Daj reci koliko ti to imaš kupovina na ebayu?
Ili laprdaš bez veze, kako je ovdje vrlo često slučaj, rekao prijateljev prijatelj.
On line kupujem stalno, zato sam i naveo razloge zbog kojih ne kupujem (izbjegavam) na eBayu. Konkretno ja sam sa eBaya kupio jednom (sat) po narudzbi nakon sto sam doznao koji provjereni sajt prodaje taj sat kupio sam preko tog sajta koji se oglasava putem eBaya.
Grijesi onaj tko misli da je eBay ducan ili “on line store” sa jedinom djelatnoscu prodaja svoje ponude, eBay je takodjer oglasivac preko kojega deseci tisuca firmi i pojedinaca prodaju te je stoga idealno mjesto za scamove i to je razlog zasto sam savjetovao da se provjeri drugdje prije nego se sa eBaya kupi.
Ne, za svoj motor niti od nekoga ko me pitao nista nisam kupio preko eBaya, kupujem drugdje.
Kazavsi renomirani sajtovi (ducani) mislio sam na
provjerene on line trgovine za koje kupac ima garanciju da u kutiji bude naruceni artikal a ne komad starog zeljeza sto nazalost je slucaj
ponekad prilikom kupnje putem eBaya
Bez obzira na tvoj drski nastup i tebi bih rekao koji su “provjereni” sajtovi motoristicke opreme i dijelova za motore da me pitas.
U krajnjoj liniji svatko kupuje od kuda hoce, tko zeli neka se drzi eBaya