.
Tu se pojavi ekipa licitacija-biznismena koji kupe 5,7,10 komada pa od sveg tog sloze koji motorcek uz pomoc nekoliko "ljubitelja i provikanih bmw majstora u Hrvata" i eto pila "uredno servisirana" i lijepog izgleda pojavi se u prodaji.Naravno,dogodi se tu i tam da i neko vozilo koje nesto i vrijedi a mupovo je dode u prodaju ali tako nesto neces vidjet na licitaciji kao sto su vozila raznih sefica i sl.
Onda dodem ja s nekih 5-6000e i kupim lijepi motorcic uspijem ga regat,promijenit ulje,gume...palim pilu i odoh na dir koji vjerovatno nece trajat duze od 3-4tkm a da se ne pojavi getribica pa malo strujica i sl.
Kad na kraju zbrojim cijelu situaciju i dobijem rezultat bilo bi (mi) je pametnije da sam otisel do malog svabe kupil motor od 1 vlasnika,platil davanja i bil koliko toliko bez brige.Sve ovo kaj sam napisal je osobno iskustvo.A potvrda cijele price je ta da neki bmw-i koji su slozeni i prodani nakon god dana opet traze novog vlasnika ali u drugoj boji...
Ovo sve sam napisao iz razloga jer mi je pun k...tipova koji svjesno prodaju muda pod bubrege i na tome mi otimaju lovu.  

Opet, barataš znatnom količinom informacija, ne samo u ovom postu već u nekoliko zadnjih postova.....da li bi onda čovjeku preporučio neki dobar motor jer siguran sam da znaš nekoliko koji se prodaju.....

M.

jura-RT

• **
« Odgovori #60 : 17. Svibanj 2011, 19:20:31 »

Jedan sličan crni je nedavno uvežen iz Njemačke i vrlo lijepo posložen. S obzirom na količinu informacija kojima barataš to bi mogao i znati.

Opet, barataš znatnom količinom informacija, ne samo u ovom postu već u nekoliko zadnjih postova.....da li bi onda čovjeku preporučio neki dobar motor jer siguran sam da znaš nekoliko koji se prodaju.....

M.
Neznam vjerovatno zato kaj je nedavno uvezen ali neznam zasto bi to trebao znati  :misli:.

Vrlo rado bi  tako nesto napravio ali to sto bi preporucio (preporuka je ozbiljna stvar) nazalost nije na prodaju.
Evidentirano

goodie

• **
« Odgovori #61 : 17. Svibanj 2011, 21:58:47 »

No, ako slučajno nešto postane raspoloživo za prodaju a da je za preporuku (ili barem ozbiljnje za pogledati) svakako sam tu  :palacgore:
Evidentirano

marac_zg

• **
  • Vozi: Yamaha XMax 250
« Odgovori #62 : 17. Svibanj 2011, 22:01:34 »

a kakvo je mišljenje o ovom motoru? :misli:
http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/bmw-r-850-rt-prodajem-ili-mijenjam-noviji-oglas-1450165
da li se uopće isplati uzimati osam godina star BMW sa 70000 km? jesu oni stvarno tako nepoderivi ili je to samo legenda? :misli:
i da,gdje to servisirati i kako stvari stoje sa rezervnim dijelovima?
Evidentirano
prodajem: Yamaha XMax 250, 2009., reg. do 4/13, 19500 km, redovno servisiran, nikad padano, garažiran, kofer 46 litara, vjetrobrani:  klasičan i povišeni Yamahin..mjesto: Zagreb
cijena: 25 000 kuna

goodie

• **
« Odgovori #63 : 17. Svibanj 2011, 22:13:17 »

70.000 km bi za njega trebalo biti pjesma, ništa. Naravno pod uvjetom da je redovito i brižno servisiran. Nije legenda.
Evidentirano

marac_zg

• **
  • Vozi: Yamaha XMax 250
« Odgovori #64 : 17. Svibanj 2011, 22:45:41 »

70.000 km bi za njega trebalo biti pjesma, ništa. Naravno pod uvjetom da je redovito i brižno servisiran. Nije legenda.

a kakva je ona priča sa greškom na ovom modelu,neko blokiranje u 2.brzini se spominjalo?  :misli: 
nego,ti nisi zaintersiran za ovo ili..?  :mrgreen:
Evidentirano
prodajem: Yamaha XMax 250, 2009., reg. do 4/13, 19500 km, redovno servisiran, nikad padano, garažiran, kofer 46 litara, vjetrobrani:  klasičan i povišeni Yamahin..mjesto: Zagreb
cijena: 25 000 kuna

goodie

• **
« Odgovori #65 : 17. Svibanj 2011, 23:25:18 »

A da, navodno je problem bio na getribi ovoga motora. Vlasnik kaže da je popravljeno a sad - tko zna. Još je navodno nekih grešaka oko elektronike +  što su oklopi popravljani.
Ja sam zainteresiran ali ne za te novce.
Evidentirano

vojo

• **
  • Vozi: BMW R850R - ex K-100RT; ex R-45; ex R-51/3
« Odgovori #66 : 18. Svibanj 2011, 09:33:30 »

Znam da je nezahvalno davati savjete, ali zašto inzistiraš na R850RT? Mislim tih je napravljeno jako malo i normalno da su rijetki, a samim time ti je mogućnost izbora sužena i vjerojatnost da ćeš naletit na jednog dobrog a jeftinog je time znatno manja. Zašto ne ići na R1100RT ili R1150RT, tih je napravljeno more ....
Znam, sa kubikažom raste i cijena, ali izbor je neusporediv i mislim da kvalitetom (ili bolje rečeno vjerojatnošću dobivene kvalitete) nadoknadiš razliku u cijeni ....

