slike.........

Nema slika, imaš ih na svim recenzijama do sad napisanima. Vidio danas crnog i crveno-crnog X-a, i mogu reći da sam jaaaaako ugodno iznenađen, očekivao sam da će biti malen, kad ono sasvim dobro odmjeren model. Možda je nijansu skučeniji položaj sjedenja nego što bih ja to osobno volio, a rubovi sjedala su nekako oštriji, pa ih osjećaš između bedara, ali mislim da je to stvar navike. Razmazio me TMax, pa sad pušem možda tamo gdje i ne treba...
Stroj izgleda jako uvjerljivo, i ciklistikom, kotačima, općenito dobrom završnom obradom, pa tu nisam imao nikakvih zamjerki. Osobno bih pričekao verziju sa DCT mjenjačem koja nominalno ima 4 KS više (nije naodmet, nek' se nađe), te obavezno ABSom (jedan model u salonu je imao ABS, drugi ne), koja mi se čini da će biti pun pogodak za one koji većinu km rade po urbanim središtima. Za one koji više km rade na otvorenim cestama, mislim da DCT nije potreban, dapače. DCT verzija kao i Integra bi se trebale naći u salonu u ožujku.
Cijene su 55 i 59 (ABS) tkn minus deset kuna, a verzija sa DCT mjenjačem bi navodno trebala biti oko 6000 kuna skuplja. Integra je 75000 minus 10 kuna.