pozdrav decki sam da se pohvalim S10 je bila na Dyno run-u na stelanju smjese i frajer mi je otkrio da mi motor trosi najvise od 2-4 tisuce okretaja kada razbacuje gorivo jer stavlja lambda sondu u auspuh pa vidi kako kada trosi, i uzrok je bio u izlizanim iglicama i diznama u karbu, pa smo malo modificirali i stavili od tdm-a 850 dizne i iglice sa šiberima nove i naravno pristelali i rezultat ovakav motor pokazuje 75,1 ks na radilici, 68ks na kotaču i 75,2 nm na radilici i nema niti jednu rupu u razvoju snage, a poslastica je ta sto karakteristike okretnog momenta ima kao i novi bandit 1250 da na 3 tis okretaja razvija preko 70nm što je skoro kao i na 6700 tis okretaja gdje razvija 75nm i vjerujte fakat se osjetiiiii, a inace takvom voznjom u dvoje tu i tamo par puta do 160 ko od sale i prosjecno 80-120 potrošnja 5-5,5 litara ja nisam vjerovao inace uvjek oko 7,5-8 kako god da ga vozis e da i kada ga stiščeš popne se potrošnja do 8 lit ali ak se vozi lagano malo trosi što je bilo NEMOGUĆE. vjerujte isplatilo se nema dima crnog vise a motor je u svim rezimima okretaja jači za 2-3ks i puuuunnooo linearniji.