Ja vozim 850-ticu (R850R) i skoro skoro da mi je malo žao da nisam išao na 1100, ali, ko i obično, problem je bio u vječnoj i neizlječivoj bolesti - džepnoj sušici ....  :?

Vojo
Evidentirano
Vrag zel i fugu ....

goodie

• **
« Odgovori #67 : 18. Svibanj 2011, 11:53:55 »

Izbor nije sužen i isključiv i ja sam otvoren za sve opcije, pa i za veću kubikažu, druge marke i snagu.
Ovu sam temu pokrenuo jer su konkretno dvije 850-ice u oglasnicima pa sam se interesirao jer su oba iz policijske "flote"

Za izbor mogu reći da u slučaju BMW ovih putnih motora i nije baš extra širok. Ima par primjeraka novijih godišta i duplo veće cijene,
ali na to nisam spreman.
Evidentirano

blackbird24

• **
« Odgovori #68 : 18. Svibanj 2011, 12:01:45 »

a kakvo je mišljenje o ovom motoru? :misli:
http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/bmw-r-850-rt-prodajem-ili-mijenjam-noviji-oglas-1450165
da li se uopće isplati uzimati osam godina star BMW sa 70000 km? jesu oni stvarno tako nepoderivi ili je to samo legenda? :misli:
i da,gdje to servisirati i kako stvari stoje sa rezervnim dijelovima?

ovaj je u oglasniku već više od godine dana
očito nešto tu ne štima
a cjena nije baš mala
Evidentirano

blackbird24

• **
« Odgovori #69 : 18. Svibanj 2011, 12:08:50 »

modeli R1100RT i R1150RT su modeli koji su mehanički gotovo jednaki 850,s tim da je naravno povećena kubikaža
problem je kod njih ukoliko se ne održava motor nastaju problemi
vrlo je velika razlika kako motor radi ukoliko ima ili nema katalizator
stariji modeli koji su bez katalizatora su puno brzi
Modeli sa katalizatorom na minimumu rade na puno većem broju okretaja

prodaje se jedan R1150RT iz Splita za 13 000 eura
motor je slagan iz dva motora prije cca 2.god,sve original
ali to ne vrijedi te novce
navodno je ulozeno u motor 8000 eura
evo link
http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/bmw-r-1150-rt-oglas-2006272
Evidentirano

goodie

• **
« Odgovori #70 : 18. Svibanj 2011, 12:17:37 »

Vidim u oglasu da je cijena ipak nešto manja od ove koju si ti napisao.
Ne mogu zaključivati prema slikama, no ove narančaste felge mi govore i o karakteru vlasnika (nisam nikad to vidio na BMW-u jer to vozači tih motora jednostavno - ne rade :misli:)

Ali sam definitivno stava da se za te novce ne kupuje motor 7 godina star bez obzira koje marke i još k tome evidentno slagan i farban...
Možda griješim ali ne mogu si pomoći...
Evidentirano

- Sepra -

• *
« Odgovori #71 : 18. Svibanj 2011, 12:44:20 »

evo ako te zanima ja razmišljam o prodaji svoga 850 R-a
1999 g. 52000 km, bočni koferi + topcase s alarmom i daljinskim, ugrađena 12V utičnica, gume promijenjene prošlo ljeto, mala i velika šajba
cijena 30000 kn

Evidentirano

- Sepra -

• *
« Odgovori #72 : 18. Svibanj 2011, 12:45:40 »

nije milicajac  :mrgreen:
Evidentirano

goodie

• **
« Odgovori #73 : 18. Svibanj 2011, 13:15:11 »

poslao sam ti PM
Evidentirano

makazica

« Odgovori #74 : 18. Svibanj 2011, 13:16:58 »

evo ako te zanima ja razmišljam o prodaji svoga 850 R-a
1999 g. 52000 km, bočni koferi + topcase s alarmom i daljinskim, ugrađena 12V utičnica, gume promijenjene prošlo ljeto, mala i velika šajba
cijena 30000 kn

Znam ovaj motor i ovo je prava prilika za potencijalnog kupca............... :palacgore:

Jebeš to sepra.....oš ključ za ključ? I dam još malo keša..... :mrgreen:
 Str: 1 2 [3] 4 5 6   Gore

Stranica je generirana za 0.142 sekundi uz 15 upita.