Evo ga za ekipu kojima se ne da kopirati i prevađati

Google prevoditelj ne odradi baš tečno posao ali pohvatat ćete o čemu se otprilike radi

x prijevare jamstvo gp800
drugim riječima ... ja vlasnik gp800 godine 2008/02 Uvijek sam imao problema, gubitak snage, ant.difettosa vilica, vilica pečata ant.ben slomljena 3 puta, motor se isključuje sve vrijeme, prednje disk kočnice . xrchè promijenilo nakon mjesec dana sada korodirane, a kad sam bio u kliznuo do motor za tih razloga, mehaničar je bio uvijek vrlo odgovorna za mene, onda se opet u studenom za novi sastanak sa mehaničkim neuspjeh xrchè PIAGGIO skuter je u nevolji ponovno na prednjom vilicom ., ant.partito vilica uljne brtve, motor se isključuje opet i motor i sbiellato ležaj kotača post. otišao, onda je on meni kaže između 3-dana, ali je stigao dan x isporuke mehaničar sam sa skutera kaciga na 40 km / h zašto usporavanja s prednje kočnice. upravljač počne vibrirati, a upravljač je zatvoren prije nego što sam lijevo pa desno i onda gubi kontrolu pada, uzrokujući dva prijeloma na stopala i razne scorazioni i 1900 € za skuter do dugo oporavak danni.Dopo ići s skutera na mehaničar i objasniti što se dogodilo i koncesionar će vas obavijestiti da će biti stručnjak zadužen za gp800 već 2 mjeseca i ne vidjeti nikoga pa sam stavio odvjetnik x riješili taj problem, au međuvremenu telefon za Piaggio u Pontedera i ja saznali da je mehaničar objasnio mu da je x PIAGGIO to nije bio mehanički kvar uzrok pada, ali znam da je mehaničar ne može prepoznati ili dokazati krivica, bez rastavljanje skutera, onda sam ja stručnjak ovlašten, trenirao na moj račun test na 20 km / h, a napominje da je vrlo veliki problem na prednjoj i odbija da se testira na brzini do 20 km na sat je vrlo xrchè pericoloso.Con moj odvjetnik i moje stručne napisati izvješće i poslati sve PIAGGIO i drugih concessionaria.Passano 7 mjeseci i da je u međuvremenu, jamstvo isteklo el "jedini odgovor sam dobiti iz Piaggio je list koji je rekao da ako želim skuter x podesiti samo dijelove koji su dio jamstva mora potpisati papir ured za Piaggio gdje sam oslobađanje od svih odgovornosti za Piaggio "incidenta koji sam imao, ali nisam fatto.Oggi 1 listopad nisu dobili još jedan prodavač i ja isto tako olakšana nakon što je proveo osiguranje, dok casa.Ho 9000 € skutera i dalje biti mehaničar i ja smo hodanje, NE KUPI DEALER VIA Livorno Bientinesi od Galileo i ne ide mehaničkim Livorno Piazza 2. lipnja XRCHè SU MERDE.LA PIAGGIO mora uspjeti, Long Live Tmax ... . FARO Inače najbolje X NAPRAVITI loš publicitet.